Şimdi Ara

oliympus fe-150 mi NİKON COOLPİX L3 MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU İKİSİ DE AYNI PARA.AMA RESİMDE HANGİSİNDE DAHA İYİ SONUÇ ALIRIZ.LÜTFEN YARDIM...

• Sonuçta her ikisi de amatör çekimler için kullanılacaklar makineler olduğundan her iki makineyle de kaliteli sonuçlar alabilirsin...Fazla tereddüt içinde kalmana gerek yok...
  • bence Nikon.

quote:

Orjinalden alıntı: distomat

Sonuçta her ikisi de amatör çekimler için kullanılacaklar makineler olduğundan her iki makineyle de kaliteli sonuçlar alabilirsin...Fazla tereddüt içinde kalmana gerek yok...
  • ben olympus kullandım... genel haliyle kaliteli bi makina diye düşünüyorum .. nikon da zaten çok çok iyi bi marka... aslında biraz internette araştırısan ikisinde çekmiş oldugu fotolara bakıp karar verebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

ben olympus kullandım... genel haliyle kaliteli bi makina diye düşünüyorum .. nikon da zaten çok çok iyi bi marka... aslında biraz internette araştırısan ikisinde çekmiş oldugu fotolara bakıp karar verebilirsin...

+1

ikiside cok iyi marka ve urunleride kaliteli oluyor goz zevkine gore cekilmis ornek fotolara bakip ta karar vermen en dogrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm X-T20 ve 50 230 OİS Lens
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.