Şimdi Ara

Olmayınca olmuyormuş (maç skoru) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bende anlamıyorum win streak üstüne bi lose streak başlıyor dediğin gibi bunu ateistler bile açıklayamıyor...
  • takımına kill bırakmamışsın yenilmen normal full item kastıktan sonra killri takımına bırak
  • Normal ki böyle oyunlar sen feedlenirsin takımın kötüdür, rakip takım direk sana focuslanır bütün oyun, yapabileceğin bir şey kalmaz.
  • Konuyu geçelim yani skor ve skin gösterisi tamam ama nickin ilgimi çekti.
    Code Geass.
  • Güzel kasım fakat o voli zaten işi bitirmiş :) ks olayına gelince oyunu az çok bilen bi kişi ks yi dert etmez oyun kazanılsın yeter der . ama bazı kisiler gordum sırf ks atmak icin tf ye girmeyim adamın canının azalmasını bekliyor bide bu tank :D
  • Türklerde pek farklı değil geçen girdim 4 premade davet attı, 20 dakkada topda 6-0 yaptım 200 creep kestim, kulemi aldım, midin kulesini aldım. Bizim bot lane nerdeyse inhibitörü vermişti 20 dakkada, ölümleri saymıyorum . Oyunun bitişide şöyle oldu; çalılarda takım halinde bekliyoduk sonra ordan malphite kendini gösterdi bizim dingillerin hepsi malphiteyi kovalarken tristana 5 mizin ortasına rocket jump çekip bizim ad carryi kesti, bizimkiler hala malphiteyi kovalıyordu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

Normal ki böyle oyunlar sen feedlenirsin takımın kötüdür, rakip takım direk sana focuslanır bütün oyun, yapabileceğin bir şey kalmaz.

baksana kill bırakmamış üstüne üstlük full buildi var takımındaki kennen ile gp sağlam dmg vurabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Sen hala eastte oyna easti savun,sizin gibiler anlamıyor weste geçmeyi sonra açın qq thread

http://www.lolking.net/summoner/euw/22435436#history bb
  • OKADAR SKOR YAPACAGINA BİRAZ ARKADASLARINADA KİLL BİRAKSAYDIN KASILSAYDILAR BOYLE OLMAZDI TAHMİNİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThrustingPower

quote:

Sen hala eastte oyna easti savun,sizin gibiler anlamıyor weste geçmeyi sonra açın qq thread

bu adamın niye her mesajını fail ediyorsunuz

• quote:

Yaşama bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advantea

quote:

Orijinalden alıntı: ThrustingPower

quote:

bu adamın niye her mesajını fail ediyorsunuz

Doğru şeyler söylese fail olmaz aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal game
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

O ne lan herkeste flash var

arkadaşım eastte herkes flash + ignite oynar diyecektim server westmiş. bu oyunda her 3 kişiden biri flash + ignite oynuyor normal gamelerde
  • İntihar sebebi
  • Swain kasıyorum . 22-3-8 . Takımın toplamını söylüyorum : 32-59-35 . Lvl 20 yim . Oynadığım adamların hepsi Lvl 28-30 aralığında . Adamların baseine flaş atan mı desem , galio ultiyi miniona mı kullanıyor desem . Gecmis olsun , ama seninkisi yine de birsey değil .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Olmayınca olmuyormuş (maç skoru)

Bu adamları gördüğünüzde alt+F4 yaparsanız hayatınızdan minimum 25 dk kazandınız demektir.Premade troll takımı oynar gibi yapıyorlar foyaları sonradan ortaya çıkıyor.OMG KS! REPORT HIM!1!bir!bir!! lan kanalizasyon atıkları tf de taşıyınca ''GJ bro!'' derler.Turretleri ben yıkıyorum,damage dealt yine en fazla bende (281,156),en az alan yine benim,gold yine ben,az geberen yine ben,farm yine ben.Baron çalıyoruz o da yetmiyor,Late game e doğru tf yi ben başlatıyorum o sırada tank çimen içinde tf sonunu bekliyor.O da yetmiyor herif bana ırkçılık yapıyor hemde benim fransız olduğumu düşünerek.Meğerse Lelouch Fransızca oluyormuş.Ruslarlada oynamayın.Hele premadelerse hiç çekilmiyor ingilizcede bilmiyolar.win streak 10 dan fazla aşmıyor arkadaş ondan sonra bir defeat streak'ı başlıyor onu ateistler bile açıklayamaz o da ayrı mesele.Normalde çok sinirlenen biri değilim böyle şeyleri paylaşmak çok sıradan ve sıkıcı biliyorum ama sabrın da bir sınırı var.
    Edit:Skini ve skoru için paylaşmış dyenlere cevap bile vermiyorum havlayıp dursunlar...

Edit yapmadan edit yazmış ve skini ile skoru için paylaşmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Olmayınca olmuyormuş (maç skoru)

Bu adamları gördüğünüzde alt+F4 yaparsanız hayatınızdan minimum 25 dk kazandınız demektir.Premade troll takımı oynar gibi yapıyorlar foyaları sonradan ortaya çıkıyor.OMG KS! REPORT HIM!1!bir!bir!! lan kanalizasyon atıkları tf de taşıyınca ''GJ bro!'' derler.Turretleri ben yıkıyorum,damage dealt yine en fazla bende (281,156),en az alan yine benim,gold yine ben,az geberen yine ben,farm yine ben.Baron çalıyoruz o da yetmiyor,Late game e doğru tf yi ben başlatıyorum o sırada tank çimen içinde tf sonunu bekliyor.O da yetmiyor herif bana ırkçılık yapıyor hemde benim fransız olduğumu düşünerek.Meğerse Lelouch Fransızca oluyormuş.Ruslarlada oynamayın.Hele premadelerse hiç çekilmiyor ingilizcede bilmiyolar.win streak 10 dan fazla aşmıyor arkadaş ondan sonra bir defeat streak'ı başlıyor onu ateistler bile açıklayamaz o da ayrı mesele.Normalde çok sinirlenen biri değilim böyle şeyleri paylaşmak çok sıradan ve sıkıcı biliyorum ama sabrın da bir sınırı var.
    Edit:Skini ve skoru için paylaşmış dyenlere cevap bile vermiyorum havlayıp dursunlar...

Edit yapmadan edit yazmış ve skini ile skoru için paylaşmış.

• Adama chat ekranında övünmek yetmemiş bir de gelip buraya konu açmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.