Şimdi Ara

olaf yapılan değişikliklerden sonra fazla harika olmadı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanede harikalar yaratıyor Jungle oynamak zaten harika ben genellikle solo gidiyorum vampiri asa alıyorum w skilli ile birlikte daha çok düşük levellarda bile lanede uzun süre kalabiliyor siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok değişik bi karakter bence karşısındaki karaktere bağlı,

az damagesi ve zırhı olanlara karşı etkili ancak yüksek damage çıkarabilenlere karşı zayıf
  • %44 win rating.. fazla harika gerçekten öyle harikaki kendi takımındakiler olaf harika diye oynamayı bırakıp afk oluyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

%44 win rating.. fazla harika gerçekten öyle harikaki kendi takımındakiler olaf harika diye oynamayı bırakıp afk oluyorlar.

• quote:

%44 win rating.. fazla harika gerçekten öyle harikaki kendi takımındakiler olaf harika diye oynamayı bırakıp afk oluyorlar.

Bu adam champlerin win rate'ine gore oynuyor, dusunuyo ve pickliyor bosver bunu takma sen twisted fate icin de cop diyor

• NDS kullanıcısına yanıt
  • quote:

Güzel cevap, Olaf eskiden deli gibi oynardım, mainimdi. En başta o reworkümsü nerf/buff ları getirerek haksızlık ettiler bence. Balta takılması yakına atamamak oynanışını değiştirdi, zaten atma ve warmog sürekli nerflenirken olaf da nerf yiyordu. En düşük win rate e sahip olan champ oldu kimse oynamadı. Baltasını rangesiz atabilmesini kaldırdıklarından beri jungle da aynı olaf değil bence. Ayrıca dümdüz koşan bir champion dan gang yemeyin bir zahmen ward alın. Tamamen top championına çevirdiler. Hala üzülürüm ARAM da falan gelince, ne oynardım diye... Olafı eskiden sürekli jungle oynayan biri olarak rahatlıkla söyliyebilirim ki Olaf jungle useless, aşırı mobil karakterler var hem lanelerde hem de jungle için, top ı iyi ama ona lafım yok. Sadece gangler sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • q yavaslatma nerf yedi jungle icin biraz dustu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

quote:

Bu adam champlerin win rate'ine gore oynuyor, dusunuyo ve pickliyor bosver bunu takma sen twisted fate icin de cop diyor

Matematik.

LoLKing her gün binlerce maçın kaydını tutuyor ve grafik halinde sunuyor. Eğer bir karakter 'dengeli' ise 100 maçın 50sini kazanır 50sini kaybeder ama useless ise %40'a kadar yolu var. Aynı şekilde OverPowered ise %55 civarlarında oluyor (Ezrealin sezon 2de %59 olduğu zamanları hatırlıyorum, bilmiyorum sen o zamanlar bu oyunu oynuyor muydun?) ve "op op pls nerf :(" denen champlar bu %55lik kısımda yer alıyor yani kazanma durumu diğerlerine göre çok fazla olan daha güçlü champlar. Siz istediğinizi oynarsınız Pozitif bilimlere inanan, mantıklı insanlar sayısal verilerden yararlanmayı tercih edecektir.

Bu grafik geçen sene bu günlerde diananın aldığı buff sonucundaki değerler.
    Win ratingi %40dan (olaf ve tf gibi uselessken) aldığı buffın etkisiyle %50yi gördü ve balanced champlar arasında yerini aldı

https://store.donanimhaber.com/32/47/57/32475776289abc53a7b7679004412a82.jpg

Bu grafikte yine aynı patch ile evelynn'in aldığı nerften dolayı yaşadığı win rating düşüşü. %55ten %47lere

https://store.donanimhaber.com/c5/15/91/c5159163af11c30d4c0568adc00aaf75.jpg

buda patch notları:http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/V1.0.0.154

• Eskisi daha iyi geliyordu bana. En azindan wsu. Tank kasip w ile cok ad aliyorduk. Nerften once ultisi de guzeldi.(rework oncesi nerf)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

quote:

Matematik.

LoLKing her gün binlerce maçın kaydını tutuyor ve grafik halinde sunuyor. Eğer bir karakter 'dengeli' ise 100 maçın 50sini kazanır 50sini kaybeder ama useless ise %40'a kadar yolu var. Aynı şekilde OverPowered ise %55 civarlarında oluyor (Ezrealin sezon 2de %59 olduğu zamanları hatırlıyorum, bilmiyorum sen o zamanlar bu oyunu oynuyor muydun?) ve "op op pls nerf :(" denen champlar bu %55lik kısımda yer alıyor yani kazanma durumu diğerlerine göre çok fazla olan daha güçlü champlar. Siz istediğinizi oynarsınız Pozitif bilimlere inanan, mantıklı insanlar sayısal verilerden yararlanmayı tercih edecektir.

Bu grafik geçen sene bu günlerde diananın aldığı buff sonucundaki değerler.
    Win ratingi %40dan (olaf ve tf gibi uselessken) aldığı buffın etkisiyle %50yi gördü ve balanced champlar arasında yerini aldı

https://store.donanimhaber.com/32/47/57/32475776289abc53a7b7679004412a82.jpg

Bu grafikte yine aynı patch ile evelynn'in aldığı nerften dolayı yaşadığı win rating düşüşü. %55ten %47lere

https://store.donanimhaber.com/c5/15/91/c5159163af11c30d4c0568adc00aaf75.jpg

buda patch notları:http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/V1.0.0.154

Win rate %40 olup oyun kazanamayacak mi? Bu onu useless mi yapiyor? Turnuvada oynanir normal oyunlarda cokca picklenir ve rate artar bkz trundle

• SaiTJerome kullanıcısına yanıt
    Evet onu useless-underpowered yapıyor. Winrate %40 olunca oyun kazanacak, ama bi' 100 oyundan 40ını kazanmak var birde 100 oyundan 55ini kazanmak var ikisi arasındaki farkı anlayamıyorsan sana dahada laf anlatamayacağım doğrusu.

@SaiTJerome

dipnot: wukong nerf incoming

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.