Şimdi Ara

Olmayınca olmuyormuş (maç skoru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu adamları gördüğünüzde alt+F4 yaparsanız hayatınızdan minimum 25 dk kazandınız demektir.Premade troll takımı oynar gibi yapıyorlar foyaları sonradan ortaya çıkıyor.OMG KS! REPORT HIM!1!bir!bir!! lan kanalizasyon atıkları tf de taşıyınca ''GJ bro!'' derler.Turretleri ben yıkıyorum,damage dealt yine en fazla bende (281,156),en az alan yine benim,gold yine ben,az geberen yine ben,farm yine ben.Baron çalıyoruz o da yetmiyor,Late game e doğru tf yi ben başlatıyorum o sırada tank çimen içinde tf sonunu bekliyor.O da yetmiyor herif bana ırkçılık yapıyor hemde benim fransız olduğumu düşünerek.Meğerse Lelouch Fransızca oluyormuş.Ruslarlada oynamayın.Hele premadelerse hiç çekilmiyor ingilizcede bilmiyolar.win streak 10 dan fazla aşmıyor arkadaş ondan sonra bir defeat streak'ı başlıyor onu ateistler bile açıklayamaz o da ayrı mesele.Normalde çok sinirlenen biri değilim böyle şeyleri paylaşmak çok sıradan ve sıkıcı biliyorum ama sabrın da bir sınırı var.
    Edit:Skini ve skoru için paylaşmış dyenlere cevap bile vermiyorum havlayıp dursunlar...

• Skini ve skoru için paylaşmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahri 2 rabadon op panpalar
  • Skorla oyun kazanılmayacağını 640 oyunda öğrenememişsin yazık olmuş.
  • O ne lan herkeste flash var

• Senin elinde olan bir şey değil sana gelmese bana gelmese kime gelecek bu adamlar?Ondan fazla takma.
  • anlıyorum
    böyle olunca troll ol gitsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Olmayınca olmuyormuş (maç skoru)

Bu adamları gördüğünüzde alt+F4 yaparsanız hayatınızdan minimum 25 dk kazandınız demektir.Premade troll takımı oynar gibi yapıyorlar foyaları sonradan ortaya çıkıyor.OMG KS! REPORT HIM!1!bir!bir!! lan kanalizasyon atıkları tf de taşıyınca ''GJ bro!'' derler.Turretleri ben yıkıyorum,damage dealt yine en fazla bende (281,156),en az alan yine benim,gold yine ben,az geberen yine ben,farm yine ben.Baron çalıyoruz o da yetmiyor,Late game e doğru tf yi ben başlatıyorum o sırada tank çimen içinde tf sonunu bekliyor.O da yetmiyor herif bana ırkçılık yapıyor hemde benim fransız olduğumu düşünerek.Meğerse Lelouch Fransızca oluyormuş.Ruslarlada oynamayın.Hele premadelerse hiç çekilmiyor ingilizcede bilmiyolar.win streak 10 dan fazla aşmıyor arkadaş ondan sonra bir defeat streak'ı başlıyor onu ateistler bile açıklayamaz o da ayrı mesele.Normalde çok sinirlenen biri değilim böyle şeyleri paylaşmak çok sıradan ve sıkıcı biliyorum ama sabrın da bir sınırı var.
    Edit:Skini ve skoru için paylaşmış dyenlere cevap bile vermiyorum havlayıp dursunlar...

Kanalizasyon atığı hakaret olarak algılanabilir. Lütfen kullanacağını kelimeyi dikkatli seçiniz

• Kesinlikle katılıyorum , Troll premadeler insanı oyundan soğutuyor.En ufak hatanda "Koro" Gibi noob , report him , hepsi aynı anda başlıyor.Bir b*ka da Yarasalar bare
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Skorla oyun kazanılmayacağını 640 oyunda öğrenememişsin yazık olmuş.

+1
  • i have full item
  • normal oyunda bu kdar sinirlenebiliosan ranked da tımarhanelik olsun kardeşim geçmiş olsunn
  • Sen hala eastte oyna easti savun,sizin gibiler anlamıyor weste geçmeyi sonra açın qq thread

• Bu arada en az ölen kişi GP. Just saying
  • Abicim sen istediğini kas early'de. İstersen 15-0 ol sen o oyunu earlyde bitiremiyosan late'de zaten herşey eşit durumda savaşılıyo. Bu sefer takım kombinasyonu ve genel olarak daha iyi oynayan kazanır , feedlenen taşır diye bi kavram late gamede yok. Bunun örneklerini çok yaşadım , kimse hiç ihtimal vermezken ne oyunlar çevirdik skorla olucak işler değil bunlar.
  • Bu skorun daha iyisini rankedda yapıp yenildim ben napayım
  • Klasik bir East kaybedilen oyunu. Kaybedilen her oyundan sonra millet birbirini reportlayacak illa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Bu skorun daha iyisini rankedda yapıp yenildim ben napayım

Pek çoğu yeni oyuncunun yanılgıya düştüğü bir konu, bu oyun takım oyunudur arkadaşlar skor oyunu değil, futbolla karıştırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgeKişi

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Bu skorun daha iyisini rankedda yapıp yenildim ben napayım

Pek çoğu yeni oyuncunun yanılgıya düştüğü bir konu, bu oyun takım oyunudur arkadaşlar skor oyunu değil, futbolla karıştırmayalım.

Ad carry oynuyordum görevimi tamamıyla yerine getirmiştim yani.Yeni de değilim 2 yıldır oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Abicim sen istediğini kas early'de. İstersen 15-0 ol sen o oyunu earlyde bitiremiyosan late'de zaten herşey eşit durumda savaşılıyo. Bu sefer takım kombinasyonu ve genel olarak daha iyi oynayan kazanır , feedlenen taşır diye bi kavram late gamede yok. Bunun örneklerini çok yaşadım , kimse hiç ihtimal vermezken ne oyunlar çevirdik skorla olucak işler değil bunlar.

Millet turret yıkmıyo ki late e kalmadan kazanalım.Tf leri kazansak bile pushlamayan bi takım,gidip jungle yapıyo adam bizim kuleler yıkılırken bile. Ayrıca late de herkes nasıl eşit oluyo anlamadım? Bir vayne ve Kog'maw,ezreal ve graves den daha iyi dps yapıyor late de.Westte oynuyorum bu arada.Eastte de bi kaç ay oynamıştım.Sen eastte ne iş yapıyon west e gel daha kaliteli oyuncular var diye de bir şey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.