Şimdi Ara

Olm bu evlenenler nasıl evleniyor lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet kafa dengi uzun yıllar anlaşıp evlenebileceği insanı nasıl buluyor lan ben 30 yaşına geldim biriyle 2 cümle konuşuyorum sonra ya görüldü atıyorlar ya engelliyorlar laf yapamıyorsun demeyin laf yapamamaya gelemeden muhabbet kesiliyor

• Normal veya üzeri bir tipin varsa mutlaka er geç karşılaşıyorsun o kişiyle. Tüm özellikleriniz olmasa da ortak noktalar bulursunuz, genel olarak benziyorsunuz al sana güzel bir evlilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Normal veya üzeri bir tipin varsa mutlaka er geç karşılaşıyorsun o kişiyle. Tüm özellikleriniz olmasa da ortak noktalar bulursunuz, genel olarak benziyorsunuz al sana güzel bir evlilik.
    Sorun da orada, kızlar erkeklerden aşırı fazla şey bekliyor. O şeylerin biri bile olmayınca sorun oluyor. Merhaba diye söze başladığın anda, karşındaki insanın belki de mükemmel ötesi bir insan olma ihtimalini düşünmeden anında kestirip atıyorlar. Merhaba selam diye söze başlayanla konuşmuyorum yaratıcı olun gibi şeyler söylüyorlar. Ya kardeşim sen kimsin ki sana yaratıcı olucam hoşlanmışsan hoşlanmışsındır bi de seni etkilemeye mi uğraşıcam dişisini etkileyen erkek kertenkele gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Sorun da orada, kızlar erkeklerden aşırı fazla şey bekliyor. O şeylerin biri bile olmayınca sorun oluyor. Merhaba diye söze başladığın anda, karşındaki insanın belki de mükemmel ötesi bir insan olma ihtimalini düşünmeden anında kestirip atıyorlar. Merhaba selam diye söze başlayanla konuşmuyorum yaratıcı olun gibi şeyler söylüyorlar. Ya kardeşim sen kimsin ki sana yaratıcı olucam hoşlanmışsan hoşlanmışsındır bi de seni etkilemeye mi uğraşıcam dişisini etkileyen erkek kertenkele gibi.

Alıntıları Göster
    Bana da çok dediler sanaldan ilişki aramaya çalışırken. Dedim ne diyeyim? Romantiklik isteyen, barzoluk isteyen, yaratıcı ol diyen.
    Ben bunları sanal oyundan yaşadım ama Tinder tarzı uygulamalarda yakışıklı erkek koyarsanız kızlar ne dediğinize dikkat etmiyor güvenin bana. Ortalama altı tipin varsa fino köpeği görüyor seni. Ben şahsen denedim sonuçlar mükemmeldi. Kıza ilaç bağımlısıyım, içime kapanığım diyorum tam tersine bana diyor ki sen özelsin Neden fake fotoğraf yakışıklı. Acı ama gerçek.

• Normal bildiğin kafede ya da parkta ya da sınıfta konuşuyorlar, geziyorlar, muhabbet ediyorlar, yürüyüşe çikiyorlar, birbirlerine hediye veriyorlar, güzelce muhabbet ediyorlar ve evleniyorlar. Bana garip gelen internetten veya telefondan görüşüp sevgili olanlar. Yani karşıdaki kadın bile olmayabilir nasil guveniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Bana da çok dediler sanaldan ilişki aramaya çalışırken. Dedim ne diyeyim? Romantiklik isteyen, barzoluk isteyen, yaratıcı ol diyen.
    Ben bunları sanal oyundan yaşadım ama Tinder tarzı uygulamalarda yakışıklı erkek koyarsanız kızlar ne dediğinize dikkat etmiyor güvenin bana. Ortalama altı tipin varsa fino köpeği görüyor seni. Ben şahsen denedim sonuçlar mükemmeldi. Kıza ilaç bağımlısıyım, içime kapanığım diyorum tam tersine bana diyor ki sen özelsin Neden fake fotoğraf yakışıklı. Acı ama gerçek.

Alıntıları Göster
    Evet aynen öyle mesaja çok takılmayın kız size yazacaksa “abcde” bile yazsanız geri döner oradan muhabbet uzar. Merhabaya cevap vermiyorum yaratıcı ol falan sadece egolarını tatmin etmek için yaptıkları bir şey. Merhabaya cevap vermiyorum demek ben seni zaten takmıyorum ama biraz egomu tatmin edeyim demek. Hatta tinderda mesela kız sizi çok beğendiyse yazmanıza bile gerek yok kendileri yazıyor.

• ben internetten sipariş vermiştim
    tanımaya gerek yok
    halin vaktin yerindeyse her kadın gelir sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABAZA NE DEMEK ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş para ve tip önemli. Ama para daha önemli. Ortalama bir gelirim var ama bugüne kadar ben hep tipten kazandım. Köşede biblo gibi duran asosyal silik bir insandım. Sevgili olduğum kızlar bana yazıldı da öyle sevgili olduk hep . Benim diğer arkadaşım da acayip tipsizdi ama parası var bmw si var diye ünideki kızlar deli oluyordu. Bizde tofaş bile yokken adam bmw ile okula geliyordu. Şimdi ünide tanıştığı çok güzel bir kızla evlendi ve çocukları var. Ya çok çalışacaksın para kasacaksın yada estetik cerrah seni bekliyor. Ama para tipin önüne geçer hep para daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 16 Mayıs 2020; 0:56:34 >
  • Azgınlığın gücü adına!1!1!1!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim evlenenlerin eşlerine bak alayı yakışıklı ve uzun. ben çok nadir görüyorum tam ters olanları ki öyleleri daha sonradan nafaka mağduru oluyolar anlayan anladı.

yakışıklı ve boylu poslu değilsen estetik için para biriktir düzelttir maskülen bi yüz yap kendine. kadınlar anca öyle geliyolar. o yaratıcı olun molun hikayesi fasa fiso bide youtube da hep alfa videoları var yapanlara da dikkat edin yakışıklı ve 1.80'den uzunlar şimdi Allah aşkına böyle saçma sapan videoları izleyip kızlara yaklaşıyosanız ztn akılsızsınızdır.

tek çözüm dış görünüş abicim tipsizsen estetiğe git fiziğin kötüyse fitness'a git arkasından savunma ve saldırı sporları. boya çare bulamazsın çünkü günümüzdeki ameliyatlar çok maliyetli. en azından diğerlerinde şansın olabilir fakat yüksek olacağını sakın düşünme derim çünkü kadınlar kısa olanlara her zaman ön yargılı olurlar güçsüz beceriksiz zannederler

• Bunlara şans gözüyle bakıyorum,bazı insanlar doğuştan şanslı oluyor bazıları ise tam tersi malesef

Bazı kişiler var ayda birkaç kez sevgili değiştiriyor,bazıları ise sevgili nedir bilmiyor
    şimdi diyebilirsin ki böyle yapanlar sosyal olarak becerikli ancak şöyle bak olaya böyle kişilerin becerikli olması da bir şans
  • danger-gddr D kullanıcısına yanıt
    beceriyle fln alakası yok kardeşim. bir beceri öyle doğuştan gelmez o sözde becerikliler anasının karnından mı öğreniyor? milletin ilgisi alakası sayesinde öğreniyor. bizde onlar gibi şanslı doğsaydık bizde sosyal açıdan tecrübeli olurduk. suratına bakılmayacak kadar çirkin ve erkek denilemeyecek kadar kısa olan biri sana göre nasıl sosyal beceri edinebilir? adam sokağa çıkıyo kızlar desen potansiyel sapık görüyo erkekler desen alay konusu yapıyo
  • Hayat adil değil malesef
  • danger-gddr D kullanıcısına yanıt
    eee öyle. asosyallerle alay eden zihniyetle sana söylediğim zihniyetle aynı yani. bunun için estetik olanlar hayatlarının 180 derece değiştiğini söylüyolar. eskiden alay konusu olan adam şimdi saygın birisi olmuş kızlar ilgi göstermeye başlamış bildiğin alfa gibi bişi olmuş. hani diyolar ya sosyal çevrede özgüven önemli çene önemli fln diye hepsi palavra. ağzı laf yapan adamın bile kızlar tarafından nasıl aşağılandığını gördüm ben daha el bile tutamamıştı yani. iki dakikalığına kulak verseler adamı sevecekler ama yok tipsiz ve tıfıl olduğundan istenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 16 Mayıs 2020; 20:2:2 >
  • Bütün vaktini bie ilişkiye harcamaya, kadın kahrı çekmeye, devamlı kendinden ve özel hayatından fedakarlık etmeye hazırsan sen de illa birilerini bulacaksın. Alfalık falan hikaye. Erkek gibi erkek olan adam alfadır zaten. Taktiği tekniği yok bu işin.

Türk kızları çekilmez derecede şımarıklar. Katlanması güç. Bir ilişki yaşıyoruz ne kadar bunaldığımızı ayrıldığımız zaman anlıyıruz. Ben de 30lu yaşlardayım, görüştüğüm kızlar da olgun, evlilik çağında oluyolar. Ama yaşlarından beklenen olgunluk hiçbirinde yok. Devamlı erkeği denemeye, test etmeye çalışıyolar. Kendileri gibi değiller. Çünkü dünyada sadece kendileri var ve o dünyanın ekseninin kendileri olduğunu zannediyolar. 30 yaşında bir kızın kendi fotoğrafını duvar kağıdı yapmasını başka türlü açıklayamayız.

Yani kafandaki kızı bulsan bile şu an olduğundan daha mutlu olmayacaksın. Onun için mutlu olacağın şeyler yap. Hobilerini ve sosyal aktiviteni artır. Kesinlikle fitnes yapıyor olmalısın. Araba alacak durumdaysan al ve gez. Keyfine bak. Film kitap va ne sevitosan uğraş. Sen kendine yoğunlaştıkça kızların ilgisini çekeceksin, kendine güvenin artacak. Kendine güvendikçe de öyle salak kızlarla konuşmak içinden bile gelmeyecek. Onlar gitsinler tiktokta dans etsinler. Normal şartlarda hayatınakatacakları hiçbir anlam yok.

• Yabancı kızla evlen

• Dünyada bir tek Türk kadını mı var hocam ? Uluslararası ilişkiler denen bir şey var

• Köyden bul

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahahaha dişisini etkileyen erkek kertenkele.. Bende bir kuş biliyorum;
    Dailymotion
    Erkek Viktorya Cennet Kuşunun Etkileyici Çiftleşme Dansı - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x2bqcgt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.