Şimdi Ara

Olabilecek en ucuz Sistem Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yeni bir bilgisayar almak istiyorum mümkün olan en uygun fiyata.Bilgisayardan pek anlamadığım içinde buraya yazıp sizlerin tavsiyelerinizi almak istedim

Bilgisayarda aradığım en önemli özellik sağlam kaliteli ve uzun ömürlü olması.Tabi elbette herkes bu özellikleri arıyor ama yani şunu demek istiyorum son model ekran kartı olsun bütün oyunları maximum kalitede açsın gibi bir derdim yok keza bilgisayarıda özellikle oyun oynamak için almıyorum.Dediğim gibi sıkıntısız sorunsun uzun ömürlü bir bilgisayar arıyorum.Burada size sorma nedenimde toplama bilgisayar almanın maliyeti hazır almaktan ucuza gelir mi acaba diye kıyaslamak istiyorum.

bilgisayar tamamiyle toplama olacak.monitör,klavye,fare,kasa ....

genelde günlük aile içi kullanacağım elbette oyun yüklerim ama dediğim gibi son ayarlarda oynamak gibi bir derdimde yok.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• düzgün bir bilgisayarın kapısı güncel kur ile 6000 den başlıyor orta alt bir kasa

sizin istedikleriniz eklenince bir 10k yı gözden çıkarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 12 Nisan 2020; 23:53:2 >
  • Uçmaya kaçmaya butce el verişli değilse teknobiyotik gibi yerlerden hazır sistem alabilirsiniz kampanya denk gelirse tek tek toplamaktan uyguna gelebiliyor. En yeni oyunları açabilecek sistem için ryzen 5 1600 8gb ram rx 570 ideal fakat kur fırladı şu ara bu sistem baya zamlamistir. Monitör fare klavye bütçeye dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler . böyle bir fiyat beklemiyordum

Dediğim gibi bilgisayardan pek anlamadığımdan bilindik sitelerden(hepsiburada,vatan...) masaüstü bilgisayar fiyatlarına bakmıştım.Her üründe olduğu gibi elbette burdada her fiyat aralığında çeşitli markaların ürünleri vardı.Genelde 2000 civarı fiyatları olan bilgisayarlara bakıp karar veremeyincede burada bilenlere danışmak istedim.Örnek vermem gerekirse şu linkteki bilgisayarın
    www.hepsiburada.com
    HP 290 G2 Intel Pentium G5500 4GB 500GB Freedos Masaüstü Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hp-290-g2-intel-pentium-g5500-4gb-500gb-freedos-masaustu-bilgisayar-7pg07es-p-HBV00000O93IZ

tam olarak neleri eksiktir(monitör,klavye mouse ekstra olarak alacağım elbette onlarla birlikte 2000 civarı yapar) yada şöyle söyleyeyim bunu tavsiye etmemeniz için bir neden varmıdır ?

Ben toplama daha ucuz olur diye düşünmüştüm ama sanırım cahilce bir yorum yapmışım

• SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt
    attıgınız bilgisayar ile google crome a bile giremezsinz açık açık söylüyorum bügün crome da 4 5 sekme açınca 4 gb ram yiyor attıgınız linkteki pc 4gb ramli windowsda ram yiyor
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    o zaman ciddi manada bütçe arttırmam gerekecek anlaşılan ki şu an için zor gözüküyor ne yazıkki.Teşekkür ediyorum cevaplarınız için

hib.96 @ 12 Nisan 2020 23:59:48

Uçmaya kaçmaya butce el verişli değilse teknobiyotik gibi yerlerden hazır sistem alabilirsiniz kampanya denk gelirse tek tek toplamaktan uyguna gelebiliyor. En yeni oyunları açabilecek sistem için ryzen 5 1600 8gb ram rx 570 ideal fakat kur fırladı şu ara bu sistem baya zamlamistir. Monitör fare klavye bütçeye dahil mi

evet herşey bütçeye dahil ama sanırım biraz daha beklemem gerekecek yada dediğiniz gibi kampanyalara denk gelmem lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.