Şimdi Ara

ölü pixel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay oldu alali GM discoverymde 3 tane belirgin 1 tane az belli ölü pixel var yenisi ile değiştirebilir miyim acaba ??

• Servisi ara kaç piksele kadar değişim olduğunu söylerler.Yanlış hatırlamıyorsam monitör ve TV lerde bu sayı 6 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Servisi ara kaç piksele kadar değişim olduğunu söylerler.Yanlış hatırlamıyorsam monitör ve TV lerde bu sayı 6 idi.

Telefonlarda 5 değil miydi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Servisi ara kaç piksele kadar değişim olduğunu söylerler.Yanlış hatırlamıyorsam monitör ve TV lerde bu sayı 6 idi.

Telefonlarda 5 değil miydi hocam ?

Telefonlarda yanlış hatırlamıyorsam 3 piksel olması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl ?

1 ölü piksel varsa ortada değiştirmiyorlar mı ?

bu resmen müşteriyi mal yerine koymak olur
  • Fotoda yeterince belli oluyozaten yarin ariyip soyleyecegimhttps://store.donanimhaber.com/30/c4/4f/30c44ff96f846dc20f1f222f11bb3229.png
     ölü pixel
  • Yalnız ölü pixel fotoğrafta gözükmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran piksel piksel
    2 ay önce açıldı
    Laptopta ölü piksel sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen telefondan yükledim bilgisayardan bakıncada :D
  • kardeşim hemen gonder hiç bekleme ben gönderdim bak bugun geldı ekran harıka şimdi
  • ya göndericem ama ben telefonsuz kalıcam motorola atrixim gibi olmasın bi gönderdim 6 ay sonra parası geldi telefonsuz kalmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhanbjk

ya göndericem ama ben telefonsuz kalıcam motorola atrixim gibi olmasın bi gönderdim 6 ay sonra parası geldi telefonsuz kalmak istemiyorum

Ellerinde stok yoksa sadece stoka girmesini beklersin az biraz zaman stok varsa yenisini yollarlar yada ekranı değiştirip gönderirler telefonu geri ama atrix kadar beklemezsin atrixi bende kullandım güzel telefondu ama güncelleme gelmedi o sebebden değiştirdim discovery aldım

• bence ara sor önce ondan sonra belirtilen arıza bulunamadı demesinler....
  • Telpayi aradim 3 kere aralikli birince 10 dk ikincide 15 dk üçüncüde tam 35 dk yakin bekledim açan yoktu aldiğim yere gittim sordum bayi sahibi değişmiş iste yeni elemanlar felan gelmiş gösterdim dedim garantiye göndersem tamir edilir mi biz bilemeyiz gönderip öğrenmek lazim dedi uyuz kari yav daha önce karsilasmadiniz mi dedim yok hayir dedi bende ciktim sonra telpayi aradim iste

• eğer istanbulda oturuyosan git telpaya kendin ver eğer zaten bişi bulamazlarsa 3 gün sonra geri veriyorlar telefonu eğer evet var derlersede ekran değişimi yapıp 1 haftada veriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.