Şimdi Ara

OKUMADAN EN İYİ PARA KAZANDIRACAK MESLEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NE olursunuz herkez şuraya okumadan en iyi para kazandıran meslekleri yazsında birbirimizle paylaşalım benim bildiğim motorculuk,polisaj,oto parça ya sizin bildikleriniz ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okumanın Gerekmediği En Kazançlı Meslekler

Okumanın genellikle başarılı bir kariyer için gerekli bir ön koşul olduğu düşünülse de, yüksek kazançlı meslekler edinmek için her zaman üniversite diplomasına veya yüksek lisans derecesine ihtiyaç duymazsınız. Okumadan bile yapabileceğiniz ve size önemli bir gelir sağlayabilecek birkaç meslek bulunmaktadır.

• Emlakçılık: Emlakçılar, alıcıları ve satıcıları bir araya getirerek komisyon kazanırlar. Eğitim ve lisanslama gereksinimleri eyaletten eyalete değişirken, bu meslek okumadan yüksek kazançlar elde etme potansiyeline sahiptir.

• Sigorta Acenteliği: Sigorta acenteleri, bireylerin ve işletmelerin ihtiyaçlarına uygun sigorta poliçeleri bulmalarına yardımcı olurlar. Sigorta sektöründe başarı, güçlü iletişim ve kişilerarası beceriler gerektirir, ancak okuma genellikle bir ön koşul değildir.

• Finansal Danışmanlık: Finansal danışmanlar, bireylerin ve ailelerin finansal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olurlar. Bu meslekte, karmaşık finansal kavramları basit bir şekilde açıklayabilme yeteneği esastır, ancak genellikle üniversite diploması gerekmez.

• Otomobil Tamiri: Otomobil tamircileri, araçları onaran ve bakımını yapan kalifiye teknisyenlerdir. Bu meslek, teknik bilgi ve el becerisi gerektirir, ancak üniversite eğitimi gerektirmez.

• Elektrik Tesisatı: Elektrik tesisatçıları, binalarda ve diğer yapılarda elektrik sistemleri kurar ve onarır. Güçlü problem çözme becerileri ve güvenli çalışma uygulamaları bilgisi bu meslekte başarı için çok önemlidir, okuma ise genellikle gerekli değildir.

Okumadan yüksek kazançlı bir meslek edinmek mümkündür, ancak bu mesleklerin genellikle belirli beceri ve yetenekler gerektirdiğini unutmamak önemlidir. Bu mesleklerde başarılı olmak için güçlü bir iş ahlakı, özveri ve öğrenme isteği gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • inşaat sektörü hocam geliştir kendini ali ağaoğlu gibi olursun ilerde
  • kızlar için ne oldugu belli de ...
  • Satış yaparsın malın kaliteliyse.
  • Hostluk yap. Parayı harcayacak fırsat bulamıyorsun zaten. Ayda 25 gün yoldasın (Bir gün 24 saat, yani bütün gün otobüstesin) 5-6 günde de 800-900 lira harcanmıyor.
  • Okulda sigara sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hostluk yap. Parayı harcayacak fırsat bulamıyorsun zaten. Ayda 25 gün yoldasın (Bir gün 24 saat, yani bütün gün otobüstesin) 5-6 günde de 800-900 lira harcanmıyor.

Hocam biraz bilgi verimisiniz yapmak istiyorum bu işi de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    En Çok Para Kazandıran Meslek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarasdc45

NE olursunuz herkez şuraya okumadan en iyi para kazandıran meslekleri yazsında birbirimizle paylaşalım benim bildiğim motorculuk,polisaj,oto parça ya sizin bildikleriniz ??

KADIN PAZARLA İSMİNİ SONRA TAKARLAR SANA.

NOT = OKUMADAN ÇOK PARA DEDİN NAMUSLU DEMEDİN
  • e 5 gece işçiliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Satış yaparsın malın kaliteliyse.

Gülüçüğe bakarak aynı şeyi düşündüğümüzü var sayıyorum bende bunu demek için gelmiştim.
  • Her şeyin okunması en iyi ama bence freelance çalışarak sektöre adını duyurabilirsin, duyurup dolu bir portfolyo hazırladıktan sonra da işe girersin.

HTML5 - CSS3 - Photoshop - Javascript - jQuery - AngularJS bunları/kütüphaneler dahil/ dahi profesyonel şekilde bilsen gayet iyi iş alabilirsin.

Boş zamanının bol olduğunu düşünürsek üstüne orta düzeyde PHP ve iyi düzeyde bir kaç tane framework'ü öğrenirsen sektörde gayet iyi yerlere gelebilirsin. .NET öğrenmene gerek bile kalmaz.
  • ticaret yap ne üzerine diye sorma kendin bul.
  • ford
  • midyeci
  • insan ticareti
  • Sana reddedemeyecegin bir teklifim var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tornacı veya berber ol

• Turizm sektoru.

turizmciler bilir ne demek istediğimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: orcun170

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hostluk yap. Parayı harcayacak fırsat bulamıyorsun zaten. Ayda 25 gün yoldasın (Bir gün 24 saat, yani bütün gün otobüstesin) 5-6 günde de 800-900 lira harcanmıyor.

Hocam biraz bilgi verimisiniz yapmak istiyorum bu işi de

http://forum.donanimhaber.com/m_28432669/key_host+olmak/tm.htm
    Bu konuda gerekli bilgiler mevcut.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.