Şimdi Ara

Okyanus Yayınları ve Eis Yayın Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çözümlü soru bankası alacağım ygs için. Geometri, fizik ve kimya alacağım. Okyanus, Eis var benim bildiğim video çözümlü olan.
    Hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 26 Ekim 2016; 0:43:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• okyanus kullanıyorum mikro testler / strateji tesleri gibi gruplarla kademeli zorlaştırıyorlar bence gayet yeterli bi kitap
  • okyanus fizik haricinde vasat. fizik soru bankası iyi. yalnız ygs-lys ayrımı yapmışlar, lys soru bankasında optik, kaldırma kuvveti vs. konular yok. ygs soru bankasında da hareket hariç mekanik konuları yok. (basit makine, denge vs.) birey B fizik soru bankasında ise böyle bir problem yok ve kalite olarak yakınlar, hatta birey B biraz daha zorlayıcı.

kalanını birey'den alabilirsin, eis de birey'in zaten. eis birey B'ye göre bi tık daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thierry Fidjeu-Tazemeta

okyanus fizik haricinde vasat. fizik soru bankası iyi. yalnız ygs-lys ayrımı yapmışlar, lys soru bankasında optik, kaldırma kuvveti vs. konular yok. ygs soru bankasında da hareket hariç mekanik konuları yok. (basit makine, denge vs.) birey B fizik soru bankasında ise böyle bir problem yok ve kalite olarak yakınlar, hatta birey B biraz daha zorlayıcı.

kalanını birey'den alabilirsin, eis de birey'in zaten. eis birey B'ye göre bi tık daha kolay.

Matematiğini çözdüm Birey B'nin gayet güzeldi. Çözümleri de güzel.

Birey B Fizik var bende ama bir tane daha olsun diye düşündüm. Sadece Birey B çözsem olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: Thierry Fidjeu-Tazemeta

okyanus fizik haricinde vasat. fizik soru bankası iyi. yalnız ygs-lys ayrımı yapmışlar, lys soru bankasında optik, kaldırma kuvveti vs. konular yok. ygs soru bankasında da hareket hariç mekanik konuları yok. (basit makine, denge vs.) birey B fizik soru bankasında ise böyle bir problem yok ve kalite olarak yakınlar, hatta birey B biraz daha zorlayıcı.

Matematiğini çözdüm Birey B'nin gayet güzeldi. Çözümleri de güzel.

Birey B Fizik var bende ama bir tane daha olsun diye düşündüm. Sadece Birey B çözsem olur mu?

kat ettiğin yolla alakalı hocam. tek soru bankasıyla konuların 3/4ünü halledebileceksen gerek yok. ben geçen sene lys fizik'ten yandım o yüzden 2 soru bankası bitireceğim ama tek soru bankası da yetebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okyanustan uzak dur hocam eis çok iyidir tavsiye ederim. fizik için nihat bilginde olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAYIN DENİZİ PRO NASILDIR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Eis Ygs-lys geometri bence güzel, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.