Şimdi Ara

Öleceğini bile bile yaşamanın anlamı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gün önce yakın bir arkadaşım öldü. Dünya bu kadar işte. O yüzden Allah için yaşayıp Allah için ölmekten daha iyisi yoktur şahsi görüşüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel vakit geçirmek

bunun için de para lazım

• Şükret.

• Neye?

• Önce hüplet, sonra gümlet.

• Gereksiz bir hayat da olsa kısacık bir ömrüne sığdırabileceğin anıların olabilir ya da bir hedefin. Fabrikada 3 11 çalışan bir işçi de olabilirsin bilim insanı da. Büyük ölçekte hepsi anlamsız hayatın bir anlamı yok. Hayatın bu anlamsızlığını neden üstleneyim ki ? Benim için önemli olan içselleştirdiğim şeyler, yaşadığım anılar beni ben yapan şeyler. Ölüme o kadar takılmıyorum yarın öleceğimi bilsem üzülmem muhtemelen ki ben 30 larını göremeyecek bir adamım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw sizinde bu şükürsüzlüğünüz boşvermişliğiniz herşeyboş deyişiniz bir bitmedi arkadaş.

dikilen çiçekler zaten ölecek diye hiçkimse çiçek dikmesin mi?pislik içinde mi yaşayalım?

zaten tekrar acıkırız şuan yesekde boş en iyisi hiç yemeyelim diyeni göremezsin ama fani dünya zaten boş çalışmaya gerek yok bu dünya için diyeni heryerde görürsün. bu özetle tembellerin bahanesidir.bu tembeller başka insanların emeklerini sömüren parazit olduklarını kabullenmek istemez.o çalışmamanın ve boşvermişliğine bir kılıf bahane bulur ve o bahanenin arkasına saklanarak keyfine bakar hertürlü can sıkan yorucu eylemlerden kaçar. arkadaşlarla aramızda buna çakallık diyoruz biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdazx -- 2 Kasım 2022; 6:5:26 >
  • Böyle sonuç odaklı insanlardan hiç hazzetmiyorum. Film de izleme o zaman bitecek diye.
    Koca diziden 1 spoiler yedi diye yarım bırakanlar var, olay sonucu görmek değil ki sonuca giden yolu görmek. Ben Breaking Bad'e başlarken sonunda ne olacağını bilerek başlamıştım, bu benim diziyi izlerkenki zevkime etki etmedi.

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

• Sanırım bu süreçte başına gelenleri ve gelecekleri bekleyip görmektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.