Şimdi Ara

Okumanız Gerek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korcevsq126

    Beyler bildiğiniz üzere Metin2, bayağıdır oynanan bir oyun. Hiç düşündünüz mü bu oyunu kimler yaptı acaba? ILLUMINATICILER... Evet doğru okudunuz. İllüminaticiler. Masonlar yani. Hade len yörü get yimezik olm biz diyeceksiniz eminim. Savaş Metini'nin üzerine bir bakın bakalım. O da ne? Bir göz! Anlamı??? İllüminati.

    Sadece Metin2'de değil. GameForge'nin bütün oyunlarında İllüminati izleri var. Gameforge'nin oyunlarını lütfen oynamayın. Neslimizin beynini yıkamaya çalışıyorlar. Eğer gerçekten müslüman biri iseniz, bu oyunu oynamayın. Sene bilmem kaç, bi çocuk bu oyun yüzünden öldürüldü. Aynı olay Çin'de de meydana geldi. Uyanın beyler. Uyanık uykucularsınız. Gözlerinizi açın artık. İllüminati dinimizi sonlandırmaya çalışıyor. Siz bu oyunları oynamaz iseniz vazgeçecekler belki nerden bilirsiniz. Kandıramadık deyip oyunu Türkiye'de kaldırabilirler. Diğer ülkeleri araştırın bakalım kaç tane sunucusu varmış? Mesela ABD'nin 1 sunucusu var.
    Bizim kaç?? 45, belki 46 oldu. Yeminle beyler oyunu bıraktım kafam beynim yerine geldi. Millet bişi diyodu bana, öyle bakıyodum mal gibi. Uyanın beyler, uyanın.

    Ha bir de. Ban yeme olaylarından bahsedeyim biraz. Hani internette sitelerde item satılıyor dolu dolu. Nerden buluyorlar acaba bu itemleri?? Hiç merak ettiniz mi? Araştırdım, bakındım, ettim ve anladım ki bu itemler, BAN ALMIS HESAPLARDAN geliyor. Yaa. Siz daha bir yerlerinizi yırtın güçlü olacağız diye. Bu arada önceki yardım isteme konularım tümden yalandı. Bakalım ne kadar adam var bu oyunla ilgilenen diye bi yalan attım ortaya gitti. Neyse, konumuza dönelim. Siz çabalayıp, EP falan çekip para ve zaman harcıyorsunuz ya bu oyuna. GM midir her ne zıkkımsa, o sizi bir gördü mü, kaçış yok. 1-2 gün, belki 1-2 saat, belki de 1-2 ay sonra, ban almış olacaksınız. Sonradan sitelerden bakarken kendi itemlerinizi görürseniz hay senin ***** diye sövmez misiniz? Eee, adam hem dinden çıkarıyor, hem bilinç altı (subliminal) mesaj vererek beyninizi yıkıyor, hem de b*k gibi para kazanıyorlar. Bunun yanında bir de hayatınızı bitiriyorlar.

    Merak edip siz de araştırırsanız anlarsınız. Belki şimdi bana hiç inanmıyorsunuzdur. Fakat yine de içinizie bir kurt düşmüş olabilir. Bir araştırın, edin. Araştırmanın çok faydası var. Mesela bir oyun gördünüz, hemen atlamayın oyuna. Bir araştırın, nedir necidir? Ondan sonra rahatlıkla oynayın.

    Son sözüm şu: Uyanın beyler, uyanın.

    Okuduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Herhalde artık siz de bırakırsınız diye ümit ediyorum. Bırakmazsanız da kendi hayatınızı mahvetmiş oluyorsunuz, o size kalmış. Ben bilgilendireyim de, ne olur, ne olmaz.

    Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.

    iftara yarım saat kala yazıldığı belli açlıktan artık ne diyeceğini şaşırmışın.

    Ayrıca çocuk oyunu diyenler ben metin2 yi ciddi bir şekilde oynadım ve halikarnas serverında 2nci en iyi okçu benimdi efsundu kitaptı falan ortalamada 3000 tl yatırmışımdır en az halikarnasın en iyi birliğindeydim mavi bayrakta 3000 tl yatırmama rağmen benden çok iyi olan adamlar vardı ve onların yatırdığı rakamlar 7000 tl den başlıyor. Metin2 de ilk levellarda çocuk görürsünüz ama o sıralamalarda gördüğünüz insanların hepsi işinde gücünde evli barklı çoluk çocuğa karışmış insanlar bu yüzden bilmeden yorum yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegaba -- 10 Ağustos 2013; 3:22:27 >




  • o 3.000 TL'yi oyuna yatırana kadar borcun varsa yada bir ihtiyacın varsa ona harcasaydın ya yarım beyinli. Beni deli etmeyin. Bir kuzenim var oda oynuyordu söyledim bıraktı adam 27 yaşında o da bayağı para yatırdı dükkanını batırdı. sende hayatını batırıyorsun böyle. yolunu seçmişsin daha sana söylenecek birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 11 Ağustos 2013; 15:59:06 >
  • pemaxs ve 480mrt. sizleri Allah'a havale ediyorum. Bağımlısı olmuşsunuz. Geçmiş olsun. Bu arada yaşam sadece internet ve bilgisayar değildir biliyorsun. Belki mağara adamları bizden daha mutluydu ne bilirsin. Teknoloji yokken insanlar rahattır tabi. 1 gün boyunca bilgisayarın başında dur (yada tv izle farketmez.) bakalım ne oluyor sana. Eski mağara insanları 200 yıl kadar yaşarmış. Neden? Doğal beslenme, temiz hava, teknolojisiz hayat, ooh kafa da rahat. Benim kafam da rahat valla kaç gündür hiç teknolojiyle uğraşmıyorum. Gidin köyünüze, hiç teknolojiyle uğraşmayın. Kafa dinleyin. Pamuk gibi olursunuz. Sonra gelip burda konusun! İyi günler olsun böyle oyunu oynamayanlara. Diğerlerini hiç umursamıyorum zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pemaxs

    Yahudilerin hristiyanların herneyse müslüman olmayan adamların sayesinde bu teknolojileri kullanıyorsun vede adamlara iftira atıyorsun. yat kalk allaha şükret böyle akıllı adamlar yaratmış. bunlar olmasaydı dünyanın düzeni olmazdı.

    herneyse oyuna açıklama getirelim. Oyun kendisine çok bağlıyor çok bagımlılık yapıyor. Gerçekten 10 numara oyun yapmış ( Güney Koreliler ) Bu oyun Kore oyunudur. Müslümanlar yapsında Oynayak Ozaman senin gibi düşünen insan çok ama icraat olmayınca gavur diye hitap ettiğiniz adamlara allah razı olsun demek gerek

    Benim sözüm yahudilerle hıristiyanlara değil. Masonları diyorum. Kafanı çalıştır.
    __
    Ha bu arada. Müslümanların yaptığı dolu oyun var. Ama masonların oyununu oynadığınız için Müslümanların oyunu size saçma geliyor. 2 araştır da öyle burda laf et nolur. Yosa cinnet geçirip günaha girecem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 11 Ağustos 2013; 16:05:42 >




  • ILLUMINATICILER den sonrasını okumadım saçmalamışsın hocam bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkweither

    ILLUMINATICILER den sonrasını okumadım saçmalamışsın hocam bence.

    Okuma. Banane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korcevsq126

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darkweither

    ILLUMINATICILER den sonrasını okumadım saçmalamışsın hocam bence.

    Okuma. Banane.

    Kafan güzelmiş kardeşim güle güle kullan
  • cidden abarttınız illimunati işini
  • Maksimum 11 yaşında konuyu açan kardeşimiz :)
  • Vallahi bir ton yazı var, kayıta değer, mantıklı söylenmiş bir söz yok. Kaldı ki anlatım dili de facia. Muhtemelen ilk mesajı atan arkadaş bir oyundan ban yedi ve firmayı karalama çabası içerisinde.
  • hyr yok öle bişi ben AİON oynuyorum oda gameforgenin yani ncsoftunda gameforge aldı şimdi öle giz möz bişi yok saçmalıktan ibaret
  • Ben akıllı kardeşlerimiz için söyledim beyler sizi ilgilendirmez. Bu arada 11 yaşında değil 15 yaşındayım. Aklı başında olanlara iyi akşamlar.
  • Burda yaptığınız en büyük hata Gameforgeyi suçlamanız oldu.Türkiyede oyun yapanlar yok çok varsada minik oyun falan yapıyorlar,üstelik bu oyunları yapan şirketler farklı Gameforge şirketi aslında burda oyunu sadece Türkiyeye getirdi.Yani yamayı oyun yapımcılarından alıyor.


    Örnek:Gameforgenin oyunlarından biri 4Story.Bu oyunu ZEMI Interactive adlı şirket yapmıştır belirteyim.Gameforge ZEMI Interactive den gelen yamanın üzerinde oynama hakkına sahip değildir.

    Sonra Metin 2.Bu oyunu oynayanlar hemen bıraksın bence çünki beynimizi yıkamakla ilgili değil bu işler.Burda farkında olmakda önemli değil illüminatinin burdaki amacı insanları o sembollere alıştırmaktır.Sen bu sembollerle büyüsen yeni bir kente gitsen orda bunları görsen oh çekmezmiydin ? Üstelik o inananlara mason denmiyor.Masonluk Yahudilik içerisinde bir düşünce sistemidir,din olarak kabul edilmez.Son birşey daha şeytana tapanlara satanist denir.

    Masonlarda ikiye ayrılır:
    1-Siyonist Masonlar:Amaçlarını bende çok iyi bilmiyorum ama yeni dünya düzeni ile ilgili galiba.
    2-Normal Masonlar:Bunların türkiyede kendi siteleri vardır üstelik zarar vermek istemezler kısacası iyi insanlardır.

    Eğer gameforge şirketi amacı insanların beynini yıkamak olsaydı çocuklara niye yapıcak diye düşünmeyin.Burda çocukların aklında bu semboller daha kalıcıdır.Bu kanıtlanmış bir gerçektir,üstelik bunlar çocukların bilinç altına yerleşir(Çocuk daha büyüme davranışlarını tamamlama aşamasındayken)

    Kısacası yüzeysel bilgilerle konuşmayın derim.




  • korcevsq126 K kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinde doğruluk payı var. Zaman calma vs. gibi konularda oldukca zarar verici bi oyun. Ama illuminaticiler filan sacma geldi bana Sonuc olarak sadece basit mi oyun tamam belki ok hırs yapabilirsin ama sadece bir oyun illuminatiyle filan alakası oldugunu sanmıyorum. Göz olayınada gelince bi sorum olacak neden göz yani neden kulak veya burun degilde göz
  • power128 P kullanıcısına yanıt
    Senin gibi salaklar hala yaşıyomu ya. Siz ne salak adamlarsınız metin2 oynayan bebedir ne alakası var kardeşim. Sonucta bi oyun herkesde oynaybilir bu kadar dar görüşlü olmayın. Lol eskidiği zamanda lol oynuyanlarada bebe gözüylemı bakacaksınız. Cok cahilsin ve ayrıca böyle bir yorumdan dolayı senin yaş aralıgın 7-14 herhalde
  • power128 P kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi dar görüşlü cahil geri zekalı kişilerin olması beni gercekten üzdü. Bnce sen böyle bişey yazdıgın işin yaşın 7-14 aralıgında olmalı. Şimdi lol eskidiği zaman yada user sayısı düşdüğü zaman sen onlarada o gözle bakarsın cünkü aptal bir beyin taşıyosun.

  • oyunları gameforge yapmıyorki, sadece yayıncı/dağıtıcı o firma
    DH simgesine bak.
    orda iki göz bir ağız var.
    bence orda da illimüniati olabilir....
  • Adam Haklı Beyler Dağılın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.