Bildirim
Okumuş Adama Düşman Olmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mısırı patlatıyorum. Başlamayın ben gelmeden. -
Ogretmenler maasini haketmiyo, akademisyenler cok egoist, doktorlar kendini begenmis, bilimadamlari cahil ama ben var ya ben superim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eskel
Mısırı patlatıyorum. Başlamayın ben gelmeden.
Kavga cikmaz boşa patlatma öğretmen muhendis doktor demis forum bunlarla dolu zaten futbolcu da forumda olmafigina gore
Sanane? -
Birisi ardanın reklamını atsın
Bilmem.
Futbolcuların aldıkları parayı veren patronlarla öğretmenlerin maaşını veren halkı bir tuttun ve bir de ilgili konuya yorum yazan insanlara "boş,beleş" diyorsun.. Özel sektör çalışanı beni ilgilendirmez, eleştirilen kesim dershane hocaları veya özel eğitim veren insanlar değil, avukatlar veya özelde çalışan diğer meslek erbapları değil. Uzun zamandır buradayım devlet için çalışan doktorların aldıkları maaşları da, milletvekillerinin maaşları da emin ol eleştirildi, yazıldı çizildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 30 Eylül 2016; 20:30:14 > -
Bir konuya değinmek isterim.Futbola harcanan para içinde devletin de büyük katkısı var her şey patronun cebinden çıkıyor, devlet elleşmiyor mu sanıyorsun ? -
Bi baltaya sap olamayıp kendini ceo sanan insanlar her yerde maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim
Futbolcuların aldıkları parayı veren patronlarla öğretmenlerin maaşını veren halkı bir tuttun ve bir de ilgili konuya yorum yazan insanlara "boş,beleş" diyorsun.. Özel sektör çalışanı beni ilgilendirmez, eleştirilen kesim dershane hocaları veya özel eğitim veren insanlar değil, avukatlar veya özelde çalışan diğer meslek erbapları değil. Uzun zamandır buradayım devlet için çalışan doktorların aldıkları maaşları da, milletvekillerinin maaşları da emin ol eleştirildi, yazıldı çizildi
lan avrupa kupasında gruptan çıkamayan takım futbolcularına kim 1 milyon prim verdi.şampiyon takımın futbolcuları daha az aldı bizimkilerden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X