Şimdi Ara

OLAYDAKİ ARKADAŞIMIN DURUMU KÖTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YETER ARTIK YA MİLLETİN SUÇU NE NE İSTİYORLAR YETER YA YEMİN EDERİM SOKAĞA ÇIKIP TEK TEK ARAYASIM GELİYOR HAYVAN BUNLAR YA HAYVANLAR NE DİYEBİLİRİM DAHA FAZLA

• Hepimize geçmiş olsun, kaybı olanların başı sagolsun moralim 0 şuan agzımdan bir ton kötü söz yazmak geliyor ama yazamıyorum. Bu haysiyetsizler er geç bulunacak, bizim insanlarımızdan döktüğü her kanın hesabı burunlarından fitil fitil getirilecek. Beş para etmez insanlar, Türk halkına zarar vermeye çalışıyorlar ne zannediyorlar da bizim milletimiz gibi bir milleti bölmeye çalışıyorlar!!
    Bunlar onların son çırpınışları ve yavaş yavaş yok oluyorlar, bizler ise birbirimize daha bir sıkı kenetleniyoruz nasıl bir zincirin bazı halkaları koptugunda diğerleri daha saglam olmak zorundadır işte biz de öyleyiz.

• Allah acil şifalar nasip etsin.
  • suan cep telefonumdan yaziyorum iletisim kurmaya calisiyorum gozlerimden yas geldi bu kadar mi kolay ya bu kdarmi kolay masum insanlari oldurmek insanin icine nasil bir hirs kaplasada vicdan olur biraz insan olduruyorlar masum insanlari..cocuklari ya.
  • Aynen ya ben de tv deki görüntüleri izlerken çok duygulandım, o gözü yaşlı biçimde oradan oraya koşturan aileler bizim ailelerimiz de olabilirdi. En çok duygulandıgım an ise bizim duyarlı, yardımsever ve cesur halkımızın yaralıları kurtarmak için kendini seferber ettiği, sedyenin ucundan tutup ellerinden geldiğince yardıma koşmasıydı. Akıllarında o an ya 3. patlama olursa düşüncesi yoktu yanlızca insanlarımızı kurtarmayı düşünüp kendilerini tehlikeye atmışlardı.
  • Arkadaşını yaralayanların Allah Belasını versin bunları bana verseler cinsel organını kesip eşcinsellere becerttirip çeşit çeşit işkenceler yapar ağır bir ölüm yaptırırım.
  • Bir an savaşta hissettim.Irak gibi olmayız inşallah.Yerde yatan insanların çığlıkları Lübnan ve Irakı hatırlattı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
  • Geçmiş olsun kardeş.
  • Böylesini öldürmeyeceksin, işkence yapacaksın.
    Ama 2-3 günde işkence yapıp öldürmeden, yıllarca ufak ufak işkence yapacaksın.Ölmek isteyecek! Öldürmeyeceksin ama.Az yediripi yaşatacaksın.İşkence yapacaksın.

Sakın bunun üstüne cani misin falan demeyin üyeliğimi umursamam fena söverim.
  • ne diyelim ki daha.bu kadar bela,bu kadar beddua aldıktan sonra hala bu pisliği devam ettiriyorlar ya ne diyelim?tv'de görüntüleri bir yerden sonra izleyemedim.kiminin sırtına bir parça saplanmış,kiminin bacakları kopmuş,kimi annesine ağlıyor...

yalnız bugünde anladım ki,Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin.

Allah arkadaşınada acil şifalar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 28 Temmuz 2008; 1:54:14 >
  • bu kadar canice olumu hakedecek ne yaptilar!yazik degilmi insanlara coluk cocuguyla dolasan hayalleri olan insanlari oldurmek bu kadar kolay olamaz ya
  • İdam ve işkence cezası bi olsa esas görürdüm ben onları!!
  • Bunları yapanların Allah bin türlü belasını versin, ne diyeyim ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamil8135

İdam ve işkence cezası bi olsa esas görürdüm ben onları!!

Mantıksız.

Adamlar zaten canlı bomba. İşkenceyi idamımı düşünecekler birde. Ayrıyetten bir pkklıya işkence yap bakalım nasıl ayaklanıyorlar. Krallar gibi yaşayan aponun saçı kesildi diye neler dedi adamlar be..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

quote:

Orjinalden alıntı: kamil8135

İdam ve işkence cezası bi olsa esas görürdüm ben onları!!

Mantıksız.

Adamlar zaten canlı bomba. İşkenceyi idamımı düşünecekler birde. Ayrıyetten bir pkklıya işkence yap bakalım nasıl ayaklanıyorlar. Krallar gibi yaşayan aponun saçı kesildi diye neler dedi adamlar be..

Sana göre mantıksız bize göre mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.