Şimdi Ara

Okulun ilk haftasında yürüdüğüm kız kurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sene 2017, kaslıyım, huzurluyum, sosyalim. haliyle özgüven tavan, birazcık hoşuma giden vasat hatunlar dışı herkese yürüyorum.

ilk gittiğim ders gözlüklü, kıvırcık saçlı, ince beyaz gömleğinin içinden sütyeni belli olan bi kız dikkatimi çekti. güzel değildi ama o aralar skor hanemi çifr basamağa taşıma heyecanı içimi yakıp kavuruyordu.

her neyse, gidip tanıştım. her görüşümüzde kısa kısa konuşmaya başladık. şarkı attık fln. o zamanlar anathema yeni albüm çıkarmıştı, konsere geliyodu. bu da gidersem eve dönemem dedi. ben de işim olmazsa bir şeyler yapabiliriz dedim.

neyse işte, bundan bir ders sonra haftaiçi bişeyler yapalım mı dedim. doktora gitcem dedi. şaşırdım, çok istekliydi ama saçma sapan davrandı. bendeki hakkını kaybetti böylece.

sonraki hafta hiç yüzüne bakmadım. işe girdim, okula gitmedim bi süre. döndüğümde benim dikkatimi çekmeye çalıştı, istekli şekilde el sallayarak verdiği selamlara meraba diyip geçtim. kankamda katıla katıla güldü bu duruma.

sonra asalak bi sevgili bulmuş dövme yaptırmış. beni görünce de gerilmeye başladı. en son geçen sene gördüm, bu dönem erasmusa gitmiş galiba. neyse umrumda da değil, maksat size okuyacak bişey çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Toro -- 12 Mart 2019; 19:6:41 >

• Dusunsene ilerde evlenirsen evlenicegin hatunu biri sirf skor icin dit dit yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Dusunsene ilerde evlenirsen evlenicegin hatunu biri sirf skor icin dit dit yapmis
    yani istesem cakardım ama hevesimi kacırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.