Okyanusun hangisi daha iyi soruları nasıldır ? 5 li ye çok kolay diyorlar 10 almayı düşünüyorum birkaçını çözecegim digerleri de sseri denemelere saklayacagım Tavsyeniz nedir
ben olsam okyanus da almam ya neyse.. 10'lu denemenin soruları 5'e göre daha iyi. ama matematik genelde biraz zor oluyor. fenin ne olacağı pek belli olmuyor ama fen genelde normal oluyor, bazen kolay..
internetteki cevap anahtarında bazı yanlışlar buldum. videoda a dediğine cevap anahtarı e diyor mesela. gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: EcehanD
ben olsam okyanus da almam ya neyse.. 10'lu denemenin soruları 5'e göre daha iyi. ama matematik genelde biraz zor oluyor. fenin ne olacağı pek belli olmuyor ama fen genelde normal oluyor, bazen kolay..
internetteki cevap anahtarında bazı yanlışlar buldum. videoda a dediğine cevap anahtarı e diyor mesela. gibi.
Eger öyleyse hiç almam .Gider karekök 12 li alıırım
quote:
Orijinalden alıntı: ŞekerPancarı
quote:
Orijinalden alıntı: EcehanD
Eger öyleyse hiç almam .Gider karekök 12 li alıırım
karekök'e hiç bakmadım ama okyanus'tan daha mantıklı bir seçim olduğuna eminim..
Bende okyanus 10'lu var gayette memnunum matematikte kaliteli soruları var gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: erenay76
Bende okyanus 10'lu var gayette memnunum matematikte kaliteli soruları var gerçekten
@EcehanD nın dedigi gibi cevap anahtarında yanlışlıklar mı var ?
ŞekerPancarı
kullanıcısına yanıt
Bilmiyorum. Ben henüz denk gelmedim. Hem gelse bile en fazla 1-2 soru yanlış çıkar. O da insanlık hali yani ama onuda sanmıyorum çıkmamıştır.