Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşım senin kafan mı iyi? adamın aracı taranmış ailesinin yanında tehdit edilmiş, polis dalga geçmiş... Neyi savunmaya çalışıyorsun orta doğu ülkesi diyerek?
  • Merhaba,

Yardım mesajları yazmayınız,ilgili üye öldürüldü,Tanrı taksiratını affetsin.Konu kapatılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adami vurmuslar deniyor dogru mu beyler???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hira-

CIA mi şaka mı bu. öyle olmalı bence. Hem onların kimlikleri gizlidir. hadi gizli olmasa bile gelip forumlarda yazmazlar :D bence sen çok amerikan filmi izlemişsin.

E yuh yani CIA nedir benim sevdiğim karakterin ozellikleri bu e zaten sevdiğim karakterin ismini kullanıyorum hesabımda

Benim dediğim konu ailemden dolayı yardım alıp bu olayı cozeceğim konudur ailemde bu islerde yıllardır arsa konut sirket vs

Yıllardır ne mafyalar gordüm ben, bu isin icinde olan biri olarak diyorum yardım edemeyecek olsam yazmam gecerim

• Kaynak kaba etlerin sanırım? :)

• Gerçekten çok yazık,çok zor bir durum.

Umarım olay büyümeden sorun çözülür,hakedenler cezasını alır.

• @burning nerden biliyon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 22 Mayıs 2017; 15:14:27 >
  • Senin canın kimsenin umrunda değil. Sen olayı medyada duyur. Türk polisi denen kurum imajını düzeltmek için hemen olayı çözecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 22 Mayıs 2017; 15:13:52 >
  • Merhaba,

Mesajınızı anlayamadım,sosyal medya üzerinden akrabaları veya yakınları paylaşmışlar,onlar da mı şaka yapıyorlar anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 22 Mayıs 2017; 15:15:25 >
  • olayı tam anlatmamışsınız, büyük bir kısmı eksik. bu şekilde sadece bilmemizi istediğiniz şeyleri anlatmışsınız, diğer kısımları saklamışsınız gibi.
  • https://eksisozluk.com/oldurulecegini-soyleyen-donanimhaber-uyesi--5372952
    başlık ekşiye taşınmış dostum birkaç saate her yerde patlar ama sonuçları burda bizlerle paylaşırsan iyi olur.
  • Eşinize laf söylemeleri çok ağır olmuş bu insanlar nasıl bir eğitimsizlik yaşadılar anlam veremiyorum. Olmadı başka ile taşının Allah nasibinizi bir şekilde verir. Anneannemin bir sözü vardı Ayıya dolanacağına çalıya dolan diye.O hesap bakın hukuk çerçevesinde çözülme ihtimali varsa öyle daha güzel olur eğer böyle bir imkan yoksa taşının bence.
  • En iyi şey orada durmamak! Sonra üzülmekten iyidir! Lütfen oradan uzaklaş! N'OLUR ÜZME BİZİ VE ORADAN UZAKLAŞ, KİMSEYE BULAŞMA LÜTFEN! Allah yardımcın olsun abim, kanım, canım!
  • axl guns A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

ssg'yi aradım,konuyu en üste taşıyacağını söyledi.

• Utanıyorum bu ülkede yaşadığım için utanıyorum yazıklar olsun. Kardeş dua ettim sana elimden gelen bu
  • Link gönderin hocam, mış miş ile olmaz bu işler.

• cakgalkarlos kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sözlük'ten takip edebilirsiniz.

• biktimmk B kullanıcısına yanıt
    senin kafan iyi galiba? adam eksik anlatmış. şimdi bu arkadaş kumu kaldırın dediyse, adamlar şu an kaldıramayız, yapacak birşey yok dediyse, sonrasında bu arkadaşımız "kumu buraya dökmeniz yasalara aykırı, illa kaldıracaksınız kardeşim" diye ısrar ettiyse ancak o zaman bu hale gelir bu olay. işte öyle dersen de bu ülkede hak hukuk olmadığı için, yani bu ülke bir ortadoğu ülkesi olduğu için polisin böyle bir yaklaşımıyla karşılaşırsın.

• Bu ülkeye inşaat sektörü kadar zarar veren bir şey yok. inşaat ve onunla ilgili terimlerin hepsi içine etti ülkenin
  • geçmiş olsun. bu konuların bizzat içinden biri olarak;

1 .direk bimer cimer ve emniyetin sikayet hattına e posta atın sorununuzu ve ilgilenmeyen memurların calıstıkları saat ve gunu de belırtın ıdarı sorusturma acılacaktır. (kolluk kuvvetinin görevini ihmal ettiğini düşündüğünüz her konuda buralardan şikayet edeceğinizi bizzat yüzlerine söyleyin bakın nasıl degısıyorlar)
    2. bulundugunuz il ve ilçede ki kaymakamlık ya da valiliğe giderek olayın resimleriyle birlikte durumunu anlatarak makamdakilerle görüş talep edin bu konuda ciddi olun ve geri adım atmayın.
    3. bu tarz insanlar, karsısındaki insanda zafiyet gördüğü anda işi büyütür. bunlar sırtlan gibidir. arabanıza zarar veren adam sizi öldürmez. öldürecek olsa bu kadar acıktan oynayamazlar. göz dağı veriyorlar. sogukkanlı olun.
    ayrıca bir avukatla görüşmeniz yapacağınız her türlü adli işlemde yanınızda olması haklarınızı tam olarak savunma adına sizin lehinize olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.