Şimdi Ara

ÖLMEDEN ÖNCE İZLENMESİ GEREKEN FİLMLER LİSTESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
170
Favori
33.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdığınız filmleri ekleyeceğim. @Jarnavu , @BUJRA

Araştırdığımda da bu tip şeyler yazıyordu sahura doğru izlerim uyumak yok zaten @Natalie D.
  • Nicole Kidman'ın başrolündeki film: The Others
    Rachel Weisz'in Agora ve Arka Bahçe filmleri
  • kwsr17 K kullanıcısına yanıt
    Ekledim.

Bu arada Rush'ı izledim herkese öneririm.
  • Kesinlikle 8 Mile
  • Star wars yok listede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Listede olan Django tarantinonun olan mı?
  • Filmler eklendi.

Puanı daha yüksek olduğu için "Django Unchained"i söylediğini düşünüyorum arkadaşın.
  • Önerilerden sonra dün gece My Name is Khan'ı izledim güzel filmdi.
  • Listede ilk olarak yüzüklerin efendisi serisi cesur yürek ve matrix serisi filmlerinin olmaması dikkatimi çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Listede ilk olarak yüzüklerin efendisi serisi cesur yürek ve matrix serisi filmlerinin olmaması dikkatimi çekti

Yüzüklerin Efendisi'ni bu yaşıma geldim hala izlemedim aynı şekilde Matrix serisini de.

Cesur Yürek'i unutmuşum o benim hatam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Listede ilk olarak yüzüklerin efendisi serisi cesur yürek ve matrix serisi filmlerinin olmaması dikkatimi çekti

Yüzüklerin Efendisi'ni bu yaşıma geldim hala izlemedim aynı şekilde Matrix serisini de.

Sadece kendi izlediğin ve sevdiğin filmleri ekleyeceksen başlığı değiştir o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Sadece kendi izlediğin ve sevdiğin filmleri ekleyeceksen başlığı değiştir o zaman

Konuyu iyi okuman gerekli okumadan yorum yapmasaydın güzel olurdu ve bir de filmlere bakmadan.

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Yeterince iyi okuduğumu düşünüyorum ben başlığa ve ilk mesajdaki cümleye göre yazıyorum bunları sana karşı bir tavır değil
    Şimdi böyle bir konuda ve listede TLOTR serisinin olmaması olmaz kesinlikle benim düşüncem tabi
  • Orada bir sıralama yok herkesin önerilerini listeye ekliyorum. Ben aklıma gelenleri yazım daha sonra sizlerden gelenleri ekliyorum ve TLOTR serisi var liste de.
  • The place beyond the pines - R.Gossling
    Acımasız Hayat - C.Bale
    Shame - M.Fassbender

Bunlar son zamanlarda izleyip beğendiğim filmler.Listedeki çoğu filmi izledim ama er ryanı yıllardır erteliyorum.Kesin izlemem gereken bi filmmi beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belluschi_16

The place beyond the pines - R.Gossling
    Acımasız Hayat - C.Bale
    Shame - M.Fassbender

Bunlar son zamanlarda izleyip beğendiğim filmler.Listedeki çoğu filmi izledim ama er ryanı yıllardır erteliyorum.Kesin izlemem gereken bi filmmi beyler ?

kesin izle
  • Öneri yok mu daha ?
  • the exorcist
    dirty dancing
    The Shining
    eşkiya
    kabadayı
    ghost
    felon
  • Liste gayet iyi izlemediklerim var fakat Goodfellas mükemmel bir yapım.
  • Yazdığın filmlerin çoğunu ekledim dostum. Bazılarını eklememe sebebim olumsuz yorumun fazla olması. @gigaerman

Teşekkür ederim. Goodfellas'ı hala izlemedim LOTR serisinin son filmindeyim onu bitirdikten sonra izleyeyim ben de. @HAAltuntas
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.