Şimdi Ara

Olabilecek en iyi kura oldu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim hoca atromitos'u tanıyor,ilk maç deplasmanda,yunanistan puan olarak dibimizde o nedenle de en iyisi bi yunan takımının çıkması oldu,şimdi atromitos puan getiremeyecek ülkesine vs vs her şey bizim ve ülkemizin lehine oldu,çok şükür en iyi kura oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stadları çok kötü. Hiç keyif alamayacağım orda ki maçtan.
  • Kolay lokma FB iki maçıda farklı alir

• quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Stadları çok kötü. Hiç keyif alamayacağım orda ki maçtan.

ben olay çıkmasından korkuyorum dostum,olay çıkmasın taraftarlar falan bişeyler atarsa kötü olur,zemin kötüyse bizim oyuncuların sakatlanma riski de var,kötü yönleri de var kura'nın

• Iki kuradir sansimiza hep olayli ulkeleri cekiyoruz yav.

• Fener için iyi kura.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen sezon beşiktaşın yunanistan deplasmanı için tur düzenlemişlerdi. yine öyle bir şey düzenlerler mi atromitos maçı için? yunanistan deplasmanı keyifli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhiozy

Iki kuradir sansimiza hep olayli ulkeleri cekiyoruz yav.

yunanistan anadolu takımları yüzünden iyice yaklaşmıştı,olaylı falan olması pek alakadar etmiyor beni,inşallah kazasız bi şekilde turu geçeriz,ayrıca bu takım ya beşiktaşa ya da trabzona uefa gruplarında çıkmıştı hatırlıyorum

• Shaktar maçından sonra hiç tadım kalmadı valla hafif soğudum bile takımdanrvp sakatlığıda cabası
  • Atromitoslu türk taraftarlara selam olsun şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Shaktar maçından sonra hiç tadım kalmadı valla hafif soğudum bile takımdanrvp sakatlığıda cabası

rvp sakatlığı fanatik'in uydurması,birkaç haftaya düzelir,baktılar yine fenerbahçe durdurulamayacak bi takım haline gelecek,yine başladılar algı operasyonuna,bizim taraftar da sazan gibi atlıyor olaya,avrupa da minimum yarı final yapıcaz ve ligde şampiyon olacağız bu sene

• yunanistan liginin en az gol yiyen takımı,bizde gol atmaktan zorlanıyoruz,hafife almamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

yunanistan liginin en az gol yiyen takımı,bizde gol atmaktan zorlanıyoruz,hafife almamak lazım.

fernandao ve sow bişeyler yaparlar artık,yapmaları gerek

• İyi de zaten bütün takımlar kekti burada.
  • şuraya bak adamları blokluyoruz,alıntılayınca mesajları görünüyor,bunu düzeltsinler artık yeter valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Shaktar maçından sonra hiç tadım kalmadı valla hafif soğudum bile takımdanrvp sakatlığıda cabası

birader kaç kere 4 yedik real geldi 6 attı siz daha ilk 3 yemenizde mızıkçılığa başladınız böyle yapacaksanız oynamayalım.
  • Beraberlik ile döneriz evimizde fark atarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Fener için iyi kura.

Dostum trollüğü bıraktın mı geçtiğimiz senelerde konu dışında yardırıyordun hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Fener için iyi kura.

Dostum trollüğü bıraktın mı geçtiğimiz senelerde konu dışında yardırıyordun hatırlıyorum

Konu dışı artık eskisi gibi değil. Eğlenemiyorum artık orada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.