Şimdi Ara

Öldürülen Fenerbahçe Tribün Kültürü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden denk gelip şu fotoğraflara bakınca üzülüyorum artık. Son zamanlarda malum kişinin resmen öldürdüğü tribün kültürünün ilanı gibi.

En güzelini en sona sakladım, şu sopalı pankartların klaslığına bakar mısınız? Her biri el emeği, her birinde alın teri var.

Bir de şimdiye dönüp bakalım, koskoca Fenerbahçe tribünü şu güzel manzaralardan parayla fabrikalara pankart yaptırmaya kadar getirildi, tribün kültürü resmen yok edildi acı ama böyle. Takımın üstündeki kara bulutları yaşananları söylemeye gerek yok. Ligin bitimine kaç hafta kalmış, içerideki maçlar resmen sessizlik içinde tiyatro izlenir gibi izleniyor. Yahu şu yukarıdakilerden ''İnandık size'' koreografisi bir derbi maçtan bile değil İbb maçından, öyle diyeyim siz anlayın şimdiki halin vahametini.

Yok edilen bir tribün kültürümüz var, maalesef hepimiz buna seyirci kaldık, kalmaya da devam ediyoruz beyler, işin açıkçası budur.

• Başta çıkmayan 3 resim,

•  Öldürülen Fenerbahçe Tribün Kültürü
  •  Öldürülen Fenerbahçe Tribün Kültürü
  • Aziz'den kurtulduğumuz gün yine bu şölene erişeceğiz inşallah.
  • En son geçen sene mayıs ayında gittim, o zaman bile taraftarlar arası atışma vardı... O zaman soğudum, halada gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

En son geçen sene mayıs ayında gittim, o zaman bile taraftarlar arası atışma vardı... O zaman soğudum, halada gitmem.

Hocam yanılmıyorsam şu 2.video Ankaragücü maçıydı ne tribün vardı o maçta ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oğuz Savaş Beşiktaş'ta!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aziz yıldırımı bu noktalara getiren sizsiniz tek bir adama bağlamak doğru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten üzücü bir durum. 2007-2008 yıllarına bakıyorum da o zamanki tribün nerede şimdiki tribün nerede.
  • Kombinem var gitmiyorum isteyenede vermiyorum. Ne zaman Aziz Yıldırım gider geri dönerim tribünlere.
  • saldır fener.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.