< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OLDUBİL KAMPANYALAR [GENEL KONU] (5. sayfa)
-
-
Eyvallah hocam bilmiyordum,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim sorun yaşamanızın nedeni ziraat yani başka banka kartı ve ya kredi kartı ile denerseniz sorun olmayacaktırquote:
Orijinalden alıntı: samil422Eyvallah hocam bilmiyordum,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler,zaten kuveyt ile yükleme yapıp sonradan taksit yapiyordum hem de kampanyası vardı ziraat ile de puan kazanalim dedik nasip degilmis:)
akaryakıtta herhangi bir MARKA ismi belirtmediği için geleceğini sanmam ama denemek lazım :)
-
Geçen seneki 11.11'de yaptıkları kampanyada verdikleri parayı geri çekip bakiyemi eksiye düşürmüşlerdi, 2 gün önce arayıp para yüklemeniz gerek dediler. Yükledim artık 1 senelik faizsiz kredi çekmiş gibi oldum. Güya mail attığımda düzelticeklerdi.
-
Komisyonsuz kredi kartı ile para yükleme üst limiti 2500 TL olmuş.
-
Daha önce kaçtı?
-
1250 TLquote:
Orijinalden alıntı: shalomDaha önce kaçtı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Aralık 2022; 16:35:8 >
1250 idi hocam ama önemli degil.Önemli olan su an 2500 olmasi,yetmez ama evet
-
uğurcan96 arkadaşım profil resmini değiştirmek karşılığında ne istiyorsun lütfen çağrıya ses ver
-
Pardon karıştırdım doğru teşekkürler bilgi için 1250 TL idi money pay de 1000 TL idiquote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN1250 idi hocam ama önemli degil.Önemli olan su an 2500 olmasi,yetmez ama evet
Bencede her mesajda görmekten sıkıldım
Akaryakıt kampanyası 31.12.2022’ye kadar uzatılmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen öyle foruma giren sayısı azaldı, el atılması lazım lütfen rica ediyoruz
-
OlduBil de Param’ın yaptığı kampanyadan yapmış. %25 iade 7-12 Aralık tarihleri arasındaki harcamalar.
——-
www.oldubil.com.trOlduBil! | 7 - 12 Aralıkhttps://www.oldubil.com.tr/aral%c4%b1k-kampanyas%c4%b1-oldubil
Arkadaşlar, OlduBil’e birini davet edeceğim fakat davet kodu yazmıyor? Davet kodunu nereden alacağız?
Bu kartı nereden ve nasıl temin edebilirim? Şoklarda yok. Migros’a bakamadım. Trendyol ve Hepsiburada gözüküyor ama oralara da kargo dahil 30+ lira vermek istemiyorum. Var mıdır bir yolu?
Ben bugün Torium AVM den ücretsiz şekilde aldım (çipli ve temassız) orada çalışan yetkiliye sorduğumda kartın sadece mobilden alınabileceğini yani mamyetik kartın olmadığını söylediquote:
Orijinalden alıntı: omeeeeer
Bu kartı nereden ve nasıl temin edebilirim? Şoklarda yok. Migros’a bakamadım. Trendyol ve Hepsiburada gözüküyor ama oralara da kargo dahil 30+ lira vermek istemiyorum. Var mıdır bir yolu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X