Şimdi Ara

Öldürülen terörist haberleri gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öldürülen terörist haberleri gerçek mi?
    yoksa

halkın gazını mı almak

• İstersen fotoğrafında çeksin medyaya versin
  • Bilinen sayı gerçek sayıdan daha azdır her zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yıllarda Güneydoğu'daki terörün tırmandığı malumunuz. Terörist örgütün yaptığı ve şehit verilen her saldırıdan sonra medyada "5 şehit, 8 yaralı, 16 terörist etkisiz hale getirildi" kalıbında haberler çıkıyor (nasılsa her seferinde şehit sayısından fazla terörist öldürülüyor). Ancak nedense öldürülen teröristlerin ne bir fotoğrafı ne de isim listesi var. Eskiden beğenmediğimiz TRT haberleri ve "Anadoludan Görünüm" programında bile (çok çiğ militarist bir üslupla da olsa) teröristlerin fotoğrafları konur; isimleri, memleketleri, sünnetsiz oldukları (!) gibi bilgiler verilirdi.

Ben artık bu öldürülen terörist haberlerinin çoğu zaman uydurma olduğunu düşünmeye başladım. Özellikle ağır kayıp verilen saldırılardan sonra toplumun tepkisini az da olsa dindirmek için "300 terörist çembere alındı", "Dev operasyon", "İntihar eylemi gibi saldırı, hepsi öldürüldü" gibi haberler çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: narsess

Son yıllarda Güneydoğu'daki terörün tırmandığı malumunuz. Terörist örgütün yaptığı ve şehit verilen her saldırıdan sonra medyada "5 şehit, 8 yaralı, 16 terörist etkisiz hale getirildi" kalıbında haberler çıkıyor (nasılsa her seferinde şehit sayısından fazla terörist öldürülüyor). Ancak nedense öldürülen teröristlerin ne bir fotoğrafı ne de isim listesi var. Eskiden beğenmediğimiz TRT haberleri ve "Anadoludan Görünüm" programında bile (çok çiğ militarist bir üslupla da olsa) teröristlerin fotoğrafları konur; isimleri, memleketleri, sünnetsiz oldukları (!) gibi bilgiler verilirdi.

Ben artık bu öldürülen terörist haberlerinin çoğu zaman uydurma olduğunu düşünmeye başladım. Özellikle ağır kayıp verilen saldırılardan sonra toplumun tepkisini az da olsa dindirmek için "300 terörist çembere alındı", "Dev operasyon", "İntihar eylemi gibi saldırı, hepsi öldürüldü" gibi haberler çıkıyor.

+1

• Yorulmadınız mı artık bu terör konusundan... Bu vatanda yaşayan milletin hiç bişeyden haberi yok. Neler oluyor neler dönüyor haberimiz yok. Bizim tek görevimiz askere gidip şehit olmak gibi görünüyor Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin çok zor bi durum çözülmeyen birşey uğruna can vermek. :S
  • bulunulan sartlar geregi sayi bazen daha az, bazen daha fazla verilebilir. eger sehit sayisi az gosteriliyo diyosaniz ben hic inanmiyorum. cunku bulundugum ilde sehit olan ve haberlerde adi gecmeyen bi sehit gormedim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Medyanın bir kelimesine bile inanılmaz.

• ne kadar zamandır teröre karşı atılmış tek bir adım yok.
    şehit haberinden sonra ya gidip kandili bombalıyorlar yada 300 teröristi çember içine alıyorlar ama o 300 teröristin akibetini bilmiyoruz.
    kandildeki bombaladıkları yerlerin son durumu nedir, nereyi bombaladıkları ve niye bombaladıklarını bilmiyoruz. zaten kandili bombalamanın çözüm olmadığı da gerçek.
    KCK operasyonlarına çok güveniyordum, hatta bundan sonuç alındığını düşünürken şimdi geldiğimiz noktada da onunda bir faydasının olmadığını görüyoruz.
    Bizim gördüklerimiz bunlar, sessiz sedasız teröre karşı ciddi adımlar atılıyorsa bile bilmiyoruz.
    Bir sabah meclisteki teröristlerin dokunulmazlıklarının kaldırılıp hepsinin tutuklandığını görmek, hatta apo ile birlikte hepsinin idam edildiğini görsem başka birşey istemem.
  • Ne zaman şehit verilse diğer gün 20-30 teröristin etkisiz hale getirildiği söyleniyor hadi 1 oldu 2 oldu millet inandı, bare her şehit verildikten sonra yalan haber yapmayında inansın millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsveç Köftesi

Bilinen sayı gerçek sayıdan daha azdır her zaman.

az değildir emin ol daha fazladır.Teröristler giderken muhtemelen fazla zaiyat verdiklerini göstermemk için ya gömerek kaçarlar yada ölüyüde götürüler .
  • 6 ayda 450-500 terörist öldürülmüş,sence gerçekmi?

• Arkadaşlar siz böyle düşünerek binevi terör örgütüne prim yaptırıyorsunuz , kıçı kırık bi terör örgütü karşısında devletin dediğine inanmayacak mıyız artık ? 10 şehit olur 80 şehit derler inanırsınız , yine şehit olur , 16 terörist öldü derler inanmazsınız , ee bu kadar askerin şehit olmasının nedeni eğitim zaiyatı değil. Bunu anlayın artık teröristle çatışmaya giriyorlar. Ve daha çok terörist ölmesi gayet normal bizim askerimizin sürekli hava desteği var. Aynı anda hem şehit hhem terörist ölüsü olması çok normal , çünkü karşılıklı çatışmaya giriliyor.
  • dogrudur arkadaslar ve fazlasida vardir inaniyorum dayim daglarda askerlik yaparmis tumene gitmezler sogukta daglarda yatarlarmis cok sayida catismaya girmis birlk komutani yaninda kafasindan vurulurak sehit olmus ve onlarca terorist oldurmus daha bir suru sey anlatir...

• quote:

Orijinalden alıntı: @lperen

Arkadaşlar siz böyle düşünerek binevi terör örgütüne prim yaptırıyorsunuz , kıçı kırık bi terör örgütü karşısında devletin dediğine inanmayacak mıyız artık ? 10 şehit olur 80 şehit derler inanırsınız , yine şehit olur , 16 terörist öldü derler inanmazsınız , ee bu kadar askerin şehit olmasının nedeni eğitim zaiyatı değil. Bunu anlayın artık teröristle çatışmaya giriyorlar. Ve daha çok terörist ölmesi gayet normal bizim askerimizin sürekli hava desteği var. Aynı anda hem şehit hhem terörist ölüsü olması çok normal , çünkü karşılıklı çatışmaya giriliyor.

Kardeşim hava desteği varsa 40 yıldır niye bitiremediler?
  • Hiç biri gerçek değil.

Ayrıca ölen askerlerde basına yansıtılmıyor.
  • doğrusunu buradaki ergenler klavye başından daha iyi bilir.
  • Kesinlikle inandırıcı değil. Ortada olay yokken öldürüldü haberleri çıkmıyor çünkü. Ne zaman şehit haberi olursa onun peşine terörist öldürüldü haberleri çıkıyor. Üstelik o kadar terörist öldürülürken başka zaman ailelerine teslim edildiğindeki görüntüleri gösterilirdi. Şimdi onlara da rastlamıyorum. Bizim yaralı olarak bildirilen askerlerimizin daha sonra şehit olanlarının haberleri de verilmiyor üstelik. Bütün yaralılar kurtarılıyor mu yani?
  • +Cumhurbaşkanım ben Anadolu Ajansından ...... .........
    -Ha iyi bak yavrum Tunceli'de 40 Teröristi sıkıştırın
    +Emredersiniz Cumhurbaşkanım

Ertesi gün haberlerde Dağlıca'da 40 terörist sıkıştırıldı çatışma devam ediyor.

-Alo canım o sıkıştırılan teröristlerden 7 tanesini öldürün bakıyım
    +Emredersiniz cumhurbaşkanım

Ve ertesi gün 7 terörist öldürüldü.
  • Benim analamadığım dağlık arazide, o kadar yer bombalanırken naıl ölülerini taşıyorlar hiç aklım ermiyor?
    Hiç cenaze taşımadınız mı bilmiyorum; fakat bir insan öldüğünde normal ağırlığından çok daha fazla bir ağırlığa bürünüyor.
    Onu ayakta tutan ruh yok çünkü. Kütlesi olduğu gibi ağrılık oluşturuyor.
    Dedem rahmet ettiğinde cenazesini camiye götürmüştük, yıkamak için.
    Hastalıktan dolayı çok zayıflamıştı zaten.
    Buna rağmen cenazeyi tabuta koymak çok ama çok zordu. O kadar ağırdı ki anlatamam.
    Bence bize sürekli anlatılan ölülerini götürdüler sözü de biraz kandırmaca,düzmeec gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.