Şimdi Ara

Olmayan arabaya 33 bin başvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • General Motors'un 2010 yılında piyasaya çıkacak olan, tamamen şarjlı akü ile çalışan elektrikli otomobili için hazırlanan, bağlayıcı olmayan alıcı listesi için kayıt yaptıran kişi sayısı 33.411'e ulaştı.

New Yorklu bir nörolog olan Lyle Dennis, Volt marka otomobil için, GM-Volt.com internet sitesi üzerinden resmi olmayan bir alıcı talep listesi hazırladı.

ABD'den en çok talep Kaliforniya, Teksas, Florida ve Michigan eyaletlerinden gelirken, ABD dışından 46 ülkeden daha talipliler listeye girdi.

Lityum-iyon akü kullanacak olan otomobil için GM'in 40.000 dolarlık tahmini fiyat açıklamış olmasına karşın, listeye girenlerin fiyat talep ortalamasının 31.261 dolar olduğu kaydedildi.

• Görüntüde mi yok piyasada?
  • Haberin aslı bu linkte. Ufak bi araba var ama üstte o mu değil mi bilmiyorum.

http://www.haber7.com/haber/20080813/Olmayan-arabaya-33-bin-basvuru.php
  • değüşük iş işte
  • Araba bu arkadaşlar ama ben bunun piyasaya çıkacağına pek ihtimal vermiyorum. Yaklaşık 12 yıl önce General Motors EV1 diye sadece elektrikle çalışan bir araba yapmıştı ve 2003 yılında bütün EV1 leri ortada bir neden olmadan toplattı. Hatta bunun üzerine Who Killed The Electric Car? (Elektrikli arabayı kim öldürdü?) adında bir belgesel bile yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 13 Ağustos 2008; 14:38:55 >

• araç o resimdeki kırmızı alet değil

daha şık bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Araba bu arkadaşlar ama ben bunun piyasaya çıkacağına pek ihtimal vermiyorum. Yaklaşık 12 yıl önce General Motors EV1 diye sadece elektrikle çalışan bir araba yapmıştı ve 2003 yılında bütün EV1 leri ortada bir neden olmadan toplattı. Hatta bunun üzerine Who Killed The Electric Car? (Elektrikli arabayı kim öldürdü?) adında bir belgesel bile yapıldı.

Bir chevrolet mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

quote:

Araba bu arkadaşlar ama ben bunun piyasaya çıkacağına pek ihtimal vermiyorum. Yaklaşık 12 yıl önce General Motors EV1 diye sadece elektrikle çalışan bir araba yapmıştı ve 2003 yılında bütün EV1 leri ortada bir neden olmadan toplattı. Hatta bunun üzerine Who Killed The Electric Car? (Elektrikli arabayı kim öldürdü?) adında bir belgesel bile yapıldı.

Bir chevrolet mi?

Buradanbakınca Chevrolet'e benziyor vallaha.

• peki Zeki Müren de bizi görecek mi??? yaw teknoloji nasıl gelişiyo helal olsun emeği geçenlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelick

quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

quote:

http://www.autospectator.com/cars/files/images/X07Chevy_Volt_Conc_front.jpg

http://i.treehugger.com/files/chevy-volt-a03.jpg

Bir chevrolet mi?

Buradanbakınca Chevrolet'e benziyor vallaha.

Benzemiyo birebir Chevrolet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.