Şimdi Ara

Okuoku.com Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez alışveriş yaptım bu siteden. Kapıda ödeme yapan site ararken buldum ve cuma günü sipariş verdim kapıda ödeme ile.Sizlere sormak istiyorum daha önce alışveriş yapan var mı acaba bu siteden ? Hızlı gönderiyorlar mı acaba ? İnşallah gelecek hafta gönderirler , bekliyorum bakalım.

Okuoku.com Sipariş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okuoku.com'dan Kolay ve Güvenilir Sipariş Süreci

Giriş: Okuoku.com'da alışveriş yapmak son derece kolay ve güvenilir bir süreçtir. Kullanıcı dostu arayüzümüz ve müşteri odaklı destek ekibimiz, satın alma işleminizin her adımında size yardımcı olmaya hazırdır.

Sipariş Verme Adımları: 1. Ürün Arama: Aradığınız ürünü bulmak için arama çubuğunu kullanın veya kategorilerimizden göz atın. 2. Ürün Seçimi: İstediğiniz ürünü bulduktan sonra "Sepete Ekle" düğmesine tıklayın. 3. Sepet İnceleme: Sepetinizdeki ürünleri inceleyin, miktarları ayarlayın veya ürünleri kaldırın. 4. Teslimat Bilgileri: Adresinizi ve teslimat seçeneklerinizi girin. 5. Ödeme: Ödeme yönteminizi seçin ve siparişinizi tamamlayın.

Ödeme Seçenekleri: Okuoku.com, kredi kartı, banka kartı ve havale gibi çeşitli ödeme seçenekleri sunar. Tüm işlemler güvenli ve şifrelidir, böylece kişisel bilgileriniz güvende kalır.

Teslimat Hizmetleri: Siparişiniz, anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri aracılığıyla teslim edilir. Sipariş durumunuzu dilediğiniz zaman web sitemizden veya müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Müşteri Desteği: Herhangi bir sorunuz veya desteğe ihtiyacınız olursa, müşteri hizmetleri ekibimiz Pazartesi'den Cuma'ya 09:00 - 18:00 saatleri arasında canlı sohbet, e-posta veya telefon yoluyla hizmetinizdedir.

İptal ve İade Politikası: Okuoku.com, müşteri memnuniyetini önceliklendirir. Belirli koşullar altında siparişlerinizi iptal edebilir veya iade edebilirsiniz. İptal ve iade politikamız hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Sonuç: Okuoku.com'da alışveriş yapmak, kolay, güvenilir ve keyifli bir deneyimdir. Kullanıcı dostu arayüzümüz, çeşitli ödeme seçeneklerimiz ve kapsamlı müşteri desteğimizle, ihtiyacınız olan ürünleri sorunsuz bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Hemen göz atın ve bugünden alışverişe başlayın!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Milenyum setimi buradan almıştım.Müşteri temsilcileri oldukça ilgili ve gönderi hızlıydı ama koca karton kutunun içine direk sallamışlardı setin kutusunu.İnsan bir naylona sarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romonov Komplosu'nu D&R'dan 9.90 Tl'ye almıştım ben ya.Tabikide kredi kartı ile.
    Kapıda ödeme pahalıymış.
  • Sipariş listesi süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Romonov Komplosu'nu D&R'dan 9.90 Tl'ye almıştım ben ya.Tabikide kredi kartı ile.
    Kapıda ödeme pahalıymış.

D&R kapıda ödeme yok ki pahalı olsun.
    Ayrıca hocam kredi kartınızın limiti ne ve çalışıyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Romonov Komplosu'nu D&R'dan 9.90 Tl'ye almıştım ben ya.Tabikide kredi kartı ile.
    Kapıda ödeme pahalıymış.

D&R kapıda ödeme yok ki pahalı olsun.
    Ayrıca hocam kredi kartınızın limiti ne ve çalışıyor musunuz

Bende zaten direk kredi kartı ile aldım.
    Biliyorum kapıda ödeme olmadığını.

Hocam limit 400 TL.
    KYK'dan burs aldığım ve 4 yıllık bir bölümde okuduğum için Ziraat Bankası vermişti.(Çalışmıyor,okuyorum yani.)
    Bende geri çevirmedim.Bu tür alışverişlerde falan işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 14 Temmuz 2013; 13:00:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Milenyum setimi buradan almıştım.Müşteri temsilcileri oldukça ilgili ve gönderi hızlıydı ama koca karton kutunun içine direk sallamışlardı setin kutusunu.İnsan bir naylona sarar.

Hele bir pazartesi gelsin de bakacağım bakalım müşteri hizmetleri nasıl , inşallah uğraştırmazlar . Zaten istediklerim de bulunamayacak kitaplar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjanahmet -- 14 Temmuz 2013; 13:08:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    pdateknoloji.com güvenilirmi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Liste gayet güzel.Şimdiden hayırlı olsun kitaplarınız.

Eskiden ben de kredi kartıyla internetten alışveriş yapmaktan çekinirdim.Son birkaç yıldır; vergileri, arabanın sigortasını,
    alacağım ürünleri vs. kredi kartı ile ödüyorum.Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.Güvenilir sitelerden alışveriş
    yapıldığı sürece de bir problemle karşılaşılacağını düşünmüyorum.Okuoku da bilindik bir site.Kredi kartınız varsa kapıda
    ödemeye göre daha avantajlı olabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden keyifli okumalar. Ufak bir tavsiye kampanyaları takip edersen bu listeyi 15-20 lira ucuza getirebilirdin. Hatta sabret kampanyasız kitap bile alma bence.(Yayınevi indirimleri yada tek kitap indirimleri oluyor) Ben öyle yapıyorum artık fena kazıklanıyoruz çünkü.
  • @K.Ozan @the right hand of evil

Teşekkür ederim arkadaşlar. Kredi kartım olmadığı için böyle alıyorum.Ailemin varda onlarda yanaşmıyor pek , hele de kitap alacağım deyince hiç.Yarın kargoya vereceklermiş , çarşamba elimde olur inşallah.
  • Güvenilir bir site. Müşteriyle de ilgileniyorlar. Ben alışveriş yapmıştım kac günde geldiğini hatırlamıyorum ama çok beklememiştim. Şimdi bir de 50 tl lik alışverişe kargo bedava. Kitap almak isteyenler burdan rahatlıkla alabilirler.

• Tüm kitaplarımı okuoku.com dan alıyorum hiçbir konuda sorun yaşamadım.
  • İnşallah bugün kargoya verecekler , müşteri hizmetleri gayet ilgili , beğendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.