Bildirim
Okyanus Yayınları ve Eis Yayın Nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
okyanus kullanıyorum mikro testler / strateji tesleri gibi gruplarla kademeli zorlaştırıyorlar bence gayet yeterli bi kitap -
okyanus fizik haricinde vasat. fizik soru bankası iyi. yalnız ygs-lys ayrımı yapmışlar, lys soru bankasında optik, kaldırma kuvveti vs. konular yok. ygs soru bankasında da hareket hariç mekanik konuları yok. (basit makine, denge vs.) birey B fizik soru bankasında ise böyle bir problem yok ve kalite olarak yakınlar, hatta birey B biraz daha zorlayıcı.
kalanını birey'den alabilirsin, eis de birey'in zaten. eis birey B'ye göre bi tık daha kolay. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thierry Fidjeu-Tazemeta
okyanus fizik haricinde vasat. fizik soru bankası iyi. yalnız ygs-lys ayrımı yapmışlar, lys soru bankasında optik, kaldırma kuvveti vs. konular yok. ygs soru bankasında da hareket hariç mekanik konuları yok. (basit makine, denge vs.) birey B fizik soru bankasında ise böyle bir problem yok ve kalite olarak yakınlar, hatta birey B biraz daha zorlayıcı.
kalanını birey'den alabilirsin, eis de birey'in zaten. eis birey B'ye göre bi tık daha kolay.
Matematiğini çözdüm Birey B'nin gayet güzeldi. Çözümleri de güzel.
Birey B Fizik var bende ama bir tane daha olsun diye düşündüm. Sadece Birey B çözsem olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ratch
quote:
Orijinalden alıntı: Thierry Fidjeu-Tazemeta
kalanını birey'den alabilirsin, eis de birey'in zaten. eis birey B'ye göre bi tık daha kolay.
Matematiğini çözdüm Birey B'nin gayet güzeldi. Çözümleri de güzel.
Birey B Fizik var bende ama bir tane daha olsun diye düşündüm. Sadece Birey B çözsem olur mu?
kat ettiğin yolla alakalı hocam. tek soru bankasıyla konuların 3/4ünü halledebileceksen gerek yok. ben geçen sene lys fizik'ten yandım o yüzden 2 soru bankası bitireceğim ama tek soru bankası da yetebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
okyanustan uzak dur hocam eis çok iyidir tavsiye ederim. fizik için nihat bilginde olabilir. -
Up
Eis Ygs-lys geometri bence güzel, tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X