Şimdi Ara

Okullardaki cinsel rezillik haberleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Bu kez İzmir'den okulda cinsel taciz skandalı.
           Türkiye'de son günlerde okullarda meydana gelen cinsel taciz olaylarına İzmir'den bir yenisi eklendi.
           Urla İlçesi'ndeki bir ilköğretim okulunun 5'inci sınıfında okuyan erkek öğrenciye, oral seks yaptırıp görüntülerini cep telefonuna çektikleri ileri sürülen 8'inci sınıfta okuyan 5 öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı.
           Urla'nın Çeşmealtı Mevkii'ndeki bir ilköğretim okulunda 5'inci sınıfında eğitim gören 12 yaşındaki T.A., öğretmenlerine, yaşça büyük olan bazı öğrencilerin uzun süredir kendisine, bazen ders olmadığı zaman sınıfta, bazen de dışarıdaki çeşitli yerlerde zorla oral seks yaptırdığını, görüntülerini cep telefonuna çekip tehditte bulunarak bunu yapmaya devam ettiklerini anlattı.

..."

http://www.memuruz.net/haber/okulda-yine-cinsel-rezillik-21269.htm

Şimdi böyle bir neslin yetişiyor olmasında sorun kaynağı sadece okul ve öğretmenler mi?
           İçim sızlıyor. Midem bulanıyor. Üzülüyorum. Sinirleniyorum. Kabullenemiyorum.

Nereye gidiyoruz ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 1 Mayıs 2010; 14:56:06 >

• Bizim midemizi niye bulandırıyorsun. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_1

Bizim midemizi niye bulandırıyorsun. ?

Sonuçta hayatın acı yanı kafanı kuma gömerek yaşayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 1 Mayıs 2010; 14:57:53 >
  • amerikada avrupada medya bulup çıkarıyor bizim millet aaa medeniyete bak biz onlar gibi değiliz diyor bizdede böyle arkaplanda binlerce şey oluyor işte ne farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 1 Mayıs 2010; 14:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_1

Bizim midemizi niye bulandırıyorsun. ?

Paylaşmak, konuşmak, istişare etmek zorundayız.
    Örtbas etmek bize ne kazandırabilir ki?

Bu hususta bunun gibi elem bir hususta konuşmayacaksak...

Elbette ki konuşulmalı, değerlendirilmeli; birtakım dersler çıkartılmalı.
    Yaşı büyük ağabeylerimizden babalık dersleri almalı, öğretmen arkadaşlardan öneriler dinlemeliyiz.

Siz rahatsızsanız lütfen yorum yazmayın daha fazla.
  • Benim açtığım konu silindi üstelik 3 ceza puanı aldım bu konunun sonu ne olacak çok merak ediyorum
  • Rezillik tam anlamıyla.

Sonumuz kötü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyenin çivisi de çıktı...son 1 aydır cinsellik ve şehit haberleri göre göre psikolojim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Benim açtığım konu silindi üstelik 3 ceza puanı aldım bu konunun sonu ne olacak çok merak ediyorum

Ben arama yapmıştım, bulamadım.
    Bilmiyordum.

Ancak bu noktada bu konunun hayra vesile olmasını istiyorum.

Aileler; çocukları okuldan dönünce gününün nasıl geçtiğini sorsunlar, dinlesinler. İnanın yolunda gitmeyen bir şey olduğunda bu vasıtayla çocuk anlatmak istemese de sezebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Benim açtığım konu silindi üstelik 3 ceza puanı aldım bu konunun sonu ne olacak çok merak ediyorum

Ben arama yapmıştım, bulamadım.
    Bilmiyordum.

Ancak bu noktada bu konunun hayra vesile olmasını istiyorum.

Aileler; çocukları okuldan dönünce gününün nasıl geçtiğini sorsunlar, dinlesinler. İnanın yolunda gitmeyen bir şey olduğunda bu vasıtayla çocuk anlatmak istemese de sezebilirsiniz.

Bende bu amaçla açtım konuyu fakat silindi,sonra yine aynı konuyu açtım bu sefer yine sildiler.
    Benim amacım okulda çocukları olan abileri,ablaları,anne ve babaları bilinçlendirmek.
    Fakat dh yönetimi bunda nasıl bir şey bulduysa açtığım konuları teker teker sildi.

• Bunlar eskidende olan şeylerdi ama bu kadar duyulmuyordu.Okuduğum ortaokulda müdür ve müdür yardımcı odalarının karşısındaki sınıftaki kız ve erkekler arasında yaşananları yazsam ne haberler çıkar.Tabi günümüzde biraz daha artmış olabilir bu tip olaylar.Tamamen önüne geçmek zor ama caydırıcı cezalar ile azaltılabilir.Mesela sübyancı yetişkinlere yüksek doz östrojen vererek erkekliklerini yokedebiliriz.Hapise koyup 1-2 sene içinde çıkmalarından iyidir.

Ama bu tip haberleri duydukça hakikaten midem bulanıyor.Kendi çocuğumun başına böyle bir şeyler gelse ne yapardım bilemiyorum.
  • Urla'da yaşıyorum Ömer hocam buranın insanları kadar iğrenç insanlar yok.
    Utanıyorum artık burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Bunlar eskidende olan şeylerdi ama bu kadar duyulmuyordu.Okuduğum ortaokulda müdür ve müdür yardımcı odalarının karşısındaki sınıftaki kız ve erkekler arasında yaşananları yazsam ne haberler çıkar.Tabi günümüzde biraz daha artmış olabilir bu tip olaylar.Tamamen önüne geçmek zor ama caydırıcı cezalar ile azaltılabilir.Mesela sübyancı yetişkinlere yüksek doz östrojen vererek erkekliklerini yokedebiliriz.Hapise koyup 1-2 sene içinde çıkmalarından iyidir.

Ama bu tip haberleri duydukça hakikaten midem bulanıyor.Kendi çocuğumun başına böyle bir şeyler gelse ne yapardım bilemiyorum.

Belki de yüzleşmek istemediğimiz, Allah esirgesin dediğimiz gerçek bu...
  • Yeni Hüseyin üzmezler yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Urla'da yaşıyorum Ömer hocam buranın insanları kadar iğrenç insanlar yok.
    Utanıyorum artık burdan.

Aslında bunu genele mal etmek pek de doğru bir davranış olmaz.
    İnsanın olduğu her yerde bu tür edepsizlikleri sergileyebilecek insan müsveddeleri bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 1 Mayıs 2010; 15:13:21 >
  • Rehberlik bu nedenle çocuklarda çok önemli.
    Mutlaktır ki çocuklar bu tür olumsuzluları ailesine söz etmekten çekinebilir. Aile de yoğunsa ya da bu hususta bilinçli değilse...

Sıkmayalım çocukları, eleştirel olsunlar, sürekli gözetlemeyelim, tecrübe ederek öğrensinler peki ama bazı konular var ki işte ciddi ruhsal travmalara neden oluyor. Ne yazık ki...
  • Allah yardımcımız olsun bitiyoruz tükeniyoruz.
  • böyle insanları asıcaksın malum yerinden .
    ALLAH tan korkmayan insandan korkarım
  • anneler yeni behlüller yetiştiriyor sanırım
  • Konuyu okuyunca aklıma bugünkü yaşadığım olay geldi.
    Otobüste en arkada oturuyorum 2si erkek 2si kız muhtemelen 6. sınıf öğrencisi dört çocuk otobüse bindi.Kızlar yanıma erkekler bi öne oturdu.Baya bi hevesle konuşuyorlardı kızlardan teki;
    -Bizim sınıftaki erkekler sinemada ... çekiyorlarmış dedi.
    Sohbet koyulaştı felan diğer kız
    -Okeyin ne olduğunu biliyormusunuz dedi.
    Oğlanlar birbirine baktı biri tamam demek dedi diğeri gülümsedi ardından iki kız birbirilerine bakıp manalı şekilde gülüştüler daha sonra otobüsten indiler.
    Kimbilir daha neler konuşuyorlardır.Aslında o yaşlarda cinselliğe eğilim baya artıyor ama bu kadar fazlasını bilipte aralarında konuşmak çok büyük bir yanlış olmasa da yinede çok da doğru birşey değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.