Şimdi Ara

Okumayacağınız bölümleri tercih etmeyin arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kul hakkına gırıyorsunuz adam belki çok istemediği bölümü sizin girdıgınız için son anda gıremıyor birde kırık obp var dıye aglıyorsunuz sızın puanınızı tamamen almaları gerek bana kalsa 1.sseneden üni. degıstırdıgınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kul hakkı ya o adam orayı kazanıyorsa hakkıyla kazanıyor.gidip gitmemeside kendi kararı.çalış sende al o puanı.kimsenin yaşantısını bilemezsin sen.ayrıca büyük konuşmanı hiç tavsiye etmem ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosforsuzkalem -- 29 Ekim 2015; 16:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberksev

kul hakkına gırıyorsunuz adam belki çok istemediği bölümü sizin girdıgınız için son anda gıremıyor birde kırık obp var dıye aglıyorsunuz sızın puanınızı tamamen almaları gerek bana kalsa 1.sseneden üni. degıstırdıgınız için.

Aynen kardeşim bence de kul hakkı.
    Bilerek isteyerek gidip sonradan bırakmak,derslere ilgisiz davranmak. (yani bölümün hakkını vermemek)
    Ben de zamanında iki senelik okula gidip bırakmıştım ama benimki mecburiyettendi. Allah affetsin Herkes kul hakkını düşünerek hareket etse bu halde olur muyduk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.