Şimdi Ara

Ölen zengin çocuğu şehit gördünüzmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ülkede ölmek şehit olmak asker olmak fakirlere garibanlara ozel bir olgumudur...şu an şehit uzman on başının haberini izliyorumda.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Temmuz 2015; 19:32:20 >

• Ya hocam ama sen olayı yanlış anlamışsın zenginler üzülmeli o mertebeye erişemeyeceklerini düşünüp sen şehit olurum diye üzülmemelisin yani. Şehitlik herkese nasip olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Ya hocam ama sen olayı yanlış anlamışsın zenginler üzülmeli o mertebeye erişemeyeceklerini düşünüp sen şehit olurum diye üzülmemelisin yani. Şehitlik herkese nasip olmaz

haaa kendi devletinin zengin torpilli , fakir ezik diye koyun gibi ayırması onemli değil diyon yani şeriat şerbetiyle gebermeye hazırız diyon yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Temmuz 2015; 19:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Ya hocam ama sen olayı yanlış anlamışsın zenginler üzülmeli o mertebeye erişemeyeceklerini düşünüp sen şehit olurum diye üzülmemelisin yani. Şehitlik herkese nasip olmaz

haaa kendi devletinin zengin torpilli , fakir ezik diye koyun gibi ayırması onemli değil diyon yani şeriat şerbetiyle gebermeye hazırız diyon yani...

Başımızdaki insanları gram destekliyorsam namerdim.Bu vatan 10 yıl önce kurulmadı hocam.Askere gidince başındaki insanlar için değil vatanın için yapıyorsun görevini
  • Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    askerliğimi yaptım meraketme torpilin adam kayırmanın her hailini gördüm orda...bana eşit davranmayana ben eşit davranamam sinir oluyorum..insanları mal yerine koyuyolar resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Siz "şeriat" kelimesinin anlamını ne zannediyorsunuz cok merak ediyorum
    Şuan dünyada uygulanan gercek şeriat yoktur
    Şeriat KURAN-I KERIM'e göre yaşamaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya sanki devlet sehitleri umursuyomus gibi bebek katiline sayin diyem sehite kelle diyen adam neyini umursucak kanallarda adiyamabdnsa olen asker altyazi ile ogrenildi varsa yoksa pkkli surucda olen herifler boyle iktidarda askere felan gitmem pamukoglu gibi biri gelsin o zaman seve seve gideilrim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zenginler çocuklarını okutuyor, gidip lise veya ilkokul mezunu bırakmıyolar, bu sayede asteğmen oluyolar
  • Gördüm

konu kilit üye ban
  • Genc vatan evlatlari harcaniyor...
    Ben daha hic tesvikiyede cenaze namazi kilinip zincirlikuyuya defnedilen bir sehit gormedim..genelde koy camiisi ve koy mezarligi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.