Şimdi Ara

Ölü Pixel!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben spot psp aldım alırken orda baktırdım herhangi bi ölü pixel yoktu.Fakat eve geldim ve karanlıkta bakınca ekran siyahken aşağı kısımda beyazlıklar var ama böyle ışık gibi yani tek tek minik parçalar halinde değil bu ölü pixel midir?Sadece siyah ekranda öyle oluyor yani herhangi bir oyun oynarken aşağıda bir görüntü kaybı veya nokta nokta siyahlıklar falan olmuyor.Gayet normal çalışıyor sorun ekran siyahken.Anlamadım bişi nedir bu?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• bence bu mesajı donanım bölümüne aç orda daha fazla yardım eden olacaktır.Birde bişiy söyliyim eğer spot aldıysan adam değiştirmeyebilir ürünüde.Çünkü orda test etmişsin.Adam der test edipte verdim sen bozmuşsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 26 Ekim 2005, 15:03:01 >
  • ya bu psp de ölü pixele niye bukadar takılıyor ki anlamadım yain bu cihazın genel bir sorunu mu birde orjinal kutusunda alırkende mi bakmak gerekiyo ölü pixel'e

ayrıca ölü pixel nasıl meydana geliyor
  • Arkadaşım bende tam anlamış değilim ancak hatırladığım kadarıyla onlar sıkıştırılmış pixelmi ne olabiliyor (yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen)www.pspturkey.com un formunda bu konu var. VE bi programla o beyazları işaretleyip yok edebilme ihtimalin var. Ölü pixel ve stuck pixel(sıkıştırılmış pixel farklı kavramlar oluyor bildiğim kadarıyla. Bi tane daha program vardı oda sürekli olarak 3-4 rengi ekranda seri şekilde oynatıyordu pspyi bu videoyu açıp bırakıyomussun 4-5 saat düzeliyomuş diyolar. Ama ölü pixelse düzeltme şansın yok diye biliyorum.
  • Şu ana kadar herhangi bişi yoktu fakat şimdi bi baktım ekranda ufak yeşil bi nokta var.Önceden olmadığına eminim sinirimi bozdu.Bunlar sonradan oluşurmu?Bide bu sıkıştırılmış pixelmi yoksa ölü pixelmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmert -- 27 Ekim 2005, 4:59:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmert

Şu ana kadar herhangi bişi yoktu fakat şimdi bi baktım ekranda ufak yeşil bi nokta var.Önceden olmadığına eminim sinirimi bozdu.Bunlar sonradan oluşurmu?Bide bu sıkıştırılmış pixelmi yoksa ölü pixelmi?

Sinirlerini bozmaya gerek yok LCD Sistemlerinde ölü pixel kullanırken bile çıkabilir dert etme 3 taneye kadar sorun olmaz ama çogalırsa zaten garantili olsaydı Sony değiştirirdi.. Ama seninki spot oldugu için ilerde çogalırsa 5 tane bile olsa ya satıcaksın yada öyle kullanıcaksın..
  • benimde geçen pixellerimden biri öldü
    diğerleride cenazesine gitti yani o gün hiçbişi oynayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    New ipad ölü pixel
    12 yıl önce açıldı
    Monitör pixel sorunu.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil

benimde geçen pixellerimden biri öldü
    diğerleride cenazesine gitti yani o gün hiçbişi oynayamadım

Çok komik

Sen neden stand-up Yapmıyorsun Ki??

• cidden öldü bak
  • ruhu şad olsun
  • yaw dert etmeyin bu kadar şu piksel olayını sadece ekran siyahken çıkıyo oda ilk açılışta ben film seyrettim bir kere bile rast gelmedi onun için dert etmeyin
  • ayen bende spot aldım evde çok küçük bi tane beyaz nokta farkettim ama ksinlikle kullanımda farketmek mümkün deildir bu aralar neler çekiyorum laptop aldım yeni eve geldim ondada var aam fujitsu kardeş 5 taneye kadar deiştirmiyomuş bende bu lcd den nefret duydum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.