Şimdi Ara

öldür.com diye Film İsmi mi olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal ismi ''Untraceable'' olan filmi öldür.com şeklinde Türkçeye çevirerek gösterime sunan şirkete burdan alkışlarımı sunuyorum, Türkçeye çevrilen saçma Film isimlerine bir tane daha ekledikleri için..

Filmin Beyazperde linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 24 Haziran 2008; 4:23:18 >

• Faciatul Faciun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beyazperde

Film medya ve internetin kötü kullanımını gözler önüne seriyor.

Buradan esinlediler galiba.

• distribitorun yaraticiligina kaliyor film isimleri :D
    filmdeki siteden baya etkilenmi$ olsa gerek
  • oldur.com olurda ö ve ü ne. Hem bir katil olsam niye .com'a her ay para vereyimki oldur.googlepages.com filan yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka13 -- 24 Haziran 2008; 11:43:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceka13

oldur.com olurda ö ve ü ne. Hem bir katil olsam niye .com'a her ay para vereyimki oldur.googlepages.com filan yaparım.

ö ve ü artik destekleniyor.
    bir katil olarak beles adresten domain name almana ayrica sasirdim :D senden katil olmaz
  • ben bu filme gitme gafletinde bulundum.
    filmde o site killwithme.com olduğu için bizimkiler öldür.com demişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi film daha vardı neydi adı ya

ha korku.com diye bi film vardı herhalde kız vardı elinde bir top siteye girenleri öldürüyodu meraktan girdim bişey olmadı birde e-katil diye bi film var
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

bi film daha vardı neydi adı ya

ha korku.com diye bi film vardı herhalde kız vardı elinde bir top siteye girenleri öldürüyodu meraktan girdim bişey olmadı birde e-katil diye bi film var

E-Katilin orjinali wolfcry dı.

Sırf bu filmleri türkçeyi çevirmek için bir meslek grubu oluşturulsa keşke. Düşünsenize Suikast Çemberi , suikastcı , katil adlı kaç film vardır acaba...

• jason statham ve jet li nin oynadığı WAR adlı film suikastcı olarak cevrildi türkceye
    Brokeback dağını söylemiyorum bile (banlanmak istemiyorum)
  • Ben bir ara konu acmıstım neden boyle cevrıyorlar diye Bende anlamıyorum valla cevrılmeyek bir sözcük olsa tamam da.Neyse yorum yok ben hala bu isi cözemedim
  • çeviriler ülkedeki dikkat çekici unsurları hortlatmak için böle konuluyor

yoksa herkes bilior warun savaş olduğunu

ha suikastçi yazınca bi milyon kişi fazlamı izledi o filmi . yoo

o yüzden bu çeviri yapanlar salak

orjinal ismiyle gelse en güzeli o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 24 Haziran 2008; 19:59:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

jason statham ve jet li nin oynadığı WAR adlı film suikastcı olarak cevrildi türkceye
    Brokeback dağını söylemiyorum bile (banlanmak istemiyorum)

Brokeback dağının Türkçeye çevrilmiş hali tam bir çeviri harikasıdır. Bende yazmak istemiyorum çünkü
    yemek gibi niyetim yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

ben bu filme gitme gafletinde bulundum.
    filmde o site killwithme.com olduğu için bizimkiler öldür.com demişler

• Olmaz tabii internette türkçe karakter geçmez oldur.com olur
  • dandik bi film ama xXx=yeni nesil ajan diye çevrilmişiti
  • türk çevirmenlerini alkışlıyorum burdan.. ülkeyi komik duruma düşürmek hoşlarına gidiyor sanırım. tamam film yapamıyoruz anladıkta bali yabancı filmlerin isimlerini ***nüzden uydurmayın
  • korku.com'un orjinal adı scary.com'du ve sitesi nasıl olurdu acaba scary.com.com :) Bu kadar saçma fragman olmazdı zaten FBI'ın tek tuşla en azılı suçluları yakaladıı bir ülke gibisinden saçma bir girişi vardı.
  • İnternetle ilgili olduğundan olabilir mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.