Şimdi Ara

okurken en çok zevk aldığınız kitap hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni kitaplar almayı düşünüyorumda okurken en çok zevk aldığınız kitapları yazarsanız sevinirim

• Carpe Diem yayınevi kitapları ve beğendiğim birkaç polisiye.
  • ince memed serisi
  • Genel olarak gezi kitapları hem eğlenceli hem de akıcı oluyor. Okurken zevk alıyorum. Buraya tıklayarak listeye ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_navaro5

yeni kitaplar almayı düşünüyorumda okurken en çok zevk aldığınız kitapları yazarsanız sevinirim

Ne tür seviyorsunuz?
  • Saftirik Greg in Günlüğü bi kitabı en az 3 kere okumuşumdur
  • Polisiye kitaplar ilgini çeker mi bilmiyorum fekat : Grange Siyah Kan-Kızıl Nehirler-Şeytan Yemini-Leyleklerin Uçuşu, Tess Gerritsen Cerrah'la başlayan seri, J. Adair Şenlikli Bir Cinayet, John Katzenbach PsikoAnalist, Carter Dickson Üç Tabut, Henning Mankell Bir Adım Geriden, Tami Hoag Ölümden Daha Derin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monte Cristo Kontu.
  • az önce bitirdim.
    Ken Grimwood - Sil Baştan

nasıl anlatsam bilemiyorum. baslarda "bu ne bicim anlatim lan" dedim. sonra da ufak tefek endiselerim oldu kitap hakkinda. ama biyerden sonra oyle bir sardi ki kendimi karakterlerin ic dunyasinda buldum. onlarla sevindim onlarla uzuldum hatta gozlerim doldu az kalsin agliyacaktim. okurken olgunlastigimi hissettim hayata bakis acim degisti. yatmadan once kurdugum hayaller degisti.

tek kelimeyle hayran kaldim cok begendigim kitaplar oldu. beni etkileyen kitaplar da oldu. ama bu denli etkileyeni olmamisti.
  • Suç ve Ceza'yı okuduktan 4 ay sonra alnımdan elmas kurşunla vurulmuşa döndüm! Yakında tekrar okuyacağım muhtemelen şu ana kadar ki en zevklisi olacak. Sonrasında Orwell'dan 1984 gelir, ardından Olasılıksız.
  • İlgi alanım tarih olduğu için tarih kitaplarını zevk alarak okurum şu sıralar klasiklere merak saldım o yüzden tarih kitaplarımdan uzak kaldım
  • adam fawer-empati
  • quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

adam fawer-empati

adam fawer yapıyo yaa
    ama şeyde çok iyidi Incarceron bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

adam fawer-empati

+1
  • Albert Camus-Yabancı

Mutlaka senede bir kere okurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_navaro5

yeni kitaplar almayı düşünüyorumda okurken en çok zevk aldığınız kitapları yazarsanız sevinirim

Ruh Adam ve Düzceli Mehmet
  • Oliver twist-psiko analist.
  • Tess gerritsen Cerrah
  • ALACAKARANLIK VE HOBBİT
  • Bülbülü Öldürmek // Harper Lee
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.