Şimdi Ara

Olmpyadali Eğlence mi saçmalık mı :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece olympiaya 3e Averia adlı Gm towna boss yağdırdı millet de eğlence sanıp TALOS TALOS diye bağırıyordu.
    İlk öncce skeleton tipli dev dragoon toothlar geldi Volcanic rock falan geldi dread mare
    bile geldi. En güçsüz boss ATİLLA ydı o geldiği an öldü:: Kekurikakara bile geldi ama görmeden yatıı :((
    ACABA BU BÜTÜN SERVERLARDA MI OLDU YOKSA SADECE AVERİA ADLI GM Mİ YOLLADI LAF OLSUN DİYE??

• OLİMPİADA TÜRK GM YOQ YA O YÜZDEN BOZUK SERVER BEN DAHA GM NİN SARI YAZISINA TANIK OLMADIM
  • Dies de notice geçti ama bi mok gelmedi...
  • dün arkdaşşılm la hyde kestik olmmpiada hiç bişey çıkmadı
  • HANGİ SERVER???

quote:

Orjinalden alıntı: tramtrip

Dün gece olympiaya 3e Averia adlı Gm towna boss yağdırdı millet de eğlence sanıp TALOS TALOS diye bağırıyordu.
    İlk öncce skeleton tipli dev dragoon toothlar geldi Volcanic rock falan geldi dread mare
    bile geldi. En güçsüz boss ATİLLA ydı o geldiği an öldü:: Kekurikakara bile geldi ama görmeden yatıı :((
    ACABA BU BÜTÜN SERVERLARDA MI OLDU YOKSA SADECE AVERİA ADLI GM Mİ YOLLADI LAF OLSUN DİYE??
  • olimpia 3 diye yazıyo ya
  • quote:

Dün gece olympiaya 3e Averia adlı Gm towna boss yağdırdı millet de eğlence sanıp TALOS TALOS diye bağırıyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: soulofanime
    HANGİ SERVER???

arkadaşım önce bi oku istersen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GÖRMEMİŞİM PARDON
  • bana kalsa gayet saçma bi olay..moradon da oluo genelde öle bişi olursa we tüm merchant lar yatıo.. adam oraya para kasmak için bırakmış char ını.. 1 tane saf gm eğlencek die herkes yatıo bisürü lag oluo bilmemne cart curt...bnce gayet salak bi olay.. ares tede bi ara sawaşlarda modaydı..karusların kaleyi kuşatırdık..gm gelip volcanic rock atardı..1 daha giderdik gene aynı olay..hatta sorada işgalde yaptı we her öldüümüzde %1 exp gitti tabiki sadece elmorad lardan..sawaştan sora direk topic açıp yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvrenough -- 2 Şubat 2006 15:41:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metal__king

OLİMPİADA TÜRK GM YOQ YA O YÜZDEN BOZUK SERVER BEN DAHA GM NİN SARI YAZISINA TANIK OLMADIM

olımpıada zeus turk dur.ama ben sahsen azcık kıl oldum.adama pm attım ıngılızce konusmaya calıstım kasma turkce konus dedı.bırıyle adamları takas etmek ıstıyoruz ama sıfre lerı alma konusunda guvenemıyoz yardım edermısın dedım.olur gıbı bıseyler dedı.sonrada sen kendı adamını kullan bosver verme.daha fazla konusma mesgulum gm yım dedı ve pm ı blockladı.

averie ile arkadasın banı hakkında konustum adam hemen cevab verdı banın suresını 7 gune ındırdı vede geyık tarzı duzgunce konustuk bunları.işiniz duserse onunla konusun derım.ama adam bıseyler ıstemeyı sevmıyo sahsen ben banlanın premıumu var dedım o andan sonra fazla ılgılenmedı:)

bu arada 03 tekı o eventda bende vardım 9 kutu actık arkadasla sadece 1 tane sword of death cıktı ne kadar eer bu acaba .cok sacma bı ıtem gıbı gorundu bana 52 ataklı two handed kılıc

• quote:

olm sen salak mısın en gucsuz boss atılla olur mu hıc?

2k ıle 3k arasında vuruo

• swod of dead unique dimi?
    areste hiç ewent olmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___
    2k ıle 3k arasında vuruo

Ne 2k sı ne 3k sı sen neyden bahsediyon?30lvl chara 500 falan vuruyor bea.Yuh..

quote:

Orjinalden alıntı: _WulT_
    swod of dead unique dimi?

Swod of dead unıque değil.Sword of dead unique..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 1 Şubat 2006 18:48:02 >
  • bı tane r için ne kızıyon:)

ne kadar eder acaba olypıada +1 ını 15m den gordum.ya ne kadarı bosver bu ne işe yarayacak.reduce olması ıyı herkes kullanabılıyo ama atak falan yok gıbı bısey.poıson damge eklenıyo flame olsa battle mage acardım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalE

bı tane r için ne kızıyon:)

ne kadar eder acaba olypıada +1 ını 15m den gordum.ya ne kadarı bosver bu ne işe yarayacak.reduce olması ıyı herkes kullanabılıyo ama atak falan yok gıbı bısey.poıson damge eklenıyo flame olsa battle mage acardım:)

Kardeş kızmadım şaka.Ayrıca planım topıc baslığına da tam uydu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.