Şimdi Ara

Okumaktan Bıktım, Yoruldum, Pişmanım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Normal de derslerim iyi ama bu dönem bilmiyorum bir şeyler oldu çalıştığım halde sınavlarım kötü geçti notlar daha açıklanmadı ne olur bilmiyorum dönem uzasın uzamasın umrumda değil ama artık okumaktan bıktım çok yoruldum...

Çünkü hiç ümidim yok bir şeyden okul bitse ne yapıcam bilmiyorum, okula sırf diploma için gidiyorum mecbur bitirmem lazım ailemin yüzüne bakamam yoksa. Okusam iş bulabilir miyim garantisi yok kendime iş kurmak vakit ayırmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü okul engel oluyor, ülke şartları belli. Bazen diyorum keşke üniversiteye gitmesem veya 2 senelik okusaydım da çalışıp iş öğrenseydim çünkü üniversite de gelişemiyorum bir şey öğrenemiyorum içimi dökeyim belki akıl alırım sizden diye düşündüm.

Teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuyanların yüzde 50 den fazlası senin gibi düşünüyor hissediyor bu bir işe yarar mı bilmiyorum ama hayat işte zorluk çekmek zorundasın çalışmadan çabalamadan olmuyor ha varsa hazırda işin o zaman bırak git çalış ama yoksa okulu bitir sonra düşün hoş bu devirde diplomada bir işe yaramıyor ama.

• Okurken ben de öyle diyordum ama şimdi iyiki bitirmişim diyorum. Hiç birşey öğrenemesen bile (ki buna katılmıyorum üniversite insana çok şey katar) çevrendeki insanların sana davranışları değişiyor üniversite mezunusun diye.

• Sabır et üniversite bitirince başından kepi çıkartır fırlatırsın , sonra sarı bareti takip asgari ücretle çalışmaya başlarsın her gün 8 saaat haftada 48 çalışmak çok hoşuna gidecek , mutlu olacaksın sabır et bir senen kalmış.

• Bende ayni durumdayim

Usandim artik bikkinligin zirvesindeyim

22 yaşıma geldim cebime 5 kurus para koyamadim oku oku oku ne oldu olm ne gecti elimize?

Haftalardir evden cikmadan ders çalışıyorum daha 2 tane hardcore sinav var

Hayatimizi yok ediyoruz çok çok zengin değilsen yaşayacağına yasama daha iyi bu dünyada anasini satiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben de bıktım...

hasta halimle 3 gündür 7-8 saat ders çalışıyorum...

okumaktan midem bulanıyor artık.

hele sınav zamanları, günde 1000 küsür sayfa not okuduğumu biliyorum.
  • Okuyun gençler okuyun, patronların nitelikli kölelere ihtiyaçları var, eğer iyi bir köle olursanız, ömrünüzün son zamanlarında 1 ev 1 araba alabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kortekes kullanıcısına yanıt
    Okuyup kafayı kullanan da patron olamaz mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla kardeş bu devirde okumayan zor yaşıyor kira su elektirik doğalgaz maaşının yarısı buna gidiyor bide üstüne kılık kıyafet ıvır zıvır mobilya alışveriş falan kat ve kat asgari ücretin tam 2 katı üstüne çıkıyor eğitim sistemimizin hatası işte bi süre sonra insan bıkıyor kimse yanlış anlamasın emekçilere saygım vardır hakkıyla iş yapana fakat gerçek şuki bu devirde üniversite mezunu olman şart hatta birçok insan üstüne yükseklisans okuyor sık dişini çok az kalmış zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.