Şimdi Ara

olm unutamıyorum sevgim azalmıyor yardım edin cıldıracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cık lan aklımdan her dinlediğim müzikte her izlediğim filmde oyun oynarken bile gelme aklıma beni hic sevmedi 2 kere sevistim onla ama beni sevmediğini biliyordum baskasını sevdiğini biliyordum hep umrunda bile değilim onun oysa aklımdan çıkmıyor beynime kazıldı ne yaparsa yapsın aynı şekilde seviyorum onu başka kızlarla görüşürken bile hatta başkalarıyla sevgili olduğumda bile seviyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kafanı başka şeylerle meşgul et.
    yüzme bisiklete binme sahilde yürüyüş, oyun oynama,yemek yapmayı öğrenme, yazılım öğrenme,evi temizleme düzenleme kitap okuma,film izleme,seyehat,müze gezme,bitki yetiştirme,evdeki sorunları tamir,yabancı dil öğrenme,arkadaşlarla buluşma,spor salonuna gitme,ek işte çalışma.. tüm bunlardan sonra hala boş zaman bulabilirsen 31 ve ardından uyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden çok şey götürmüş belli. Ancak ona o kadar değer yuklemissin ki o gittiğinde değersiz hissediyorsun. Değersiz olmak korkusu yaşadığın an onun hayaline sariliyorsun. Aslında bu iluzyonu atlattiginda çok daha özgüvenli birisi olacaksın. Sana değer veren insanlarla vakit geçir. Onunla alakalı durumunla dalga gecebil. Geri gelse de içine sinmeyecegini düşün. Yani karar veren kişi ol. Karar verilen kişi olmak psikolojisinden çık. Başka bir ilişki seni rahatlatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafenate Paneia kullanıcısına yanıt
    sosyal çevrem olmadığı icin yeni iliski biraz zor yaparım ha bi tane yapmıştım pek sevmediğim için olmadı ama sevebilecğeim biri ile olsam bayağı rahatlatır beni ama dediğim gibi sosyal çevrem cok az yeni kişilerle tanışmada da pek becerili değilim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.