Şimdi Ara

olloclip ile çekilen fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6s + olloclip ile çekilen hem ön hem arka kamera örneklerini nereden bulabilirim arkadaşlar

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    https://www.olloclip.com/gallery/

Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz hocam? Bende düşünmüştüm böyle bir lens ama çok pahalı geldiler ya. Tabi kullanan varsa aydınlatsa güzel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

https://www.olloclip.com/gallery/

Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz hocam? Bende düşünmüştüm böyle bir lens ama çok pahalı geldiler ya. Tabi kullanan varsa aydınlatsa güzel olur

ollo'nun sitesindeki 99 dolarlık active lensi düşünüyorum ama 300 tl edermi orasına bi karar veremedim bu lensler normal dslr lensleri gibi değil galiba diyafram filan olduğunu zannetmiyorum 4in1 de güzel gibi ama lenste fiyat arttıkça kalitede artar orası bi kesin test etmeden almak piyango gibi birde görüntüyü bozarmı acaba tahminen köşelerde görüntü bozulur gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 26 Ağustos 2016; 23:26:50 >

Activeye değermi onu bende bilmiyorum 4in1 220tl en mantıklısı gibi ama lensler nasıl benimde fikrim yok tam olarak nasıl çalışıyor filan. Ama çekilen fotoğraflar güzel duruyor kullanan yada çalışma prensibini bilen biri anlatsa güzel olur

http://s.aliexpress.com/IzMJfaeq

Bunu kullanıyorum. Kesinlikle öneririm. Beklemediğim kadar güzel yapıyor işini bu lensler.cok daha ucuza.

• FBcoskunFB F kullanıcısına yanıt
    @FBcoskunFB çekmiş olduğunuz bir kaç resim paylaşır mısınız? Bizim içinde net fikir edinmemizi sağlar.

• Günlük hayatta zor, ama tatilde veya seyahatte kaliteli bir compact fotoğraf makinası şart.. Fotoğraflara bilgisayar ekranında büyütünce arada bayağı kalite farkı belli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphonedo olloclip test videosu yapmıştı izleyebilirsiniz youtube den

• seyrusefer kullanıcısına yanıt
    Sirasiyla makro-fisheye-genis aci @seyrusefer
    Bu mesaja eklenen görseller:

olloclip ile çekilen fotoğraflar olloclip ile çekilen fotoğraflar olloclip ile çekilen fotoğraflar

@FBcoskunFB teşekkür ederim. Gayet başarılı.. telefonunuz ne marka acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

Sirasiyla makro-fisheye-genis aci @seyrusefer
    Bu mesaja eklenen görseller:

olloclip ile çekilen fotoğraflar olloclip ile çekilen fotoğraflar olloclip ile çekilen fotoğraflar

olloclip 4in1 mi hocam bu ?

• seyrusefer kullanıcısına yanıt
    Iphone 5s.

http://s.aliexpress.com/IzMJfaeq

• türkçe altyazılı izleyebilirsiniz

5s ve bu lensle ilk çiçek fotografi gayet basarili hocam ama olloclipin bu lenslerden farki ne ben onu merak ediyorum. Aradaki fiyat farkinin tamaminin marka olacagini sanmiyorum. İnceleme videolarindada pek bu konuya degineni duymadim sadece guzeldir deyip fotograf cideo cekiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

5s ve bu lensle ilk çiçek fotografi gayet basarili hocam ama olloclipin bu lenslerden farki ne ben onu merak ediyorum. Aradaki fiyat farkinin tamaminin marka olacagini sanmiyorum. İnceleme videolarindada pek bu konuya degineni duymadim sadece guzeldir deyip fotograf cideo cekiyorlar

aynen hocam shiftdelete net de çekmiş videoda sadece güzel gibi hani ne kadar iyi 10 20 dolarlık çin mallarından ne kadar farkı var
    Valla bende anlamadım ki, farklı teknolojisi filanmı var yoksa markamı satıyor

• hızlı çekimde (time lapse) telefonu sabitleyebileceğim aynı zamandada cebe sığabilecek bi taşıyıcı tavsiye edebilirmisiniz peki ? (bu arada olloclip sipariş verdim gelince test edeceğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

hızlı çekimde (time lapse) telefonu sabitleyebileceğim aynı zamandada cebe sığabilecek bi taşıyıcı tavsiye edebilirmisiniz peki ? (bu arada olloclip sipariş verdim gelince test edeceğim)

Elinizdeki model hangisi, hangi telefonla kullandınız,
    genel olarak çekim kalitesi, renk doygunluğu, arka plan flulaştırması iyi midir (Portrelerde) tavsiye ediyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.