Şimdi Ara

Okuyacağım mesleğin üzerine mastır yapmak (mastır :) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuda her şey açık aslında. mf4 yani sayısal öğrencisiyim ve sonuç pek iç açıcı gelmedi. düşük puanda mf4 ama alanı olan ve maaşı en az 3bin civarı bir bölüm tavsiyeniz var mı? Ne okursam onun üzerine mastır yapmayı düşünüyorum. Bu konuda da bilgi verecek birileri varsa çok çok iyi olcak. Dediğim gibi puan yüksek olmasın 300 puan ve aşağısı olarak soruyorum sorumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döner sermayeden de elbette ki para geliyor sanırım 200-300 tl civari onun disinda Ygs-2 puanin 300-310 civariysa,Ygs-2 puaniyla da hemsirelik yazabilirsin haberin olsun dostum.

Orijinalden alıntı: covabunga1

Döner sermayeden de elbette ki para geliyor sanırım 200-300 tl civari onun disinda Ygs-2 puanin 300-310 civariysa,Ygs-2 puaniyla da hemsirelik yazabilirsin haberin olsun dostum.

maalesef ygs 5 yok bende 1 2 vardı. mühendislik önerin var mıdır? bir de hemşireliği bilmiyorum hiç yüksek lisans vs oluyo mu olursa ne olur falan?
  • Yani dostum puanin iyi bir muhendislik fakultesine yetmiyor,bence muhendislik yazma. Hemsirelik okuduktan sonra yuksek lisans da yaparsin,doktora (master) da yaparsin. Hemşirelik bolumunde yuksek lisans yaparsan herhangi bir fakultede ogretim uyesi olabilirsin bence senin icin en mantikli secim hemsirelik ama secim senin ben sadece fikrimi belirttim.

Orijinalden alıntı: covabunga1

Yani dostum puanin iyi bir muhendislik fakultesine yetmiyor,bence muhendislik yazma. Hemsirelik okuduktan sonra yuksek lisans da yaparsin,doktora (master) da yaparsin. Hemşirelik bolumunde yuksek lisans yaparsan herhangi bir fakultede ogretim uyesi olabilirsin bence senin icin en mantikli secim hemsirelik ama secim senin ben sadece fikrimi belirttim.

aslında amaç inşaat okumaktı üni fark etmeksizin ama bunu da düşüncem
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.