bizim okulda 30 erkege 1 kız düşüyo çok acı bi durum meslek liseli olmak
20 kişilik sınıfız 7 erkek 13 kız bizim çocuklarda iş yok 3 4 kişi götürüyoruz sınıfı
çalışıp bi anadolu veya fen lisesini kazansaydın sende
@eärendil
benim sevgilim bizim okuldan değil başka adalara bayrak diktik artık
Lisedeyken okulun en güzel kızıyla çıkmıştım 10 gün sürdü o 10 gün boyunca nasıl havam vardı siz düşünün. Fakat işin kötü yanı hatun her hafta sevgili değiştiren bişeydi ben 27 yada 28.dim
tanışmana gerek yok cnm biz bi ön düşüncelerini alalım
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
daha tanımıyom. tanışmak lazım tabi
quote:
Orjinalden alıntı: 0di
@eärendil
bölümden olması o kadar iyi değil. bir sürü zorluğu var. sevmesem çok, çekilcek iş değil. ama seviyoruz çekiyoruz.
o zaman snde sana göre en güsel hangisiyse onu anlat
quote:
Orjinalden alıntı: _Lord_of_the_Rogue_
güzellik kisiden kisiye göre degisen göreceli bir kavramdır
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
quote:
Orjinalden alıntı: 0di
@eärendil
bölümden olması o kadar iyi değil. bir sürü zorluğu var. sevmesem çok, çekilcek iş değil. ama seviyoruz çekiyoruz.
Bizde bölüm yok sınıf bizim daha ama aynı sınıfta olması kötü biliyorum
bizim okulla aynı bahçede kız meslek lisesi var onun en güzeliyle de tanışmak lazım :d
lise hayatım boyunca kızlar hep coğunluktaydı lise bitti dershaneye geldim yine kızlar çoğunluk cıktı bende yolumu buldum aralarında
Bizim burda İSMET AKTAR meslek lisesi var her sınıfta 20 kız 3-4 erkek var babama o kadar söledim yollamadı beni
hakkımda neler düşünüyormuşsunuz ögrenmek istiyorum.yazın çekinmeyin ben sizi uzaktan takip ediyorum
okulumuzun en yakışıklısı hep ben olmuşumdur
çk da mütevazıyız yannız
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
hakkımda neler düşünüyormuşsunuz ögrenmek istiyorum.yazın çekinmeyin ben sizi uzaktan takip ediyorum