Bildirim
Ölü hatta zombi piksel
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu panel ölmüş :) Zombi değil bu direk ölü... Ve giderek büyüyecek o alan muhtemelen, genelde bu tarz hasarlar LCD ekranlarda yayılım gösterir, bilginize. _____________________________ Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare -
Panel yanığı gibi bir şey, garantisi varsa kesinlikle gönder.Yoksada gene gönder parasıyla tamir ettirmen gerek, bu şekilde kullanılamıyordur zaten? _____________________________ -Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın. //-Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden, hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da. -
Garantisi doldu. Firmayi aradim yapilmaz yapilsa bile sifiri fiyatina gelir dedi. Kullanmaya calisiyorum. 2. El parca olarak satip yenisinimi alsam? 500+ fiyatlar. Okadar butcemde yok. Fikir verin ne yapayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R-A-İ-N-S-O-N2001 Ford Focus Fotokritik portfolyom -
pirince yatırın suyunu çeksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK_WORM -- 19 Haziran 2017; 22:9:50 >_____________________________ -
Onu denemedim ama kurutma makinasiyla az kuruttum. artik kurudu.😄 izi kaldi. Anlasilan bi care yok. Atip yenisini alacaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R-A-İ-N-S-O-N2001 Ford Focus Fotokritik portfolyom
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X