1 kere bile turnuvalarda, yüksek eloda seçildiğini görmedim bir sebebi vardır heralde ^^
quote:
Orijinalden alıntı: ensarali
1 kere bile turnuvalarda, yüksek eloda seçildiğini görmedim bir sebebi vardır heralde ^^
çok güçsüz bi hero zaten ama oynaması çok zevkli
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
quote:
Şu kaslara bak neresi güçsüz bilek güreşi yapında bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
olafdan bişey olmaz,kim ne derse desin.
Hele ki jungle için +1. Top ta fena değil diyebilirim.
quote:
Dyrus 2000+ elo.
quote:
Orijinalden alıntı: hellfire peninsula
frozen+atmas yada warmog+atmas kombinasyonunu sevmiyorum bence hücum olayını hücum itemleri,defans işini defans itemleri görsün.bloodthrister yada infinity kasarken araya karşıya göre hp,armor yada mr eklersin olaf on numara oluyor.dayanıklı olunca zaten çok zorlarken canı azaldıkça canavara dönüşüyor olaf.
o zaman thornmail,warmogs armor,infinity edge,bloodthirster al.
quote:
quote:
AYIP! 1 vs 1'de Olaf'ı alacak kaç kişi var söyliyim (nukerlar da dahil) early'de kimse mid ve late'de tryndamere ultisiyle alır. o da extremely fed ise. bence olafı kullanmayı bilmiyorsunuz hiç bi kill alamıyorsan teamfightlarda e ve q skillerini beklet :D
quote:
Orijinalden alıntı: ototrofinsan
quote:
quote:
AYIP! 1 vs 1'de Olaf'ı alacak kaç kişi var söyliyim (nukerlar da dahil) early'de kimse mid ve late'de tryndamere ultisiyle alır. o da extremely fed ise. bence olafı kullanmayı bilmiyorsunuz hiç bi kill alamıyorsan teamfightlarda e ve q skillerini beklet :D
1v1'de iyi olması heronun iyi olduğu anlamına mı geliyo? Tryndamere diyosun o da en işe yaramaz herolardan biri zaten. Utility diye bir şey yok olaf'ta. CC olarak b.ktan bi ilk skilli var o kadar. Gankleri güçsüz. Ultisi yokken hiçbir işe yaramıyor teamfightta. Ultisi varken de pek işe yaradığı söylenemez aslında. Ulti açtığında baltaya kafa atan ad carry'lerle karşılaştıysan bilemiyorum. Aksine olaf'ı çok severim, taşıdığım birçok oyun oldu hatta skin bile almıştım ama rankedda özellikle high elo'da işe yaramaz bir champion. Nocturne, Irelia, Gangplank, Udyr, Volibear, Shyvana, Lee Sin, Talon gibi heroların yanında biraz cücük kalıyo.
quote:
quote:
quote:
Adam e ve q yu BEKLET dedi. Yürü be champ 10 numarasın.
quote:
Orijinalden alıntı: mertkosova
quote:
quote:
quote:
Adam e ve q yu BEKLET dedi. Yürü be champ 10 numarasın.
HİÇBİRŞEY YAPAMIYORSAN dedim e_e
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Viktorr
beyler spell olarak ne kullanıyorsunuz q su kolay counterlandığı için egzhaust alıyorum smitin yanına fakat flaşhsızda zor geliyor.
Flash alma hiçbi işe yaramaz. Ghost alacaksın ki ultiyi basınca karınca gibi kaçışamasınlar. Exhaust da karşıda supporter jungle varsa(maokai, alistar vb) veya yoomuu kascaksan düşünülebilir. Bloodthirster da kasma ayrıca, dolduramadan ölürsün çoğu zaman pek anlamı kalmaz. Olaf öyle 3 kişi kesip combattan çıkabilen bir hero değil ulti bitince pek bir şey yapamıyorsun karşıdakiler mal değilse. Ayrıca ultiyi full hp'de açma olaf hp'si azken çooooook çok daha güçlü özellikle lifesteal kastıysan. Benim kastığım build:
Mercury's Treads Wriggle's Lantern Stark's Fervor veya Yoomuu's Ghostblade, karşı takıma ve kendi takımıma bağlı Warmog's Armor (Q tutturamıyorsan mallet daha yararlı olur) Atma's Impaler Force of Nature
mr/lvl glyph aspd mark, armor pen de olur ms quint flat armor seal
ultiyi basınca karınca gibi kaçışamasınlar. abi sabah sabah yıktın ya olaf alimmi diye bakınıyordum bayıldım.
Dyrus: "Olaf is not bad. Just you f*cked up with Olaf"
Bu herşeyi açıklar sanırım.
Patch den sonra nerf diye ağlıcaksnız.
E ile ks aticaksin...
Warmog rush yap merc threads al eger lanede zorlaniyorsan da wriggle. e'yi ilk maxla kafasina kafasina e gecir adamin. q'yu attigin yere de dikkat et adami kovalarken gecebilecegin bir yerde olsun. ustune de atma's al. sonra magic res. veya armor neye ihtiyacin varsa onu al. iyi kill aliyorsan(can kasmis bir olaf e ile adam olduruyor zaten baska bir seye gerek yok.) bloodthirster, tri force falan alabilirsin.
patch salımı geliyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: SchutZ
Olaf bufflandı elo helldeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok---
quote:
Orijinalden alıntı: SchutZ
Olaf bufflandı elo helldeyim.
champion ultisi nick uyumu