Şimdi Ara

Olaf Nasıl Kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece olaf aldım, fakat bir türlü kullanamıyorum.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/olaf-unstoppable-47758

bu linkte yazanları aynen uyguluyorum. fakat kill alamıyorum ve 1v1 lerde genelde ölüyorum. oynayış stilimde sorun var bundan eminim. sağ tıkla fazla vurmuyor, yanıma biri geldiğinde de w basıp e yapıyorum ( bu konudada acemiyim ellerim birbirine dolanıyo ) 1v1 ve TF lerde nasıl bir yol izlemeliyim ? Birde ultisini neredeyse hiç kullanmıyorum. Ultisi hiç hoşuma gitmedi,ya ben özelliklerini anlamadım yada yetersiz. ultiyi nerelerde kullanmalıyım ?

• Öncelikle brolaf alıyorsun.Sonra brohoho diye bağırarak 5v1 girip hepsini kesiyorsun.

Sonuç : Solomid bak
  • Mobafire bakman gereken en son sitedir. solomid'ten bakmalısın. Adam phantom dancer çıkmış olafa daha ne olsun?
  • ben jungle yapıyorum olafla oynarken kimseye acıma zaten hayvan gibi true var giriyom adamların ortasına gelene tek gidene tek
  • Olaf'ın canı azaldıkça vuruş hızı artar, yani hız veren itemlere para harcamana gerek yok. Offtank gitmen lazım. Adamlardan mümkün olduğunca kaçma, kendin bile şaşırırsın saldırınca olanları görünce. W skill'in life steal yapıyor, onu kullanmayı sakın unutma. Canın azaldıkça canavara dönüyosun.
  • Gap closer denilen tarzda bir yeteneği yok, dolayısıyla movement speed şart bence Olaf ta. Artı yakaladığını kaçırmamak için FM oldukça iyi. Mr Boots+ Frozen Mallet+ Warmog+Atma's+ Blood Thirster + Trinity veya Phantom Dancer.
  • Al PaC haklı. Ms düşük. West'teysen ekle beraber gireriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler,

http://www.solomid.net/guides.php?g=9155 buradan baktım,

Buradakine ve Al PaC ın dediğine göre başlangıçta

Cloath Armor - Ninja Tabi - Wriggles Lantern - Frozen Mallet - Warmog - Blood Thirster - Atma's ve Trinity gideceğim.

W-E şeklinde tf lere giriyorum. Peki Ultisi neye yarıyor, özelliklerini biliyorumda bana gerekli gibi gelmedi nerelerde kullanmam lazım ?

Bu arada HellRazor malesef eastteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

Cevaplar için teşekkürler,

Cloath Armor - Ninja Tabi - Wriggles Lantern - Frozen Mallet - Warmog - Blood Thirster - Atma's ve Trinity gideceğim.

W-E şeklinde tf lere giriyorum. Peki Ultisi neye yarıyor, özelliklerini biliyorumda bana gerekli gibi gelmedi nerelerde kullanmam lazım ?

Rammus veya urgot gibi herolar yoksa genelde teamfight sen başlatırsın.Ortaya gireceğin zaman bas ultiyi gir.

• quote:

ultisini kullanınca üstündeki bütün cc leri siliyor ve ulti bitene kadar hiç cc almıyorsun. ve 10/20/30 armor pen veriyor pasif olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

quote:

ultisini kullanınca üstündeki bütün cc leri siliyor ve ulti bitene kadar hiç cc almıyorsun. ve 10/20/30 armor pen veriyor pasif olarak

Direk ultiyi basarak girme yani. Herkes sana yüklenirse bas.

• bence swift bot , frozen mallet , wriggles , atmas , warmog
  • cloth armor x5 potla başla zorlanırsın biraz, mercurys treads al, wriggles lantern'i bitir, frozen mallet,atmas impealer (pasifi yüzünden),warmogs armor kastıktan sonra minion kes 40 tane verdiği can 1370e çıkıyor, sonra eskiden olsaydı starks fervor derdim de özellikleri değişti, o yüzden bloodthirster ve trinity force al
    ad iyi kasmışsa thornmail, ap iyi kasmışsa force of nature da alabilirsin. genel build şöyle:
    1-Wriggle's Lantern 2-Mercury's Treads 3-Frozen Mallet 4-Atma's Impealer 5-Warmog's Armor 6-The Bloodthirster 7-Trinity Force
    2 kere Trinity Force'a kadar geldim. Güzel build bence. Ama karşımdakiler idiot ve kendime güveniyorum dersen:
    1-Doran's Blade 2-Berserker's Greaves 3-Phantom Dancer 4- The Bloodthirster 5-The Bloodthirster 6-The Bloodthirster 7- The Bloodthirster. (şaka yapmıyorum bi kere 3 vs 3'te denemiştim fail olmamıştım paylaşayım dedim ^^)
  • frozen+atmas yada warmog+atmas kombinasyonunu sevmiyorum bence hücum olayını hücum itemleri,defans işini defans itemleri görsün.bloodthrister yada infinity kasarken araya karşıya göre hp,armor yada mr eklersin olaf on numara oluyor.dayanıklı olunca zaten çok zorlarken canı azaldıkça canavara dönüşüyor olaf.
  • beyler spell olarak ne kullanıyorsunuz q su kolay counterlandığı için egzhaust alıyorum smite in yanına fakat flaşsızda zor geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktorr -- 2 Şubat 2012; 11:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

frozen+atmas yada warmog+atmas kombinasyonunu sevmiyorum bence hücum olayını hücum itemleri,defans işini defans itemleri görsün.bloodthrister yada infinity kasarken araya karşıya göre hp,armor yada mr eklersin olaf on numara oluyor.dayanıklı olunca zaten çok zorlarken canı azaldıkça canavara dönüşüyor olaf.

Ama bu adama health şart. İlk önce W health den ölçekleniyor. Artı True damage vuran E skill i health den yiyor. Atma's ise işin süsü ve bitirici itemi. Hem çok dayanıklı oluyor hem de W ile beraber çok sağlam damage vuruyor.
  • olafdan bişey olmaz,kim ne derse desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

olafdan bişey olmaz,kim ne derse desin.

güldürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

beyler spell olarak ne kullanıyorsunuz q su kolay counterlandığı için egzhaust alıyorum smitin yanına fakat flaşhsızda zor geliyor.

Flash alma hiçbi işe yaramaz. Ghost alacaksın ki ultiyi basınca karınca gibi kaçışamasınlar. Exhaust da karşıda supporter jungle varsa(maokai, alistar vb) veya yoomuu kascaksan düşünülebilir. Bloodthirster da kasma ayrıca, dolduramadan ölürsün çoğu zaman pek anlamı kalmaz. Olaf öyle 3 kişi kesip combattan çıkabilen bir hero değil ulti bitince pek bir şey yapamıyorsun karşıdakiler mal değilse. Ayrıca ultiyi full hp'de açma olaf hp'si azken çooooook çok daha güçlü özellikle lifesteal kastıysan. Benim kastığım build:

Mercury's Treads
    Wriggle's Lantern
    Stark's Fervor veya Yoomuu's Ghostblade, karşı takıma ve kendi takımıma bağlı
    Warmog's Armor (Q tutturamıyorsan mallet daha yararlı olur)
    Atma's Impaler
    Force of Nature

mr/lvl glyph
    aspd mark, armor pen de olur
    ms quint
    flat armor seal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 2 Şubat 2012; 8:47:54 >

• Ultisi Master Yi gibi hayvanlaştırıyo olafı. Slow, Stun hiç bişey yemiyosun hızlanıyosun vs.. Kaçarak oynayan adamlar Olaf'la anca feedler karşıyı. Daha ince oynamak gerek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.