Bildirim
Ölü Pikselim çıktı ama elle ovaladım az önce ve Kayboldu:)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yarı Ölüdür ondan Neyse inşallah bir daha çıkmaz
-
sıvı kristal ekran bunlar olur arada bir ilerleyen günlerde de belirebilir başka yerlerde ölü pixel dememeli bunlara. -
aynı durumdayım
çıktıkça deliriyorum
şefkat gösterince gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 12 Ocak 2008; 7:57:05 > -
Onun ölü piksel olduğuna emin misin? -
Yabancı forumlarda arattım ve benim yaptığımı yapan epey insan varmış:) Buna "Stuck" pixel diyolar.Yarı ölü oluyolarmış ve tekrar ovarak hayata geçebiliyomuş bunlar.bir nevi off dan on a geçiyomuş.Ama ölü piksellerde olma şansı yokmuş. -
şanslıymışsın -
vay be harbiden şans -
daha ölmemiş demekki yaralı yatıyor -
Banada aynısı oluyor ama çözdüm işi bence o şeyler tükürük evet tükürük oraya yapışıyor ve kuruyup iz bırakıyor renk orada bozuk gibi oluyor sanki ölü pikselmiş gibi biraz uvalayınca çıkıyor bu olabilir. -
Hayır değildi.çünkü rengi yeşildi ve yanıp sönüyodu ama ovalayıca tamamen geçti
quote:
Orjinalden alıntı: sarikanarya567
Banada aynısı oluyor ama çözdüm işi bence o şeyler tükürük evet tükürük oraya yapışıyor ve kuruyup iz bırakıyor renk orada bozuk gibi oluyor sanki ölü pikselmiş gibi biraz uvalayınca çıkıyor bu olabilir.
-
quote:
Banada aynısı oluyor ama çözdüm işi bence o şeyler tükürük evet tükürük oraya yapışıyor ve kuruyup iz bırakıyor renk orada bozuk gibi oluyor sanki ölü pikselmiş gibi biraz uvalayınca çıkıyor bu olabilir.
ben genelde klavyeye tükürmeye çalışırım, temizlemesi daha kolay -
Kalp masajı yerine geçiyor galiba. -
quote:
Orjinalden alıntı: BARKU
quote:
ben genelde klavyeye tükürmeye çalışırım, temizlemesi daha kolay
abi tükürmeyin garibanlara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X