Şimdi Ara

Okyanus Yayınları 40 Seansta Kolay Matematik Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
21.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitabı almayı düşünüyorum var mı kullanan temel atmak için nasıl bir kitap ?

• Sizi en temelden alacak kitaptır hocam ama bence Okyanusun sadece fiziği iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• kardes 11sin galiba herhangi bi yerde okyanus yayınları duydunmu koşarak uzaklaş
  • Okyanus yayınlarının hiçbir soru bankasını konu anlatımını vb kesinlikle almayın.

• @thebigbang @150netyapiyorumcokmukotu

Neden hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .-. -- 6 Haziran 2017; 15:13:14 >
  • Bence temel oluşturmak için iyi bir kaynak ve yapamadığınız soru olduğunda Web sayfasında bulunan videolu çözüm desteğiyle katkısı oluyor.Karekök 0 'a da bir bakın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11. Sinif kitabını kullanmistim + sı tüm soruları çözümlü ama bazı soruları çok saçma olabiliyor.

• Bende bu kitabı almayı düşünüyorum. Millet almayın demiş ama keşke sebebini'de yazsalardı. Kullanmış olan varsa yorum yapabilirse güzel olur bizimde bir fikrimiz olur en azından.
  • Kolay
  • Al gitsin cozumlu kitap mi var sanki bu seviyede yapamadigini acar bakarsin. Hizlica gitme yalniz. Cunku sindirmen gerekiyor. Konuyu bitirdin mi ac baska bir kaynaktan soru coz birey a mesela. Sadece okyanustan gidersen tam ogrenemezsin.

Okyanusu nedense forumda sevmezler. Cozumlu diye herhalde. Gayet guzel kitaplardir alin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi try1241 -- 8 Haziran 2017; 16:11:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • bunun yerine ne alalım ki
  • .-. kullanıcısına yanıt
    Sorular yanlış, çözümler yanlış, kalitesiz, kolay vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebigbang1938

Sorular yanlış, çözümler yanlış, kalitesiz, kolay vb.

ne önerirsiniz hocam kullandığınız başka kitap neydi?
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Konu anlatımında fende Palme guzeldir. Soru bankası olarakta Palme guzeldir. Palme guzeldir

Endemik yayınlarınin soru bankaları güzel diyorlar ama ben hiç çözmedim. Gidin inceleyin biraz.

Fasikül fasikül olarak Mehmet karaağaç iyidir. Alabiliyorsaniz hepsini alın. Soruları internet çözümlü.

Matematikte Palme ve karekök aldım. Palmeyi beğenmedim. Karekökte zaten yüksek hedefliler için Allah'ın emri. Karekökün yanına ikinci kaynağı da siz seçin.

Eger lysden sonra şayet ilk 10.000k da olursam son sene çalışarak ilk 10k'ya nasıl girdim rehberi yapacağım. Takipte kal.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebigbang1938

Konu anlatımında fende Palme guzeldir. Soru bankası olarakta Palme guzeldir. Palme guzeldir

Endemik yayınlarınin soru bankaları güzel diyorlar ama ben hiç çözmedim. Gidin inceleyin biraz.

Fasikül fasikül olarak Mehmet karaağaç iyidir. Alabiliyorsaniz hepsini alın. Soruları internet çözümlü.

Matematikte Palme ve karekök aldım. Palmeyi beğenmedim. Karekökte zaten yüksek hedefliler için Allah'ın emri. Karekökün yanına ikinci kaynağı da siz seçin.

burdaki arkadaşlar karakök'den başlaya bilirmi(0 olanını)

çünkü temelleri hiç yok bende dahil

Onun önüne bir kitap koymanız sizin için daha iyi olur. Ben dersanenin verdiği eksen testlerini çözmüştüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.