Şimdi Ara

Ölmüş Buralar Hep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimse yok bi tekrar uğrayayım dedim forum sinek avlıyor resmen. Fenerbahçe maçının canlı maç konusu bile 3 sayfaydı. Her taraf Beşiktaşlı.



  • Adminler sağolsun forumda gsli,fbli kalmadı.
  • Valla adminlerden dolayı spor bölümünün ismi yakında BJK olarak değişirse şaşırmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan yorum yapanlardan birine sonra "tinerci denilince kızıyorsunuz" yazdım bunca yıllık üyeyim bana 1 hafta moderasyon verdi aklı evvelin biri. Ne bekliyorsunuz ki?

    Beşiktaş'ın dokunulmazlığı var. Allah akıl fikir versin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcake±

    Saçma sapan yorum yapanlardan birine sonra "tinerci denilince kızıyorsunuz" yazdım bunca yıllık üyeyim bana 1 hafta moderasyon verdi aklı evvelin biri. Ne bekliyorsunuz ki?

    Beşiktaş'ın dokunulmazlığı var. Allah akıl fikir versin...

    Eski hesabımda(bizzat sildirdim hesabı) katlamalı döneminde 6-0 yazanı alıntılayıp 7-0 yazmıştım diye 1.5-2 sene arası uzaklaştırma almıştım. Garip olan ise o müebbet hepsi bitirip geri dönüp cezam bitti,saldılar demiştim aynı gün. Benden daha çok ceza alanınız var mı, yediği cezaları benimle yarıştırabilecek bir babayğit?




  • Eskiden buralar dudluktu hersey güzeldi seviyeliydi kalvyeyi ketçapliyanimi arardin birbirine mac sonu idda da formalar yollardik. Hatta 5 sene evvel bir Beşiktaşlı arkadasa forma tesbih ve birkaç parca urun yolladiydim sans ya Beşiktaş 'a yenilmistik ☺

    Simdi ne saygi var nede birsey hatta bazen giriyorum okuyup çıkıyorum cev yazmak bile icimden gelmiyor. Bu arada unutmadan mac konusuna ben giremiyorum hicbirsey çıkmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

    Eskiden buralar dudluktu hersey güzeldi seviyeliydi kalvyeyi ketçapliyanimi arardin birbirine mac sonu idda da formalar yollardik. Hatta 5 sene evvel bir Beşiktaşlı arkadasa forma tesbih ve birkaç parca urun yolladiydim sans ya Beşiktaş 'a yenilmistik ☺

    Simdi ne saygi var nede birsey hatta bazen giriyorum okuyup çıkıyorum cev yazmak bile icimden gelmiyor. Bu arada unutmadan mac konusuna ben giremiyorum hicbirsey çıkmıyor

    üyelik açmamın sebeplerinden biride bu konuydu. Fener maçından önceki maçların canlı maç konusunu bulamamıştım sonra fener maçınınkini bulmuştum ama o da 2 sayfa tutmuştu o gün. Bende düşündüm ki dedim acaba bu konular artık sadece üyelere mi özel diyerek kaydoldum tekrar. Ama gel gör ki meğersem elalem bu kenti terk etmiş o yüzdenmiş. Kimin aklına gelirdi ki maç günü canlımaç forumunda maç konusunun bile açılmayacağını? Bu durum o kadar inanılmaz geldi ki konuların üye olmayanlar kapatıldığına EMİN olmuştum. Konusunun açılmaması o kadar yabancı geldi. Millet maç konusunu açabimek için birbiriyle yarışırdı. 33. hafta maçı konusu 1.hafta açılırdı. Ya şimdi?




  • Lincoln bronws denen adam bana forumda kufur etti

    Ceza almadi dusun

    Adam hala geziyor forumda bildigin kufur ima felan degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık hiçbir şey yazmak gelmiyor milletin içinden. Hele Bjk li bir iki tane admin geldi futbol bölümü çöktü resmen. Adamlar günlerce dalga konuları açtı hiç müdahale etmediler, biz en ufak birşey desek cat ceza.

    En son ne zaman yazdım bölüme hatırlamıyorum bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 27 Ekim 2017; 21:50:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe bölümünün modu bile bjk'li . Neden girelim de yazalım ki ? Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden sonra , FB ana konusuna

    Amma ağladınız bee , yallah kendi bölümünüzde ağlayın yazdım , 1 hafta ceza yedim .
  • Futbol bölümü dh nın seviyesini aşağı çekiyor. Buna hem üye hem admin hem kurallar.
    Bence kaldırılmalı bu bölüm.
    Konu açmak isteyen koni dışı bölümüne açsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş'ın yenildiği konuya "" filan koyunca mesajınız siliniyor direk. Galatasaray puan kaybettiğinde konuya gelip türlü hakaretler kışkırtmalar yapan Beşiktaşlı üyelerin mesajları duruyor hep. Birde tek amacı bloklananlar listeside olmak için her türlü yerde ters ve saçma sapan yorum yapanlar var çok uzun süredir devam ediyorlar daha 15 gün çizildiklerini bile görmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Julimezar

    Beşiktaş'ın yenildiği konuya "" filan koyunca mesajınız siliniyor direk. Galatasaray puan kaybettiğinde konuya gelip türlü hakaretler kışkırtmalar yapan Beşiktaşlı üyelerin mesajları duruyor hep. Birde tek amacı bloklananlar listeside olmak için her türlü yerde ters ve saçma sapan yorum yapanlar var çok uzun süredir devam ediyorlar daha 15 gün çizildiklerini bile görmedim.

    TFF gibi yönetiliyor işte forum hocam. Birebir simülasyon.
  • Maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb bölümü de aynı ki.

    oranın adminlerinden sıkıldığım için grup kurdum sırf
  • en son mesaj 20 saat önce atılmış konu hala en tepede. Üzüldüm. Boşe geri geldik herhalde hiç muhabbet yok burada. Sözlüğü de ben kullanamıyorum sevmiyorum da. Bana hitap etmiyor hiç kullanışlı değil ki...
  • Bir üye, sahte hesap kullanıyorum diye bas bas bağırıyor ve hiçbir işlem yapılmıyor, bazı adminler / yöneticiler (adı her ne ise) kompleks yapıp her mesajımızı kötü niyetli yorumluyor, daha niceleri.

    Hele Sherlock diye Beşiktaşlı bi yönetici vardı, dalga geçilmesine tahammül edemiyorum diyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol bölümü 5-6 senedir Beşiktaşlı adminler tarafından yönetiliyor. En ufak tahrik içermeyen yorumunuz bile silinebiliyor. Eskisi gibi saygıdeğer üyeler de kalmadığı için girip zaman kaybetmeye gerek duymuyor kimse. Biz kendi adımıza burada yıllardır muhabbetimizi sürdürdüğümüz ve sevdiğimiz arkadaşlarımızla Whatsapp grubumuzda huzurluyuz. Liseli veletlere buradan laf yetiştirmeye çalışamayız bu saatten sonra. Bu bölümün müdavimi olan kullanıcıların da bizim gibi yaptığını düşünüyorum.
  • Kaşının üzerinde gözün var diyerek ceza vermeye meraklı bir sürü bjklı yönetici varken bu bölüm daha çok kan kaybeder. Kimse enayi değil. Kapatsınlar bu bölümü. Ya da adını futbol değil BJK olarak değiştirsinler. Forum yönetimi bu kadar taraflı moderasyona izin veriyorsa bunun başka açıklaması olamaz.

    Biz tartışacak başka mecra buluruz. Size BJKlı moderatörlerinizle hayatta başarılar dilerim.
  • egemena E kullanıcısına yanıt
    Neresiymiş o mecra link alabilir miyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.