Şimdi Ara

okyanus denemeleri nasıl çözenler var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu okyanus denemeleri hakkında fikri olan varmı çözen varmı normalden 40 puan aşağı yapıyrum 3 seferdir dershanede yapıyolar türkçe sorularında paragraf soruları çok garip geliyor mat desen aslında matematik çok da zor degıl ama o kadar zor paragraf sorularının ardından matematgıe gecınce beyın sarsılıyor çok soru kacırıyorum ıslem hataları yapıyorum genel olarak hep dusuk yapıyorum bu sınavda baska gırenler var mı yoksa bende mı sıkıntı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 12 Ocak 2014; 14:34:00 >

• Acaba aynı dersanede miyiz bizim dersane de okyanus yapıyo :D Türkçesi gerçekten bi tuhaf paragraflar uzun ve şıklar çok öznel bence. Zamandan düşük yapıyoruz hatta okyanusta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi dershane?

• Işın yaman yerel bi dersane

• akraba cıkcaklar kesin yerımı alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: brurak

akraba cıkcaklar kesin yerımı alayım

Oh eğlence çıktı sana da :D

• Durun siz kardeşsiniz!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olamaz!!

• pergel 4. deneme sınavı cevap anahtarı olan ?
  • yok baska dershanede bu arada tamam emınım artık cok sacma gereksız bır sınav gercekten bu okyanus zamana kaydoldum yenı en son zaman sınavından daha ıyı aldım okyanusa gore kımse cozmesın bence bu okyanusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 14 Ocak 2014; 20:05:17 >
  • bende bilgi almak istiyorum takip
  • Whatsappda ki dogukan misin knk sen

Yazis bicimime gore tahminde bulundum yanlissa gormemis gibi yap

• quote:

Orijinalden alıntı: omer25

Whatsappda ki dogukan misin knk sen

Yazis bicimime gore tahminde bulundum yanlissa gormemis gibi yap

ahaha aynen :D
  • okyanus zordur.kalitesiz değildir
  • Bugün yine olduk 7.yi olduk sanırım daha iyiydi yine de girmeye devam et bence moralini bozmamaya çalış soru çözmüş olursun puana bu kadar önem verme bence
  • queenonspades kullanıcısına yanıt
    kac yapıyorsun abı sen sınavda matını bunun ya aslında sınav anında cok garıp gelıyor sorular bana sınavdan cıkınca cozebılıyorum nasıl dıyım sınavda sorulack sorular degıl hemen akla gelmıyor soru cozumlerı
  • Ben 120 yapıyorum da bizim sınıftakiler baya iyi yapıyo. Türkçeyi 30 dakkada fenle sosyali 25er dakkada çözüyorum ama bi saatten fazla sürede hala matematipi yapamıyorum :D

• queenonspades kullanıcısına yanıt
    türkçe ile sosyalı aynen bende cok hızlı bı sekılde gecıyorum ama mat kısmına gelınce beynım duruyor bana cok agır gelıyor paragrafları beynımı dagıtıyor mata kafam kalmıyor sonra hayır uzun olmasından degılde paraflarda gecen olaylar analttıkları seyler gercekten adamın kafasını utuluyor :D
  • Sen kaç yapıyosun :D ben ilk türkçeyle sosyali çözüyorum bi rahatlıyorum oh :D sonra fen en son da mat olduğu kadar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: queenonspades

Sen kaç yapıyosun :D ben ilk türkçeyle sosyali çözüyorum bi rahatlıyorum oh :D sonra fen en son da mat olduğu kadar :D

aynen aynen aynı kafadanız :D hep ılk once turkce sosyalı aradan cıkartırım hemen gerı kalanda matla ılgılenırım turkce sosyal 34 35 cıvarı mat dusuk gelıyor ya dershaenın dıger sınavlarında 35 36 evde 35 36 hatta su son zamanda 37 yaptım ama bu koduğumun okyansusunda 28 lere 27lere dusuyor zaman artıyor sonra ondada fendende bı 8-9 yapıyorum bakalım perşembe gunu bızdede varmıs bunda yukseltırım artık umarım :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.