ölünce öldüğüne şu şekilde anlarsın mezara gömüldükten sonra en sonunda su serpiyorlar o dökülünce ayılıyormuşsun ve kafanı kaldırıp tahtaya vurunca anlarmışsınn öldüğünü
ya azrail canını almaya geldiğinde anlarsın galiba ama net bilgim yok o tahtaya vurma olayı her zama mümkün değil ya kömülmesse yada mezar şekilleri farklı olan yerler de var
maalesef anlayamayacaksın çünkü ölüm geldiğinde sen olmayacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: alimcbeal
ölünce öldüğüne şu şekilde anlarsın mezara gömüldükten sonra en sonunda su serpiyorlar o dökülünce ayılıyormuşsun ve kafanı kaldırıp tahtaya vurunca anlarmışsınn öldüğünü
hortum .ıma giriyor lan.. Bu dediğiniz saçmalık..
sorunun cevabı zor biliyorum ama merak ettim kusra bakmayın
Merak etme anlarsın. Derdin öldükten sonra öldüğünü nasıl anlicağanı anlamak olsun. Önemli olan bu dünyada iyi şeyler yapmak
ölmek nasıl bir his bence bu daha mantıklı bir soru ?
pamuktan
ßi kere öL bakaLım sonra bize de anLat bizde öğreneLim
töbe töbe ya
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
fazla düşünme sıyırırsın... alay etmiyorum ciddiyim..problemler oluşabilir...
bu ne biçm bi mantık bizi hep bu yuzden düşünmekten korkutup kaçırıolar eyer kafayı sıyırıcak varsa düşünmekten sıyırsın en azından amaçsızca akli dengem yerinde olcama bir amaç uğruna kafayı sıyırmayı tercih ederim
ölüm aklına geldiğinda ah edip vah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldığında evi telaşe verme o geldiği zaman sen çoktan gitmiş olacaksın ....