Arkadaslar bitane iphone gördüm 10 numara problemsiz,pasaporta kayitli kapakta öle asiri derece cizik yok sadece kılcak cizik var.full kutulu.2G 475 Ytl tertemiz ama tek sorunu var 1 tane ölü pikseli var adam gözükmüyor bile nerdeyse diyor acaba bu ölü pikselin sonradan cogalma gibi bi durumu var mi? cünkü baska temiz cihazda bulabilirim 500 ytl cok var piyasada ama sadece soruyorum bu ölü pikseller cogalabiliyor mu sonradan?
Tabiiki çoğalır kullandıkça. Ölü pikseli olmayan cihaz alsan da yine olur ölü piksel zamanla...
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
Tabiiki çoğalır kullandıkça. Ölü pikseli olmayan cihaz alsan da yine olur ölü piksel zamanla...
Hadi.. Peki neden olusuyor bu ölü piksel ? az para degil cünkü 500 ytl
Zamanla kullandıkça oluşuyor işte. Çoğu kişide olmuş bende daha olmadı, 6 aydır kullanıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.
Zamanla kullandıkça oluşuyor işte. Çoğu kişide olmuş bende daha olmadı, 6 aydır kullanıyorum...
O kadar para veriliyor yani bide o ölü piksel muhabbet hiç aklıma gelmedi benim.yani kac yillik cihazlar olur öle seylerde o kadar az parada verilmiyorki cihazlara tüh simdi her an kararimdan dönebilirim bu konudan dolayi :/
ben yaklaşık iki senedir kullanıyorum bu telefonu ilk önce 1 2 taneyle başlıyor sonra çizgi halinde ekranı kaplıyor çizgiler her gün biraz daha artıyor ama dokunmatiğe bi zararı yok varsada farkedilmicek kadar az... ama görüntü bozuyor işi eğer bulabiyorsan temizini bul daha sağlıklı olur senin için;)
quote:
Orijinalden alıntı: behlulkardas
ben yaklaşık iki senedir kullanıyorum bu telefonu ilk önce 1 2 taneyle başlıyor sonra çizgi halinde ekranı kaplıyor çizgiler her gün biraz daha artıyor ama dokunmatiğe bi zararı yok varsada farkedilmicek kadar az... ama görüntü bozuyor işi eğer bulabiyorsan temizini bul daha sağlıklı olur senin için;)
Seninde yorumun için tesekkur ederim hocam simdi buluruz temiz saglam alirim 5 ay sonra piksel sorunu cıkar ortaya sap gibi kalirim 500 ytl verdigimle :/
Arkadaşım benim sıfır aldıgım 3gs'imde 3 tane çıkmıştı o kadarda kafaya takma..1 tane pikselide öle gözünle kolay kolay seçemezsin,tabi hakkaten 1 tane ise:)..Flashlight yükleyip her renkle teker teker bakıcanda öle görücen pikselleri..ama sana satmaya çalışan vatandaş bi kaç tane yan yana ölü pikseli tek olarak görüyosa onu bilemem:)Aç telefonu dikkatlice bakk,gözüne bişe batmıyosa al 450 liraya..mis gibi.
25 tl daha üstüne verip çok daha temizini bulabiliyorsan ölü pikselli telefondaki ısrarını pek anlayamadım açıkçası
israr degil benimki aslında iphoneden vazgecebilirim.cünkü o kadar para verip 5 ay sonra ölü piksel cıkarsa telefonda bosuna almıs olurum cok can sıkıcı ölü piksel cunku
Herkese yorumlari için tesekkurler
ölü piksel iphone a has bi sorun değilki butun renkli ekranlı telefonlarda basına gelebilecek bir durum o zaman renkli telefon kullanmayı unutacaksın.3310 tavsiye ederim sana o zmn :)
quote:
Orijinalden alıntı: clax22 ölü piksel iphone a has bi sorun değilki butun renkli ekranlı telefonlarda basına gelebilecek bir durum o zaman renkli telefon kullanmayı unutacaksın.3310 tavsiye ederim sana o zmn :)
Haha aynen :D:D
Has iphoneye özel olmadigini biliyorumda ekranı cok pahali yani iphonenın onuda biliyoruz
Ölü pixel olması iphone larin genel sorunlarindan biri sanirim.Bende 2g var 2008 hazirandan beri kullaniyorum tek bir ölü pixelim yok telefonumu hep pantolon cebinde tasidim ozel olarak bi kilifta kullanmadim ama ekran parlakligini cok acmam hic bir zaman.Ayrica ekrani temiz tutmaya cok gayret gosteririm masallah diyeym de intihar eden olmasin pixellerden:) tek problemim telefonun yanlarinin artik asinmaya baslamasi kullanimdan dolayi
quote:
Orijinalden alıntı: mart07
Ölü pixel olması iphone larin genel sorunlarindan biri sanirim.Bende 2g var 2008 hazirandan beri kullaniyorum tek bir ölü pixelim yok telefonumu hep pantolon cebinde tasidim ozel olarak bi kilifta kullanmadim ama ekran parlakligini cok acmam hic bir zaman.Ayrica ekrani temiz tutmaya cok gayret gosteririm masallah diyeym de intihar eden olmasin pixellerden:) tek problemim telefonun yanlarinin artik asinmaya baslamasi kullanimdan dolayi
Masallah Masallah nazar degmesin hocam aman cihaza
Az daha verip Temiz bişey al derim
aynen temiz bişi alicam zaten baya uzucak 3 5 ay civari alamam ondan dahada birikir belki 3g bulurum temiz söle 750 800 e :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme