Bildirim
öleceksiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: teslaxxx
Bu dünya fani, ölüm her an ensemizde. Dikkat etmediğimizde sanki ölümsüz gibi geliyor her şey ama dikkatlice düşününce ürpermemek elde değil. Seneler gün gibi geçiyor ve ölüm bize yıldırım hızıyla geliyor.
sana yolladığım mesjaı lütfen sil.kötü güçler etkisini üzerinde göstermeye başlamış bile -
bunu düşündüm hatta küfürü kendime yasakladım ve yarın namaza başlıyorum Allah nasip ederse. ateistler basar burayı şimdi. -
Dünya fani ölüm ani bir tur atsam nolur yani -
Bilmediğimiz bişey söyleyeceksin sandım. Onu geç başka bişey biliyosan onu söyle -
-
ne şimdi bu ilkokul filan mısınız siz ? -
dur tahmin edeyim yeni duş aldın, kafanı fayansa dayayıp bunları düşündün paso -
zaten 365 gün kalmış saf -
quote:
Orijinalden alıntı: Reckoning
dur tahmin edeyim yeni duş aldın, kafanı fayansa dayayıp bunları düşündün paso
hayır daha önceki mesjalarına bakarsan gayet ciddi bir arkadaş.ama ben kötü birşey yaptım.şeytan ayetlerini özel mesajla attım.sanırım kötülük etkisini gösterdi.ciddiyim bu konu silinmeli attığım o mesajda ifşa edilmemeli.bu egec 2 kere konusunu açtım dh ya ama yönetciiler anında sildi.şimdi görüyorumki iyiki silmişler -
quote:
Bu dünya fani, ölüm her an ensemizde. Dikkat etmediğimizde sanki ölümsüz gibi geliyor her şey ama dikkatlice düşününce ürpermemek elde değil. Seneler gün gibi geçiyor ve ölüm bize yıldırım hızıyla geliyor.
evet seneler su gibi akiyor.kabire hazirlik yapmak görevimiz. -
Farkındayız. -
bilmediğiniz bişey söylüyorum zaten. Bilen insan böyle olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmelo
quote:
hayır daha önceki mesjalarına bakarsan gayet ciddi bir arkadaş.ama ben kötü birşey yaptım.şeytan ayetlerini özel mesajla attım.sanırım kötülük etkisini gösterdi.ciddiyim bu konu silinmeli attığım o mesajda ifşa edilmemeli.bu egec 2 kere konusunu açtım dh ya ama yönetciiler anında sildi.şimdi görüyorumki iyiki silmişler
o zaman ortama uygun bir müzik açalım
-
quote:
quote:
quote:
hayır daha önceki mesjalarına bakarsan gayet ciddi bir arkadaş.ama ben kötü birşey yaptım.şeytan ayetlerini özel mesajla attım.sanırım kötülük etkisini gösterdi.ciddiyim bu konu silinmeli attığım o mesajda ifşa edilmemeli.bu egec 2 kere konusunu açtım dh ya ama yönetciiler anında sildi.şimdi görüyorumki iyiki silmişler
o zaman ortama uygun bir müzik açalım
sulandırmayın gayet ciddiyim ben bu arladaşa yardım etmemiz lazım.Ona bilmedne kötülük ettim
-
quote:
bilmediğiniz bişey söylüyorum zaten. Bilen insan böyle olmaz.
hocam gecenin bu saatinde chivas mı devirdin sen... -
quote:
quote:
arkadaşım saf saf konuşma. Senin actığın o konu zaten sacma sapan bişey ne alakası var şimdi bu konuyla onun. Herkesin ölümü cokca düşünmesi lazım.
-
quote:
quote:
quote:
arkadaşım saf saf konuşma. Senin actığın o konu zaten sacma sapan bişey ne alakası var şimdi bu konuyla onun. Herkesin ölümü cokca düşünmesi lazım.
kötü etki altındasın tamam sen haklısın.o mesjaı sil ve unut.senden tek isteğim bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Ciddi ciddi düşününce çok kötü bir şey, yani ölmek değilde cehenneme gitmek, ki muhakkak giderim gibime geliyor.
İslam hakkında pek bilgim yok, ama bazı şeyler o kadar kolay olmasa gerek mesela cennete gitmek gibi! Şu an hak ettiğimi de düşünmüyorum.
Yani bu sınav kötü geçince hoca puanımı kırmış gibi bir şey değil. Adaletin doruk noktası olacak kimin nereye gideceği...
cehennem e imansiz ölüp gitmek ne kadar kötü bir son.sonsuza kadar sonsuz cehennem.bu sonla yüzleşmemek icin dini ögrenmek sart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Ciddi ciddi düşününce çok kötü bir şey, yani ölmek değilde cehenneme gitmek, ki muhakkak giderim gibime geliyor.
İslam hakkında pek bilgim yok, ama bazı şeyler o kadar kolay olmasa gerek mesela cennete gitmek gibi! Şu an hak ettiğimi de düşünmüyorum.
Yani bu sınav kötü geçince hoca puanımı kırmış gibi bir şey değil. Adaletin doruk noktası olacak kimin nereye gideceği...
Bide şuan öldüğünü düşünsene ciddi ciddi
Benzer içerikler
- can çekişen kediye ne yapılır
- italya teknoloji mağazaları
- 1.25 astigmat çok mu
- adını soyadını bilmediğim birini nasıl bulurum
- noskar jel kullananlar yorumları
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X