Şimdi Ara

Ölü Pikselim çıktı ama elle ovaladım az önce ve Kayboldu:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips 190WV lcd monitörümde 1 adet dev ölü pikselim çıktı bu sabah.Kara kara düşünürken birden bi ovaladım o noktayı ve bi kaç saniye içinde ortadan kayboldu bu.Nasıl sevindim varya anlatamam.Ama nasıl oldu ki?

• Yarı Ölüdür ondan Neyse inşallah bir daha çıkmaz
  • sıvı kristal ekran bunlar olur arada bir ilerleyen günlerde de belirebilir başka yerlerde ölü pixel dememeli bunlara.
  • aynı durumdayım
    çıktıkça deliriyorum
    şefkat gösterince gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 12 Ocak 2008; 7:57:05 >
  • Onun ölü piksel olduğuna emin misin?
  • Yabancı forumlarda arattım ve benim yaptığımı yapan epey insan varmış:) Buna "Stuck" pixel diyolar.Yarı ölü oluyolarmış ve tekrar ovarak hayata geçebiliyomuş bunlar.bir nevi off dan on a geçiyomuş.Ama ölü piksellerde olma şansı yokmuş.
  • şanslıymışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay be harbiden şans
  • daha ölmemiş demekki yaralı yatıyor
  • Banada aynısı oluyor ama çözdüm işi bence o şeyler tükürük evet tükürük oraya yapışıyor ve kuruyup iz bırakıyor renk orada bozuk gibi oluyor sanki ölü pikselmiş gibi biraz uvalayınca çıkıyor bu olabilir.
  • Hayır değildi.çünkü rengi yeşildi ve yanıp sönüyodu ama ovalayıca tamamen geçti
    quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Banada aynısı oluyor ama çözdüm işi bence o şeyler tükürük evet tükürük oraya yapışıyor ve kuruyup iz bırakıyor renk orada bozuk gibi oluyor sanki ölü pikselmiş gibi biraz uvalayınca çıkıyor bu olabilir.

• quote:

Banada aynısı oluyor ama çözdüm işi bence o şeyler tükürük evet tükürük oraya yapışıyor ve kuruyup iz bırakıyor renk orada bozuk gibi oluyor sanki ölü pikselmiş gibi biraz uvalayınca çıkıyor bu olabilir.

ben genelde klavyeye tükürmeye çalışırım, temizlemesi daha kolay
  • Kalp masajı yerine geçiyor galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

quote:

ben genelde klavyeye tükürmeye çalışırım, temizlemesi daha kolay

abi tükürmeyin garibanlara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.