Şimdi Ara

oLiVeTTi YaZaRKaSa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İSTANBUL-kartal soğanlık.
    -----------------------------------------

Y.A.Z.A.R.K.A.S.A
    M.A.R.K.A : OLIVETTI
    M.O.D.E.L : OL-2000
    F.I.Y.A.T : FİYAT 30 TL
    ÖNEMLİ

OLİVETTİ TEKNİK SERVİSİNİ ARAYIP BİLGİ ALDIM : 
    GEREKLİ EVRAKLAR İÇİN MUHASEBECİNİZLE GÖRÜŞMENİZ GEREKİYORMUŞ.
    (GİDER FATURASI KESTİRİLMESİ GEREKİYORMUŞ)
    170 TL : YENİ BEYİN + FİRMANIZIN İSMİNİN YAZILMASI VE TEKNİK SERVİS ÜCRETİ
    30 TL : TUTANAK ÜCRETİ
    TOPLAM : 200 TL FİYAT İSTİYORLAR...

R.E.S.İ.M.L.E.R : (ürünün kendisine aittir)

oLiVeTTi YaZaRKaSa

oLiVeTTi YaZaRKaSa

oLiVeTTi YaZaRKaSa

oLiVeTTi YaZaRKaSa

oLiVeTTi YaZaRKaSa

oLiVeTTi YaZaRKaSa

oLiVeTTi YaZaRKaSa

YETKİLİ TEKNİK SERVİS ADRES BİLGİLERİ

ISTANBUL ERENKOY GAYE ELK.SAN.VE TIC.LT.STIMEHMET GOKER 0-216 3603123 ATATURK CAD.OSMAN NURI ERGIN SOK. CEBIOGLU SITESI C BLOK NO:15/4 ERENKOY/ISTANBUL
    ISTANBUL ICERENKOY METIN TASPINAR 0-216 5738107 ICERENKOY MAH.KARSLI AHMET CAD. ERYUVA KONUT SITESI. F BLK.NO:53/C İÇERENKÖY
    ISTANBUL MALTEPE BILISIM ELEK.SER.HIZ.ELK.TAAH.TIC.VE LTD.STI.M.ALI CIVELEK 0-216 383 57 10 BAGDAT CAD.NO:17 MALTEPE/IST.
    ISTANBUL PASABAHCE AYDIN ELEKT.TUR.VE PAZ.TIC.LTD.STI.KEMAL AYDIN 0-216 3312841 SAHIP MOLLA CAD.NO:31/E PASABAHCE/IST.
    ISTANBUL PENDIK BILISIM ELEK.SERV.HIZ.ELEK.TAAH.TIC.VE SAN.LTD.STIM.SEFER TURAN 0-216 3541434 BATI MAH. VISNE SOK.NO:4 PENDIK/IST.
    ISTANBUL SULTANBEYLI II KIRAL ELEKTRONİK 0-216 3983780 M.AKİF ERSOY MAH.KALE CAD.NO:27/A SULTANBEYLİ/İST.
    ISTANBUL UMRANIYE ATLAS ELEK.LTD.STI.ABDUL AYAR 0-216 3351403 NAMIK KEMAL MAH.CENGIZ TOPEL CAD. NO.18/A UMRANIYE/IST
    ISTANBUL USKUDAR AS ELEK.TEKNIK SERV.LTD. A.CEM ERSEVER 0-216 5536217 TUNUSBAGI CAD. NO:28/30 USKUDAR/ISTANBUL
    ISTANBUL ALIBEYKOY METIN ORAN 0-212 4275923 CIRCIR MAH. CENGIZ TOPEL CAD. ATILLA SOK.NO:16 ALIBEYKOY/IST
    ISTANBUL ARNAVUTKOY/ G.O.PAŞA EROL ŞENTÜRK 212 5975190 MERKEZ MAH.63.SOK.NO:3 ARNAVUTKÖY/G.O.PAŞA
    ISTANBUL AVCILAR ISTANBUL ELEK.HIZ.SAN.VE LTD.STI. BEDİR GÜREL 0212 4211968 MERKEZ MAH.REŞİTPAŞA CAD.İLİM SOK.NO:3 AVCILAR
    ISTANBUL B.CEKMECE KOKSAL HARMANCI 0-212 8837630 19.MAYIS MAH. IST.CAD. ALPER AP.NO:28/B B.CEKMECE/ISTANBUL
    ISTANBUL BAGCILAR RATEL ELEKTRONIK SAN.TIC.LTD.STI HAYDAR BARUN-ÇAĞDAŞ KAYA-SABIT GUNAYDIN 0-212 4344322 SANCAKTEPE MAH. 8/4 SOK. NO:2 BAGCILAR/IST.
    ISTANBUL BAKIRKOY AHMET CAFER ELCI 0-212 5710433 KARTALTEPE MAH. OLGUNLAR SOK NO:20/A BAKIRKOY/IST
    ISTANBUL BESIKTAS-ETİLER FIRAT ELEKT.LTD.STI. FEVZI FIRAT 0-212 2597272 DİKİLİTAŞ MAH. EMİRHAN CAD.SEHİT CAHİT GÖKALP SOK.NO: 1/A BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
    ISTANBUL BESYUZEVLER BAY-GOP ELK.ELEKT.LTD.STI.NECATİ EKMEN-RECEP AYGÖR 0-212 5372525 YILDIRIM MAH. MILLET CAD. NO:102 B.PASA/500EVLER/IST
    ISTANBUL CATALCA SEZAI CIFTER 0-212 7892835 FERHATPASA MAH.MESCIT SOK.CIVAŞ PAS.NO:11/12 CATALCA/IST
    ISTANBUL EMIRGAN SEHITOGLU ELEK.LTD.STI.SALİH ŞEHİTOĞLU 0212 2767700 AKGUN CAD.NO:13/A DERBENT/SARIYER/IST.
    ISTANBUL FATIH/FINDIKZADE PROTEL ELK. SAN TIC.LTD.STI.EKREM MAVILIOGLU 0-212 5319113 HOCAUVEYZ MAH.KOCASINAN CAD. 5244064 NO:54 FATIH/ISTANBUL
    ISTANBUL G.O.PASA BAY-GOP ELK.ELEKT.LTD.STI.NECATİ EKMEN-RECEP AYGÖR 0212 5786599 YENI DOGAN MAH.GOCMENLER SOK.NO:80 G.O.PASA/IST.
    ISTANBUL GÜNGÖREN UMUT ELEKT.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. 0 212 5550172 POSTA CAD.NO:25/B GÜNGÖREN/İSTANBUL
    ISTANBUL K.CEKMECE ISTANBUL ELEK.HIZ.SAN.VE LTD.STI. BEDİR GÜREL 0212 4240560 TEPEUSTU YENI MAH.SALIH TAMCI CAD.SEL SOK.NO:13/B K.CEKMECE-ISTANBUL
    ISTANBUL KASIMPASA CUNEYT UYUMAZLAR 0212 2506279 DEREBOYU CAD.KASAP ZEKERIYA SOK.NO:14 KASIMPASA/ISTANBUL
    ISTANBUL KUMKAPI ALFA LMT.STI.BIROL TAHTACI 0-212 5169298 TURKELI CAD. NISANCI PAS.NO.117/5 KUMKAPI/IST.
    ISTANBUL MECIDIYEKOY UCUZMAN TAMIR BAKIM HIZ.ELEK.ELEKT.SAN.TIC.LTD.STIYAHYA CIFTCI 0-212 2723373 KUYU SOK.NO:28 M.KÖY/İST.
    ISTANBUL SEFAKOY KEMAL BAHAR 0-212 5809029 F.CAKMAK MAH.SAIR SINASI SOK. NO:20/1 SEFAKOY/K.CEKMECE-ISTANBUL
    ISTANBUL SILIVRI SERDAR OKAN 0-212 7272041 ALIBEY MAH.ALICETINKAYA CAD. CIFTLIK SOK. NO:3/C SILIVRI/ISTANBUL
    ISTANBUL SIRINEVLER ZERRIN MERCAN 0212 6535262 CAVUSPASA KOPRUYOLU CAD. NO:22 SIRINEVLER/ISTANBUL
    ISTANBUL SISLI CIFT KARDESLER ELKT.SERV.HIZ.LTD.STI.O.YUSUF OZCELIK-ABDURRAHMAN YENİÇERİ 0-212 2472413 SIRA CEVIZLER CAD.NO:87/A SISLI/ISTANBUL
    ISTANBUL ZEYTINBURNU ISTANBUL ELEK.HIZ.SAN.VE LTD.STI. BEDİR GÜREL 0-212 5584957 YESILTEPE MAH.58.BULVAR CAD. 53.SOK.NO:13 ZEYTINBURNU/IST.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 7 Nisan 2015; 9:33:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet pm salladım

Orijinalden alıntı: kenany
    PM !!

cevapladım dostum. görüşmek üzere.

Yazar kasa bugün için rezervdir.

Güzelim Türkçe ne hale geldi.

Esefle kınıyorum.
    Daha Fazla Göster
  • yazar kasanın ruhsatı varmı ? tşkler

Orijinalden alıntı: Turqie

quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc
    yazar kasanın ruhsatı varmı ? tşkler

ruhsatı kitapçığı vb. evrakları tam.
    işyerini kapatınca böyle elden çıkarmayı düşündüğüm için tam takım saklıyorum.

tamamdır çok iyi. ruhsat olmayınca çok sorun çıkıyor başıma geldi bir kere eğer 2. mağazayı açarsak alabilirim. teşekkürler hayırlı satışlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turqie
    quote:

yazar kasanın ruhsatı varmı ? tşkler

ruhsatı kitapçığı vb. evrakları tam.
    işyerini kapatınca böyle elden çıkarmayı düşündüğüm için tam takım saklıyorum.

tamamdır çok iyi. ruhsat olmayınca çok sorun çıkıyor başıma geldi bir kere eğer 2. mağazayı açarsak alabilirim. teşekkürler hayırlı satışlar.
    beklerim dostum.
    sıkıntı yok. hayırlısı olsun.

• Pos cihazi gibi temiz kasayi 100 liradan veririm arkasin ilanida hazir burdayken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.