Şimdi Ara

Olayın gerçekten 'Şike' olduğuna inanmak isteyen o kadar çok kişi var ki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Oyunu futbol takımın menfaatine göre kullanan insanlar olduğu sürece bu ülkeden bir yol olmaz zaten.

Bu dosyayı zamanında meşhur cemaat başlatmış olabilir ancak sayın başbakanınız çıkarları için bu dosyaya göz yumdu ve bu davayı Fenerbahçe aleyhine destekledi. Müthiş yürekli, büyük Fenerbahçeli sayın Recep Tayyip Erdoğan çıkarları için Fenerbahçe'ye yapılanlara sesini çıkarmadı.

Taaa ki, cemaatle ters düşene kadar. Yargıtay kararının seçimden önce onanıp süpermen başbakanımız sizi sözde kurtarması bunların hiç biri tesadüf değil.

He gider AKP'i başka savlar yüzünden destekleyip oy atabilirsin ancak takımının menfaatine göre oy kullanmak kadar saçma bir şey görmedim. Kaldı ki atıyorsan şu 3 yıllık men olayında bile sayın başbakanımızın parmağı var, hiç bir şey yapmasına gerek yok sessiz kalması bile size göre bu suça ortak olması demektir.

yazdıklarının altına imzamı atarım. kelimesi kelimesine haklısın. olayları doğru idrak eden bir gs'li gördüm sonunda şu forumda.

ama işte 17 aralık yaşandı. bunu inkar edemeyiz. şike çorabını başımıza örenler/sessiz kalanlar çıkarları uğruna ters düştüler. bu rant savaşında malumun üzerine fb karlı çıkacak gibi görünüyor. bunu kullanmak gerek. bir atasözüyle ayıya dayı demenin tam zamanı. tabiki köprüyü geçene kadar. yani fb aklanana kadar.

zaten ülkenin cıvkı çıkmış hocam. yargıda örgüt var. pkk ile müzakereler sürüyor. hükümet yolsuzluk yapıyor. genelkurmay başkanı terörist diye içerde yatıyor. basın satılmış. halk bayramdan bayrama et görüyor. benzin 5 tl olmuş. şeker zammından çaya şeker atmayı bırakmışız. sigara olmuş 10 tl. bir dal sigara yakacakken 40 kez düşünür hale gelmişiz. buna dur diyen ne muhalefet var ne de halk var. herkes yolunu bulmuş.
    benim de bir tutkum var adı fenerbahçe. onunla mutluyum ben de. bırakta bu kadar yanlışın ve yanlış düşüncenin içinde benim tek yanlışım tutkumun çıkarları doğrultusunda oy kullanmak olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye liginde 2010-2011 sezonuna kadar hiç bir büyük takım hiç bir şekilde şike yapmamıştır, teşvik primi vermemiştir.
    Sadece 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe şike yapmıştır.
    Yapılan bütün büyük davalar soru işareti ile doludur, hatta bunlar çetedir, zamanlama manidardır.
    Sadece Aziz Yıldırım davası ve şike operasyonu düzgündür, zamanlama manidar değildir, çeteler, paralele devletler burada işin içinde değildir.
    İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz, yoksa insanları akılsız mı sanıyorsunuz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sizin oylarınız bu kadar değersiz mi de başkaların oylarının bir Futbol kulubu için yön değiştireceğini düşünüyorsunuz ? Oy verirken kıstaslarınız neler sizin ? Kimse kusura bakmasında sırf Fenere şuan iyi geliyor diye kimse bir partiye oy atmaz atan varsa aklından şüphe ederim.
    Gel gelelim işin diğer boyutuna ben burada tapemiş oymuş buymuş o muhabette girmeyecem çünkü herkes işine geldiği gibi yorumluyor. İşin teknik yorumunu ben yaparım diyen varsa özelden mesaj atsın boş bir zamanda açalım iddanameyi tartışalım.
    Ülkenin başbakanı diyor ki devletin içine sızmış bir yapı var bu yapı bazı davaları manüpüle etti bunu diyen başbakan. Bu davalarında hangi davalar olduğu belli. Şimdi bu davalara yeniden yargılanma yolu gözüküyor ee böyle bir yol varsa Şike davasının tekrar görülmesi neden sizi rahatsız ediyor. Zaten bariz suçluysa tekrar yargılama sonunda ceza alacak zaten. Bu oldu bittiye gelmesi için verdiğiniz çaba neden ? Sizin başka amaçlarınız mı var ? Aziz Yıldırımın şimdi hapise girmesi ile 1 yıl sonra veya 2 yıl sonra Hapis yatması size ne kazandıracak ? Bugün Fenerin puanı silinecek sen sene sonu şampiyon olacaksın bumudur yani bu çabanızın bu telaşınızın sebebi.

Kaldı ki ben akıl selim sahibi insanlara soruyorum ? Fenerbahçe yönetim kurulundaki kişiler bir örgütmüş gibi gösteriliyor velev ki bu adamlar şike yaptı eyvallah yapsınlarda kardeşim örgüt mü bu ? Zaten yönetimde bu kişiler işin doğası gereği organize çalışıyorlar zaten. Bu adamları örgüte sok sonra 6 sene ceza var. Dünya üzerinde şikeden yatan bir insan en fazla kaç sene yatmış bunu bilen var mı ? Gerekli para cezasını verirsin spordan men edersin zaten bir sene yatmış adam daha yargılanırken insaf be kardeşim 6 sene ceza aldı ya. Taksir ile adam öldürsen 5 sene 4 sene filan yiyorsun.

Neresinden tutarsan tut elinde kalan bir dava iki keskin taraf var ve sürekli birbirinin kötülüğünü istiyor. Yeter artık bu adalet sistemi iki gün sonra hepimize lazım olacak. Bırakın şu işin ucunu artık. Eninde sonunda hak yerini bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Arkadaş sizin oylarınız bu kadar değersiz mi de başkaların oylarının bir Futbol kulubu için yön değiştireceğini düşünüyorsunuz ? Oy verirken kıstaslarınız neler sizin ? Kimse kusura bakmasında sırf Fenere şuan iyi geliyor diye kimse bir partiye oy atmaz atan varsa aklından şüphe ederim.
    Gel gelelim işin diğer boyutuna ben burada tapemiş oymuş buymuş o muhabette girmeyecem çünkü herkes işine geldiği gibi yorumluyor. İşin teknik yorumunu ben yaparım diyen varsa özelden mesaj atsın boş bir zamanda açalım iddanameyi tartışalım.
    Ülkenin başbakanı diyor ki devletin içine sızmış bir yapı var bu yapı bazı davaları manüpüle etti bunu diyen başbakan. Bu davalarında hangi davalar olduğu belli. Şimdi bu davalara yeniden yargılanma yolu gözüküyor ee böyle bir yol varsa Şike davasının tekrar görülmesi neden sizi rahatsız ediyor. Zaten bariz suçluysa tekrar yargılama sonunda ceza alacak zaten. Bu oldu bittiye gelmesi için verdiğiniz çaba neden ? Sizin başka amaçlarınız mı var ? Aziz Yıldırımın şimdi hapise girmesi ile 1 yıl sonra veya 2 yıl sonra Hapis yatması size ne kazandıracak ? Bugün Fenerin puanı silinecek sen sene sonu şampiyon olacaksın bumudur yani bu çabanızın bu telaşınızın sebebi.

Kaldı ki ben akıl selim sahibi insanlara soruyorum ? Fenerbahçe yönetim kurulundaki kişiler bir örgütmüş gibi gösteriliyor velev ki bu adamlar şike yaptı eyvallah yapsınlarda kardeşim örgüt mü bu ? Zaten yönetimde bu kişiler işin doğası gereği organize çalışıyorlar zaten. Bu adamları örgüte sok sonra 6 sene ceza var. Dünya üzerinde şikeden yatan bir insan en fazla kaç sene yatmış bunu bilen var mı ? Gerekli para cezasını verirsin spordan men edersin zaten bir sene yatmış adam daha yargılanırken insaf be kardeşim 6 sene ceza aldı ya. Taksir ile adam öldürsen 5 sene 4 sene filan yiyorsun.

Neresinden tutarsan tut elinde kalan bir dava iki keskin taraf var ve sürekli birbirinin kötülüğünü istiyor. Yeter artık bu adalet sistemi iki gün sonra hepimize lazım olacak. Bırakın şu işin ucunu artık. Eninde sonunda hak yerini bulur.

Boşa nefesini tüketme kardeş. Bunlarda anlayacak kapasite yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Evet bütün bu şike olayı Balyoz ve Ergenekon gibi Cemaat'in oyunuydu. Yıllardır AKP'den gizli bir biçimde işlerini yürüttüler ama sonunda gerçek ortaya çıktı. Aziz Yıldırım da sessizliğini bozdu Gülen Cemaati bu işi tertipledi dedi. Başbakanımız da bunu söylüyor dedi.

Şimdi o büyük Fenerbahçeli, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın üstün gayretleri ile yeniden yargılama yapılacak ve Aziz Yıldırım'ın suçsuzluğu ortaya çıkacak. Cemaat Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in son kalesinin başkanı olan Aziz Yıldırım'ı bitiremeyecek.

Artık gönül rahatlığı ile seçimlerde AKP'ye oy verebilirsin. Çünkü kimse Başbakan'ın Fenerbahçeliliğini sorgulayamaz. Elinden geleni yapıyor gönül verdiği takım için.

Öyle bir yazmışsın ki gören gerçekten Aziz yıldırımın suçsuzluğunu düşündüğünü sanacak ... Adam gibi adam demen bozuyor herşeyi bir kere Hırsızlık yapan ne zamandır adam oluyor ?

• Helikopter İhalesi yüzünden diyenler gördüm.
    Kadıköy'de ki araziler yüzünden diyenler gördüm.
    NATO yüzünden diyen gördüm.
    Derin devlet diyen gördüm.
    Derin Galatasaray diyen gördüm.
    Şimdi de cemaat diyenler var bolca.

Herkes suçlu oldu bu süreçte. Hakimi, savcısı, polisi, federasyon, UEFA, CAS, hükümet, Galatasaray yöneticileri vs. Herkes suçlu, herkes komplo kurmuş, kumpas kurmuş. Tek suçsuz olan Türkiye'den de Avrupa'dan da devamlı akla hayale gelmedik cezalar alan Aziz Yıldırım. Tek masum olan Aziz Yıldırım, herkes suçlu.
  • quote:

Arkadaş sizin oylarınız bu kadar değersiz mi de başkaların oylarının bir Futbol kulubu için yön değiştireceğini düşünüyorsunuz ? Oy verirken kıstaslarınız neler sizin ? Kimse kusura bakmasında sırf Fenere şuan iyi geliyor diye kimse bir partiye oy atmaz atan varsa aklından şüphe ederim.

Türkiye'de yaşayan insanların %40-50'sinin oy verirken kıstasını söyliyim sana.

5 kilo makarna
    veya
    2 çuval kömür
    veya
    1000 TL hediye çeki ya da nakit para

gibi gibi.

• Barbar kullanıcısına yanıt
    Yok be hacı onlar olsa yine iyi.Bizim serviste takım tutar gibi parti tutan adamlar var mesela.Geçen uçan tekme atan bir milletvekili vardı ya hani birine.Sırf o Allahsız'a tekme attığı için bile oyumu veririm diyen adamı duydu kulaklarım bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Ama hevesleri kursaklarında kalacaktı, ve kaldı.

Bu arada UEFA'ya giden Polis fezlekesini hazırlayan Polisler şu anda Siirt'teler. Anlayana.

Kendi kendini cürütmüşsün.
    Fezlekeleri hazırlayan polisler, işlerini yaptığı icin sürüldü mü demek istiyorsun:)

bu beyinle 140 yıl daha yaşarsın kardeş sen, bağlantı kurman müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Oyunu futbol takımın menfaatine göre kullanan insanlar olduğu sürece bu ülkeden bir yol olmaz zaten.

Bu dosyayı zamanında meşhur cemaat başlatmış olabilir ancak sayın başbakanınız çıkarları için bu dosyaya göz yumdu ve bu davayı Fenerbahçe aleyhine destekledi. Müthiş yürekli, büyük Fenerbahçeli sayın Recep Tayyip Erdoğan çıkarları için Fenerbahçe'ye yapılanlara sesini çıkarmadı.

Taaa ki, cemaatle ters düşene kadar. Yargıtay kararının seçimden önce onanıp süpermen başbakanımız sizi sözde kurtarması bunların hiç biri tesadüf değil.

He gider AKP'i başka savlar yüzünden destekleyip oy atabilirsin ancak takımının menfaatine göre oy kullanmak kadar saçma bir şey görmedim. Kaldı ki atıyorsan şu 3 yıllık men olayında bile sayın başbakanımızın parmağı var, hiç bir şey yapmasına gerek yok sessiz kalması bile size göre bu suça ortak olması demektir.

yazdıklarının altına imzamı atarım. kelimesi kelimesine haklısın. olayları doğru idrak eden bir gs'li gördüm sonunda şu forumda.

ama işte 17 aralık yaşandı. bunu inkar edemeyiz. şike çorabını başımıza örenler/sessiz kalanlar çıkarları uğruna ters düştüler. bu rant savaşında malumun üzerine fb karlı çıkacak gibi görünüyor. bunu kullanmak gerek. bir atasözüyle ayıya dayı demenin tam zamanı. tabiki köprüyü geçene kadar. yani fb aklanana kadar.

zaten ülkenin cıvkı çıkmış hocam. yargıda örgüt var. pkk ile müzakereler sürüyor. hükümet yolsuzluk yapıyor. genelkurmay başkanı terörist diye içerde yatıyor. basın satılmış. halk bayramdan bayrama et görüyor. benzin 5 tl olmuş. şeker zammından çaya şeker atmayı bırakmışız. sigara olmuş 10 tl. bir dal sigara yakacakken 40 kez düşünür hale gelmişiz. buna dur diyen ne muhalefet var ne de halk var. herkes yolunu bulmuş.
    benim de bir tutkum var adı fenerbahçe. onunla mutluyum ben de. bırakta bu kadar yanlışın ve yanlış düşüncenin içinde benim tek yanlışım tutkumun çıkarları doğrultusunda oy kullanmak olsun.

Dostum kararlarına saygı duyuyorum ancak bu hükümete bu anlamda güvenme. Cemaat ile olan savaşlarından galip çıkana kadar onlarda Fenerbahçe'ye köprüye geçene kadar dayı diyebilirler. Tek siyasi güç olarak galip geldiklerinde ise Fenerbahçe başkanlığı koltuğuna yandaşlarından birini getirebilmek için bir saniye düşünmezler Fenerbahçe'nin çıkarlarını.

Bu hükümet çok farklı bir hükümet. Sen sevdanla, tutkunla destekliyorsun, onlar ise çıkarlarına bakıyorlar. Günün birinde çıkarları için Fenerbahçe'yi karşısına alırlar, işte o zaman pişman olursun. Sen bilirsin tabi ki.

• UEFA, CAS, yerel mahkeme, Yargitay, Infantino, Pierre Cornu alayi Fenere kumpas kurmus cunku Fenerbahce dunyanin en guclu varligi, Aziz Yildirim da krali. Bu super gucu engellemek lazimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: waterfall00

galatasaraylıların yaptığı şakalar bile rezalet

tapeleri kabul ettiler diyen bile olmuş

yazık yazık ver kurtul kültürüne sahip bu gsliler

siz önce sami yen nasıl gitti?

ve onun sayesinde gsye bulaşılmıyor

sen bunları düşüneceğine gel burada ironi yapmaya çalış

harbi size gülmekten bir hal oldum

Olayın gerçekten 'Şike' olduğuna inanmak isteyen o kadar çok kişi var ki

•  Olayın gerçekten 'Şike' olduğuna inanmak isteyen o kadar çok kişi var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

fenerbahçe şikecidir. bitti.

o halde şikeyi yıllar önce başlatanlar nedir?

Hıncal Uluç'un 1976 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nde yazdığı "Hakemler ve şikeler kümede kaldı" başlıklı yazısı:

"Geçen hafta İzmir'de olup da, Göztepe-Galatasaray maçını izleyen Galatasaraylıların tümü, Galatasaraylılıklarından utandılar. Gözleri önünde oynanan oyunu (Ama futbol değil oyundan kastımız) bütün çıplaklığı ile anladıkları için… Göztepelilerin tümü değilse de, yürekten Göztepeli bir kısmı, Göztepeliliklerinden utandılar. Böyle kümede kalmaktansa, düşmeyi yeğledikleri için…
    Geçen hafta sonu ben de İzmir'deydim. Bir ay önce, kulüplerin taa içinden haber alması gayet kuvvetli dostlarımın bana açıkladıkları çirkin bir iddianın son ayağını yakalayabilmek için. Şöyle demişlerdi: Göztepe ve Giresun, kendilerine deplasmana gelecek Trabzon'a birer puan bırakacaklar. Bu birer puana karşılık Galatasaray'dan ikişer puan alacaklar. Galatasaray’a ligde verilen puanların bedelini Trabzon ödeyecek. Yani Trabzon, Galatasaray sayesinde ulaşacağı lig şampiyonluğuna karşılık kupayı Galatasaray'a bırakacak.
    Trabzon ligi, Galatasaray kupayı almıştı. Giresun kümede kalmıştı. Şimdi geriye iddia edilen dörtlü anlaşmanın bir ayağı kalmıştı. Göztepe'nin Galatasaray'ı yenerek kümede kalması.
    Saat beşe on kala tribündeydim. Galatasaray sahada ısınma hareketleri yapıyordu. Her zamanki parçalı formasını çıkarmış, düz beyaz forma giymişti. Yanımda İzmirli arkadaşım Çetin Esen Kaftan vardı. "Boşuna bekleme. Bu maç 17.00'de değil, 17.10'da başlayacak. Göztepe beyaz formayla çıkacak. Hakem onları formlarını değiştirmeleri için içeri yollayacak ve böylece usulüne uygun bir gecikme sağlanacak" dedi.
    Esen Kaftan'ın dedikleri aynen çıktı. Maç 17.10'da başladı. Stat hoparlörleri, bu sırada gümbür gümbür Zonguldak–Adana Demirspor maçını veriyordu.
    10 dakikadan ne fayda var, diye düşündüm önce. Puan cetveline şöyle bir baktım. Balıkesir, Adana’da, Adanaspor’u yenerse, Ankaragücü ile birlikte küme düşecek takım ya Göztepe olacaktı ya Zonguldak… İkisi de kendi sahasında oynuyordu. İkisi de kazanırsa, küme düşecek takımı averaj belirleyecekti. Öyle olunca maçı geç bitiren takım, rakibini geçecek avantajı sağlama şansına sahip olacaktı.
    Göztepe, ilk yarım saatte iki gol atıp, skoru 2-0 yapınca durdu. Adana, Balıkesir’e goller sıralayınca da averaja ihtiyacı kalmadı. Ya kalsaydı? Son 10 dakika içinde Galatasaray kaç gol daha yiyecekti kim bilir?
    "Maç başladı, bir de baktık ki, Galatasaray’ın rakip sahaya geçmek gibi bir sıkıntısı yok. Futboldan önce atletizm yapan 100 metreci Şevki (Şenlen), önüne atılan toplata yetişmemek için yavaşlatılmış film gibi koşuyor.
    Peki ama ya Fatih (Terim)? O niye devamlı kendi defans çizgisinin beş metre gerisinde durup Göztepe forvetlerinin ofsayta düşmesini önleme çabası içinde… Belki de kademeli liberolukta bu yeni bir taktik! İşte ikinci gol... Sabahattin, Galatasaray defans hattından üç metre ileride bomboş. Ofsayt değil ama. Zira Fatih, taa sahanın öteki ucunda gene beş metre geride. Allah Allah…
    … İşte o zaman İzmir seyircisi, "Artık bu kadarı olmaz" dedi ve kararını verdi. Oyunun sonuna kadar Göztepe lehine tek tezahürat duymadık. Tribünler "Cim Bom Bom" diye inledi durdu. Maç bittiği zaman alkışlanan yine Cim Bom Bom’du. Zaten ikinci devrenin yarısına doğru seyirci sahayı boşaltmaya başlamıştı. Ortada futbol olmadığını anlamayan kalmamıştı ki!
    Ama elimizi vicdanımıza koyup düşündük ve kümede Balıkesir’in mi, yoksa Siyah-Beyaz formalı hakemlerin mi kaldığına pek karar veremedik. 17’si kendi sahasında olmak üzere, oynadığı 30 maçın sadece 5’ini kazanan Beşiktaş’ın kümede kalmak hakkı var mıydı"

şike tarihinin ilk örneklerinden,
    Yazarınızın bile kabul ettiği durum,
    onun için fazla konuşmayın,
    yüzünüzü yere eğin devam edin.

madem Hıncal Uluç'a inanıp yazılarını takip ediyorsun al kardeş şunları da okuyuver sana zahmet,

Hıncal Uluç: Fenerbahçe şike kahramanıdır
    Uluç;
    Futbolda bu ülkenin spor tarihine geçmiş ilk şikenin kahramanı Fenerbahçe'dir ve Fenerbahçeli Hıncal Uluç'un Fenerbahçe'nin taraftarlığını bırakmasının sebebidir.

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2012/08/01/hincal-uluc-ile-haftanin-gundemi
    http://spor.milliyet.com.tr/hincal-uluc-yildirim-in-hafizasi-zayiflamis/spor/spordetay/31.07.2012/1574329/default.htm
    http://kralspor.ensonhaber.com/hincal-uluc-fenerbahce-sike-kahramanidir-2012-08-01.html

uyanık arkadaşım,

GS bir spor yazarının FB aleyhine yazması doğaldır,

ancak,

kendi takımına ŞİKECİ demesi aykırı bir durumdur.

üstelik bu yazar 40 yıl aralıklı yazmıştır,

yani 1976 da genç ve aklı başında,

2011 yılında yaşlı ve bunamış,

takdir senin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

uyanık arkadaşım,

GS bir spor yazarının FB aleyhine yazması doğaldır,

ancak,

kendi takımına ŞİKECİ demesi aykırı bir durumdur.

üstelik bu yazar 40 yıl aralıklı yazmıştır,

yani 1976 da genç ve aklı başında,

2011 yılında yaşlı ve bunamış,

takdir senin.

Bu lafın üzerine daha konuşulmaz, anlayan anlar zaten..Anlamayanada davul zurna az
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

kabul etmek ile talebin reddedilmesi farklı şeylerdir haberin olsun

bulup getirmişsin ama dediğin ve dediğimle farklı şeylerden bahsetmiş tutanak

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

UEFA, CAS, yerel mahkeme, Yargitay, Infantino, Pierre Cornu alayi Fenere kumpas kurmus cunku Fenerbahce dunyanin en guclu varligi, Aziz Yildirim da krali. Bu super gucu engellemek lazimdi

Cahilsin çünkü bilgin olmadan fikre sahip oluyorsun. Tüm o kurumların Fenerbahçe'ye suçlu kabul etmesindeki kanıtları sunarn kurum Türk Polisi.
    Başka herhangi bir kurumun elinde bir delil ya da şahit yok.

Zaten ortada şahitte yok, sadece iddaname var ve bu iddaları destekleyen yalan kanıtlar var.

Tekrar ediyorum, cahilsin. Bilgin yok. Ama fikir üretiyorsun, ama boş.

O iddaname ve kanıtları hazırlayan polislerin kimin adamı olduklarıda aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

UEFA, CAS, yerel mahkeme, Yargitay, Infantino, Pierre Cornu alayi Fenere kumpas kurmus cunku Fenerbahce dunyanin en guclu varligi, Aziz Yildirim da krali. Bu super gucu engellemek lazimdi

polis fezlekesi bunu sağlayabiliyor haberin olsun

yani a.bakanlığı -- yargıtay eline alıp

polis fezlekesi ile avrupa mahkemelerine taraf olunabilir

öymleri kapatın diye ağlayanların da bu mahkemelere güvenmesi gayet komik bir durum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

kabul etmek ile talebin reddedilmesi farklı şeylerdir haberin olsun

bulup getirmişsin ama dediğin ve dediğimle farklı şeylerden bahsetmiş tutanak

Tapelere eklemeler yapıldığı kendi konuşmaları olmadığına ilişkin itiraz edilmesi nedeniyle itiraz ettikleri tapeleri tek tek dinliyorlar.Ve sadece kuzey-kuzen hatası olduğunu anlıyorlar.Ses cd lerini istiyorlar mahkemede özel hayatın gizliliği nedeniyle talebin reddine karar veriyor.Sen ses kaydınında sana ait olmadığı konusunda itiraz etmiyorsan ses kaydını kabul ediyorsun demektir.Yani diğerlerinin hepsi doğru bundan farklı bir anlam çıkarmakta nedir.Bunu savunmakta nedir arkadaş.Yazı önünde istersen 50 kere oku...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Türkiye'de yaşayan insanların %40-50'sinin oy verirken kıstasını söyliyim sana.

5 kilo makarna
    veya
    2 çuval kömür
    veya
    1000 TL hediye çeki ya da nakit para

gibi gibi.

Oy bu kadar değersiz olmamalı o oylar bizim geleceğimizi tahin ediyor. Bu durumun değişmesi için herkes elinden ne geliyorsa yapmalı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.