Şimdi Ara

Olan Gençlere Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salih,Recep,Özgür Çek.Olan bunlara oluyor.1 kere bile forma şansı verilmedi gençlere.Yazık gerçekten yazık.Şu gençleri koysak ilk 11'e,şu an ki As oyunculardan daha hırslı oynayacaklarına adam gibi eminim.Recep'i koy kanada,Salih'i Baroni'nin yerine.Sizce daha faydalı olmaz mı ? Fatih Terim gençlere bir kere şans veriyor ve şimdi Semih Kaya ve Emre Çolak'ın durumu ortada.Bir kere bile şans verilmiyor Fenerbahçe kulübünde gençlere.Gerçekten yazık.

• Hep ayni sey.

Emrenin ve Semih'in onundeki adam kim? Bi buna bak.
    Bir de Recep'in Ozgur'un ve diger genclerin onundeki adam kim? Bi tek Salih kesebilir onundeki adami, yani Baroni'yi. Aykut Hoca Alexi kesip Recep'i oynatsa bu sefer niye Alexi kesiyor diyeceksiniz.

Elestiri yapacakken biraz mantikli olun allasen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu kardeşim yeter artık bu kadar çok eleştirecekseniz bu takımı tutmayın ya?Zorla mı tutturuyorlar anlamıyorum ki?
  • Bunun için A2 takımları var. Oraya yolla göstersin kendini.
  • bence fb nin stratejisi gençleri alıp diğer takımlarda parlamalarını engellemek. bir sürü örnek var genç futbolcuları alıp kariyerlerini bitirdikleri.
  • Sırf eleştirecekseniz diye saçma sapan yorumlar yapmayın.Ben size demiyorum ki tüm lig maratonu boyunca Recep oynasın diye.Sadece 1 maç şans verilsin.Ayrıca kimse benim Fenerbahçeliliğimi sorgulayamaz.Takımıma aşığım istediğim gibi de eleştiririm saçma sapan yorumlar yazacaksanız yazmayın.Taraftar olarak gençlere sadece 1 kereliğine şans verilmesini istiyorum.Recep'in resmi maça çıktığını hatırlamıyorum.Bir Türkiye Kupası maçının son dakikalarında oyuna girmişti sanki.Tek onu hatırlıyorum.
  • Aykut Hoca malesef bu konularda biraz zayıf kalıyor.
  • Ben o gençlerin yerinde olsam 1dk durmam ayrılırım yoksa gelecekleri biticek burda. O salih milyon eurolar alan Topal ve Baroni'den çok daha iyi bir oyuncu,recep niyaz'ıda gördük topa vurmayı bilen,hareketli kıvrak biri takımda ki bi çok oyuncudan daha iyiler ama Aykut'a göre 18 yaşındaki biri A takımda asla oynayamaz. Avrupada 18 yaşındakiler A takımla şampiyonlar ligi maçlarına çıkıyor.
  • muniain avrupa liginde final oynadı.
  • Aykut ilk geldiğinde gençlerimiz artık şans bulacak diye seviniyorduk hey gidi. Bir maçta kurtarıcı olarak Recepi soktu diye demediği kalmadı milletin, gençleri oynattı diye yenilirsek bir de var yaa kimsenin dilinden düşmez herkes profesör kesilir şunu şöyle yapcaktı böyle yapcaktı Aykutta hocamı vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Sırf eleştirecekseniz diye saçma sapan yorumlar yapmayın.Ben size demiyorum ki tüm lig maratonu boyunca Recep oynasın diye.Sadece 1 maç şans verilsin.Ayrıca kimse benim Fenerbahçeliliğimi sorgulayamaz.Takımıma aşığım istediğim gibi de eleştiririm saçma sapan yorumlar yazacaksanız yazmayın.Taraftar olarak gençlere sadece 1 kereliğine şans verilmesini istiyorum.Recep'in resmi maça çıktığını hatırlamıyorum.Bir Türkiye Kupası maçının son dakikalarında oyuna girmişti sanki.Tek onu hatırlıyorum.

Geçen sene en kritik maçlardan birinde son 15 dakika forvette oynattı Recep'i.Çocuk daha çocuk ezildi koskoca adamların arasında.Zamana ihtiyacı var.

Sen sırf eleştiricem diye saçma sapan eleştirilerde bulunursan bizde sana böyle yorum yazarız.

+ Salih geleli ne kadar oldu kaç maç yapıldı?Ki oynattı da gördük çocuğu.Önümüzde kritik maçlar varken Baroni'nin performansını görmek en doğal hakkı hocanın.

• quote:

Salih,Recep,Özgür Çek.Olan bunlara oluyor.1 kere bile forma şansı verilmedi gençlere.Yazık gerçekten yazık.Şu gençleri koysak ilk 11'e,şu an ki As oyunculardan daha hırslı oynayacaklarına adam gibi eminim.Recep'i koy kanada,Salih'i Baroni'nin yerine.Sizce daha faydalı olmaz mı ? Fatih Terim gençlere bir kere şans veriyor ve şimdi Semih Kaya ve Emre Çolak'ın durumu ortada.Bir kere bile şans verilmiyor Fenerbahçe kulübünde gençlere.Gerçekten yazık.

Arkadaşım sen gayet güzel bir konuyu dile getirmişsin örneklerinide vermişsin ama burdaki çoluk çocuk tayfası yine çıkıp konuyla ilgili görüşlerini efendice yazmak yerine seni ağır eleştirmiş ve Fenerbahçe babalarının malıymış gibi tutma vs yazmışlar,

Kimsiniz arkadaşım siz??? kimsinizde her eleştiriye girip insanları rencide edici yazılar yazıyorsunuz? Doğruya doğru yanlışa yanlış demesini bilmiyormusunuzda insanların taraftarlığını sorguluyorsunuz?

Babanın malımı Fenerbahçe? tapusumu sende? sen kimsinde burda birisi yıllardır dile getirilen bir konuyu bile efendice doğru bir tespitle yazdı diye kalkıp Fenerbahçeyi tutma diyebiliyorsun? Fenerbahçe yıllardır gençleri yemiyormu yalanmı? Salih yada Recep ile ilgili insanlar Fenerbahçenin çıkarına yazı yazdı diye seni rahatsız eden nedir?

Adam gibi yorum yapacak eleştirecekseniz eleştirin her ikide bir rencide edici yazılar yazacaksanız alacağınız cevaplarıda sindirmesini bilin.

Rockpierce sende kusuruma bakma arkadaşım konunu kirlettim belki ama her konuda böyle girip tutmayın Fenerbahçeyi vs diye yazarak sırf kendileri gibi düşünmedikleri için insanlara seviyesiz mesajlar yazan tayfayada artık dayanmak imkansız.

Böylelerini hiç muhattap almamak lazım ama sabrında bir sınırı var.

• salih ve recep icin cok erken konusuyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

muniain avrupa liginde final oynadı.

+1 .
  • quote:

Sırf eleştirecekseniz diye saçma sapan yorumlar yapmayın.Ben size demiyorum ki tüm lig maratonu boyunca Recep oynasın diye.Sadece 1 maç şans verilsin.

Burası banaydı herhalde.

Emre Çolak ve Semih örneğini verip FT güzel yapıyor dersen, herkes koca sezonu kastettiğini anlar. Madem bunu demek istemedin, o zaman cümleni de ona göre şekillendirmelisin. Aksi takdirde eleştirilirsin tabii ki.
    Ha bir de, "eleştiririm tabii ki hakkım değil mi" deyip, karşılığında cevap alınca artistlik yapmanın hiçbir alemi yok. (Sana değil bu lafım usta.)

Recep Niyaz bu sene daha çok gündemde, keza Salih de bu sene geldi zaten. Belki Aykut Hoca bu adamlara bir maç değil, 10 maç şans verecek toplam sezonda? Ne malum?

Bu adamlar önümüzdeki sezon bir kez bile şans bulamasın, tamam, o zaman ben de eleştiririm hocayı. Ama daha hiçbir şey belli değilken bu tarz eleştiriler yapmak önyargıdan başka birşey değil; ve tepki çekmekten başka hiçbir halta yaramıyor.

• Haklılık payı var arkadaşın, gençler belki Fenerbahçe'de fazla şans bulamıyor fakat ya bütün suç takım mentalitesinde ve teknik direktörlerde değilse? Mesela Aykut Kocaman bir maçta Gökhan Gönül yerine Okan Alkan'ı tercih etti, çocuk muhteşem performans gösterdi ve gelecekte büyük yıldız olacağını öngördük hepimiz. Sonra daha da adını duyan olmadı, niye? Çünkü çocuk disiplinsizdi, 1 maçla hemen şımardı ve çalışmayı bıraktı. Kayseri'ye gönderildi pişsin, kendini göstersin diye ama orada da oynamadığına göre bir şey yapmadı.

O yüzden "genç futbolcu öğütücüsü" olduğumuz yorumuna katılmıyorum ben. Belki daha iyi bir sistem kurulabilir, bir alt takım kurulup veya bedelsiz kiralığa verilip düzenli forma giymeleri sağlanabilir, mental açıdan daha sağlıklı yetiştirilebilirler. Tuncay Şanlı, Serhat Akın, Mehmet Yozgatlı, Volkan Demirel, Gökhan Gönül bu takımda parlamadı mı? Kimisi yanlış kariyer seçimi yaptı, kimisi gelişmeye devam etmedi, kimisi hala takımda. Misal Serhat, gece hayatı düşkünlüğünden kaybetti hep; Mehmet Yozgatlı, kendini hiç geliştirmedi. Mahmut Hanefi Erdoğdu büyük topçuydu da biz mi rezil ettik sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Sırf eleştirecekseniz diye saçma sapan yorumlar yapmayın.Ben size demiyorum ki tüm lig maratonu boyunca Recep oynasın diye.Sadece 1 maç şans verilsin.

Burası banaydı herhalde.

Emre Çolak ve Semih örneğini verip FT güzel yapıyor dersen, herkes koca sezonu kastettiğini anlar. Madem bunu demek istemedin, o zaman cümleni de ona göre şekillendirmelisin. Aksi takdirde eleştirilirsin tabii ki.
    Ha bir de, "eleştiririm tabii ki hakkım değil mi" deyip, karşılığında cevap alınca artistlik yapmanın hiçbir alemi yok. (Sana değil bu lafım usta.)

Recep Niyaz bu sene daha çok gündemde, keza Salih de bu sene geldi zaten. Belki Aykut Hoca bu adamlara bir maç değil, 10 maç şans verecek toplam sezonda? Ne malum?

Bu adamlar önümüzdeki sezon bir kez bile şans bulamasın, tamam, o zaman ben de eleştiririm hocayı. Ama daha hiçbir şey belli değilken bu tarz eleştiriler yapmak önyargıdan başka birşey değil; ve tepki çekmekten başka hiçbir halta yaramıyor.

Hocam lafım sana değildi.Üstte biri var tutmayın şu takımı demiş de onaydı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.