Şimdi Ara

Okuyan insan gerizekalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okumayandan tek farkı maksimum 2-3 bin tl daha fazla kazanması
    Ha bu ortalama rakam. Bundan çok daha fazla kazanan ve çok daha az kazanan da var. Bence okulu bırakın hakkıyla okuyanlar okusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu devirde kesinlikle öyle. Hayır hani eskiden üniversite hem meslek sahibi yaptığı gibi, hem entelektüel, kültürel ve vizyon olarak insanların kendini geliştirdiği yerdi.

Ama şimdi elini sallasan üniversiteli ve adamla oturup 2-3 kelam konuşamıyorsun, dünyadan haberi yok ve havasından da geçilmiyor.

Bilmiyor ki yol üstündeki 30 m2 çiğköfteci ve marketin onun alacağı asgari ücretten daha fazla kazanacağını ama bir de beğenmiyor bir şeyi. Müstahak.
  • Okuyanların ortalama meeşî

2500-6000 arası

%70 böyle

• Gerizekalı demek doğru değil tabi senin okulu nasıl bitirip kendine ne kattığındır hiç bir şey bilmeden o bölümden mezun olanlar var.

2-3 bin fazla kazanıyor değil az kazanıyor bence TR de işadamı olmuş büyük mevkilere gelmiş insanları ya da marka olmuş kişilerin okul hayatları nerdeyse yok iş dünyasında zekasını arkasını dalavere işleri yapan insanlar büyük paralar kazanıyor okumak iş dünyası için boş muhabbet oluyor ee öylede olmalı zaten dünyanın rn iyi okulunda en iyi şekilde mühendislik okudun misal en çok parayı sen mi kazacan hayır ufak gördüğünüz aşaladığınız meslekler bile ayda çift hane para kazanıyor.

Kısacası en iyi okulda okuyan en çok parayı kazanır diye bi mantık var insanlarda zaten okul okuyup en çok para kazanacağın yer doktorluk oluyor ee onu da kaç kişi kazanıyor yani insanların bu algıyı atması lazım kafasından üniversiteye başlayacak arkadaşlar bunları düşünsün.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Ben aşcılık meslek yüksekokulunu kafama koydum ona hazırlanıyorum. En azından hem kalifiye eleman olurum, hem de üniversiteden referansım olur. Bana mantıklı geliyor böylesi

• Aşçılık güzeldir bak o sektörün parasıda iyi lakin iyi yerlere gelirsrn ya da gurme olursan.

Yemek yapmak bi sanattır bana göre yemekte ayrı bir hazdıt gastronomidir bölümü zaten farklı insanlar farklı ülkeler gezmr şansın var veya kendine özel bi konseptle restoran açmak en mantıklısı patronun yok paran sabit değil.

Neyse yolun açık olsun ben üniversiteye gidip haldut duldur sayısal bölüm okumayı doğru bulmuyorum hayatının sonuna kadar matematik kafayı yersin iyi bölüm seçmişsin zevk aldığınız işi yapın.

• Okumayında ortalık gerizekalı kaynasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.