Şimdi Ara

Okuyun .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Kaptanı Alex, yönetimin Twitter hesabından yorum yapmasını yasakladıktan sonra, bu kez özel bir iletişim ağı olan BlackBerry Messanger’dan taraftarlarla sohbet etti ve zehir zemberek yanıtlar verdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Alex, kulüpte Başkan’ın yüzüne bile bakmadığını söyledi, “2014’de futbolu Fener’de bırakmak istediğimi söyledim. ‘Kulübün menfaatları için seni düşünmüyoruz’ yanıtı verdiler” ifadesini kullandı.

Brezilyalı yıldız, çok mutsuz olduğunu, bunun ilk nedeninin Aykut Kocaman’ın kendisiyle konuşmamasının olduğunu söyledi, “Hiçbir randevumu kabul etmiyor. Ama bunun arkasında Başkan da var” dedi. Alex, Başkan Aziz Yıldırım’la yaptıkları toplantının ayrıntılarını taraftarlara şöyle açıkladı:

“Tam 3.5 saat kulüpte kaldım. Başkan konuşurken yüzüme bakmadı, benimle konuşup konuşmadığı bile belli değildi.  2014’te futbolu Fenerbahçe’de bırakmak istediğimi söyledim, ama Başkan, bana ‘Bu kadar uzun süre Fenerbahçe’de kalman olanaksız’ dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe’de kalmak için yıllık ücretimde indirim yapabileceğimi söyledim.  ‘Parayla bir ilgisi yok, kulübün menfaatları yüzünden seni düşünmüyoruz’ diye yanıt verdiler”.

Sarı-lacivertli futbolcu, Hooijdonk’la da konuştuğunda, kendisine de aynı yıldırma politikasını uyguladıklarını hatırlattığını da BB messenger platformunda açıkladı, “Kulüpteki toplantıda bana Hooijdonk ile konuşmanın yanlış olduğunu söylediler ve bu eski futbolcuyu sürekli kötülediler. Şu anda çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum” ifadesini kullandı.
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/21339009.asp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başta aziz yıldırım olmak üzere aykut alex crsıtıan selcuk olmak üzere defolup gitsinler. Sıkıldım artık bu kişilerle uğrasmaktan.

Orijinalden alıntı: devitos

Başta aziz yıldırım olmak üzere aykut alex crsıtıan selcuk olmak üzere defolup gitsinler. Sıkıldım artık bu kişilerle uğrasmaktan.

+1

Başta aziz yıldırım olmak üzere aykut alex crsıtıan selcuk olmak üzere defolup gitsinler. Sıkıldım artık bu kişilerle uğrasmaktan.

Mesajını benmi yazdım acaba diye düşündüm, aynı fikirdeyim.

Aralarından birtek Alex kalsın istiyorum artık, ger kalanların hepsi arkalarına bakmadan gitsinler.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • Bu haber doğruysa,Aziz Yıldırım,cek git bu kulüpten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

Aralarından birtek Alex kalsın istiyorum artık, ger kalanların hepsi arkalarına bakmadan gitsinler.

Aklın yolu bir renktaş ya. Nedir bu çilemiz anlşamıyorum kı. Şu yasadıklarımızı basaka taraftar yasasa o stadın onunden gecmez. Ben alexınde gıtmesını ıstıyorum. Bir yedek kaldı fb teknık dırektorune demedıgı kalmadı. Aykut kocamanın sahsı ıcın degıl teknık dırektore o sekılde konusulmaz. Bu seneden sonra tesekkur edılıp yollar ayrılmalı. Brezılyalı ıstemıyorum. Kuy gıbı takım oyuncusu profesyonel adamlar lazım bıze.

• Merak etmeyin böyle giderse Alex bize gelecek
    19 yıl önce açıldı
    Dell Almadan Önce Okuyun
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

Aklın yolu bir renktaş ya. Nedir bu çilemiz anlşamıyorum kı. Şu yasadıklarımızı basaka taraftar yasasa o stadın onunden gecmez. Ben alexınde gıtmesını ıstıyorum. Bir yedek kaldı fb teknık dırektorune demedıgı kalmadı. Aykut kocamanın sahsı ıcın degıl teknık dırektore o sekılde konusulmaz. Bu seneden sonra tesekkur edılıp yollar ayrılmalı. Brezılyalı ıstemıyorum. Kuy gıbı takım oyuncusu profesyonel adamlar lazım bıze.

Ben Alex i 2-3 senedir istemiyorum normalde ama bu son yapılanlar sonrası oynamasada kalsın diyorum, Evet hocaya kıskanç denmez ama sen o takımda olduğunu ve Aykut hoca ile çalıştığını düşünsene :)) neler söylerdin belki değilmi.

ama sonuç olarak saydığın isimlerle beraber eklenecek bir kaç kişi ile hepsi defolsunlar artık.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• alex bize gelmesin fenerde bıraksın futbolu.

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

alex bize gelmesin fenerde bıraksın futbolu.

zaten gelmezki oda istemez.bazı şeyler paradan daha da önemlidir..

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

o da paraya önem vermediğini söylemiş ancak sizin başkan vefasızlık yapmış biraz adama

quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

o da paraya önem vermediğini söylemiş ancak sizin başkan vefasızlık yapmış biraz adama

aykut kocamandan kaynaklanıyor.bilmiyorum neden böyle oldu allah sonumuzu hayır etsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.